Arama sonuçlarınız

1. barodi

hangi tür kask kullanıyorsunuz motora göre kask almayın beyininizin değerine göre al

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/147998-kozyatagi-carrefour-onu-motosiklet-kazasi-11-06-2015-a.html resimlere baktımda şu resim çok dikkatimi çekti ve dehşete kapıldım. düşünsene kask yarım açılır kask olsaydı ne olurdu? [/url][/IMG]
  2. barodi

uçurtma etkinliği hakkında !!!

çocukluğumuzda hep uçururduk ya hani genelde 80 ve 90 lı yıllarda yapılırdı. ben hem izlemesini hemde uçurmasını severdim. sonraları kartal şeklinde hazır uçurtmalar çıkmıştı ama onlar çok yükseğe çıkamıyordu. Biz kendimiz tahtalarla büyükçe hatta boyumuzca uçurtmalar yapardık. onlar...
  3. barodi

Motosikletten soğuduğunuzda ne yapıyorsunuz?!!!

Durup dururken son 3 haftadır motor sürmekten hatta foruma bile girmekten soğudum. sebebi yok. sanki boş geliyor. eskiye nazaran motora binince heyecan duymuyorum sürüşten zevk almıyorum. nazaramı geldik nedir. zaten oldum olası sürüş sırasında çok fazla bakıyorlar o kadar çok ilgi varki çok...
  4. barodi

30 saniye içinde 3 tane gerçekleşen kural tanımazlık +18 videom küfür var dikkat !

arkadaşla sultanahmet e gittik. dönüşte videonun 4.30 saniyesi ile 5.00 saniyeleri arasında ehliyeti kasaptan alan 3 araç var. biri taksi sürücüsü beni sıkıştırıyor. diğer öndeki küçük araba aniden önüme kırıyor. ilk 4.30 daki saniyedeki ise önümde giden motorcuya sağa sinyal vermeden bir anda...
  5. barodi

Hızlı giderken motorun elektrik kontağından kapanması

Hic basıma gelmedi ama hızlı giderken bir anda motosiklet stop ederse ne yapılmalı. Debriyajla boşami almalıyız. Ayrıca frenmi yapmalıyız. Motor stop ederse motor freni devreye giriyormu.
  6. barodi

riske girdim tehlikeyi göze aldım videolu

bir hayır işine doğru giderken yardım amaçlı yolda başka bir hayırla karşılaştım. allahım inşallah hep bu şekilde imtihan eder beni ve hepimizi. hastalık yerine bu şekilde hep imtihan edilmek için dua ederim. yani iyilik adına imtihan edilmeyi hastalığa tercih ederim. yolda giderkene araçların...
  7. barodi

En son aldığınız motosikleti kaç km sürüp değiştireceksiniz ? ve ne alacaksınız ?

En son aldığınız motosikleti kaç km sürüp niye satmak istediğinizi ve ardından hangi motosikleti neden almak istiyorsunuz .? Ben başlıyayım. En son aldığım motosiklet : Yamaha Xj6 diversion f sıfır olarak aldım. Kaç km sürmek istiyorum : Şuan 20500 km de . 50000 km yaptıktan sonra , Niye...
  8. barodi

uzaylılar ufolar gerçekmi ?

çok fazla video ve resim var birini sundum.
  9. barodi

xj6 kısa tanıtım video 2.bölüm

NOT. video full hd 1080 p dir.
  10. barodi

apaçi gençliğimiz yine kaza anı canlı çekimim

1 saat kadar önce malum zeytinburnunun en pis yeri merkezi depo geliş yolunda apaçi genc evladımız arabanın sağa dönmeden önce sinyal vermesine rağmen bizim genç tecrübesiz apaçimiz kazada yara almadan kurtuldu. araçta uzun bir çizik oluştu. niyeyse çocukları saldı gitmesine izin verdi. niye...
  11. barodi

maganda şoforler kural tanımaz olanlar vs. bol küfürlü +18 zeytinburnu/florya arası

ilk dakikasından son dakikasına kadar izleyin. çözünürlüğü düşşürdüm çünkü 4 gb idi 550 mb a indirim öyle yükledim. 240 p çözünürlükte izleniyor en fazla. not: kendi videolarımdır. not2: videoda hem kızacak hem tebessüm edeceğinize eminim. izleyin görün ben bişey demiyorum. baştan sona...
  12. barodi

30.04.2015 sürüş esnasında kalp krizi geçirip öldü. allah rahmet eylesin

sürüş esnasında kırmızı ışıkta duran otobüse arkadan vuran otomobil sürücüsü olay yerinde kalp krizi geçirdi. sonradan farkına varıldı. allah rahmet eylesin.
  13. barodi

düşük hızlarda kontra yı yanlış yöne verirsek düşme riski var videolu! ANLAYAMAZSINIZ

ben tam anlatamadım hatta kendi anlattığımıda anlamadım :cherry: çünkü siz ne demek istediğimi çok iyi anladınız zaten :cherry: ASIL VİDEO ALTTADIR !
  14. barodi

yine can sıkıntısı motosikletime sanal far uygulamam !!!

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  15. barodi

tacize uğradım !!!

ne güzel keşke herkes bu şekilde tacize uğrasa tüm yorgunluğumu stresimi aldılar. her zaman gittiğim günü birlik merkezefendi parkına yine bu günde gelmiştim 5, 6 tane kız ve erkek çocuk motorun peşinden koşmaya başladılar hızım çok düşüktü hemen etrafımı sardılar şarkılar söylediler erkek...
  16. barodi

kavacık riva gezim videolu (maymunlaştığım) göttingen ve aragazı ile vites k. +18

25.04.2015 yol çok iyiydi hava güzeldi . videonun 26 . saniyesinde göttingen oluyorum (almanyanın şehiri) :cherry: videonun 2.54 .cü saniyesinde peşpeşe hızım düştükçe aragazı ile motoru boğmadan öne yığılmadan aragazı vererek vites küçültüyorum. 3.42 ,3.43 . saniyelerde delirmeye başlıyorum...
  17. barodi

TÜRKİYE ve dünyada trafik kaza istatistikleri ölüm oranları vs. 2007 - 2013 içerir

İkinci on yıl eylem süreci olacak, herkes eylem planını yapacak ve uygulayacak. Hedef, 2020 yılında 2009 yılına oranla ölümleri %50 azaltmak… * * * * Ancak bu günkü durum nedir ona bakalım… Eğer önlemle alınmaz, gayret sarf edilmez ve böyle devam ederse Dünya Sağlık Örgütünün derlediği...
  18. barodi

Motosikleti evrim geçirenler

ilk aldığım hali [/url][/IMG] sonraki hali [/url][/IMG] en son hali [/url][/IMG]
  19. barodi

ilk tek teker denemem videolu apaçi kardeşlerin yardımı lazım !!!!!

yaşım tek teker için müsait olmasada apaçilik ruhumda var. can sıkıntısına bi bakayım dedim. tenha bir yolda bir iki deneme yaptım . 2nci denememde 22 . saniyede 10 cm kadar yerden kestim ön tekeri valla çok zevkli geldi ne yalan söylim ön hafifledi bir anda. ancak tecrübeli apaçi kardeşlere...

Yeni mesajlar