Arama sonuçlarınız

1. aonal

EHLİYET ALMA KOLAYLIĞI

Arkadaşlar bugün A2 direksiyon sınavına girdim, ya sizcede bu A2 direksiyonu aşırı basit değilmi 4-5 şeyin arasından geç düz gel bitti ne oldu şimdi ben motor sürmeyi biliyorum öylemi? Ne şehir içinde gezdik ne bişey yaptık hemen motosiklet biliyor oldum! Walla geçtik...
  2. aonal

MUTLU YILLAR

Hiç şehit vermediğimiz,birbirimize sabır gösterip hemen kavga etmediğimiz,Birimizin hepimiz hepimizin birimiz olduğu,herkesin evine ekmek götürüp çocukların aç yatmadığı,küçük şeylerden mutlu olabildiğimiz,sağlıklı huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim MUTLU YILLAR
  3. aonal

Kıyafetlerim yeterli olurmu sizce ?

Arkadaşlar Deri montum altına rüzgar geçirmez yeleğim botum var bunlarıda alıp motosikletimi kar yağmadığında filan kullanmak istiyorum bunlar yeterli olurmu sizce? Termal Balaklava :http://www.feyizoglu.com/Balaklava-Kar-Maskesi-_44585.html#0 El kılıfı (ELDİVENİM VAR)...
  4. aonal

Arkadaşlar şu soruyu çözebilen varmı?

30 Koyun 1 Hafta içerisinde tek tek kesilecek(çift kesim olmayacak) ve sonunda hiç kesilmemiş koyun kalmayacak nasıl kesersiniz? not1: Tek tek dediğim 1-3-5-7-9.. gibi tek sayılar şeklinde yani 2-4-8.. çift sayılarda koyun kesmek yasak not2: 1 Hafta yani 7 günde her gün mutlaka bir kesim...