Arama sonuçlarınız

1. ethemm76

Motosikletlerinizin yağ değişim (km) aralıkları nelerdir ?

Arkadaşlar; Kullandığınız motosikletlerin model marka ve yağ değişim aralıklarını bu başlık altında toplayalım. Zira yağın kalitesi, yağ değişimindeki sıklık, yağ seviyesinin devamlı yağ çubugunda görülen en uygun seviyede bulundurulması motorun ömrünü birebir etkiliyor. Ben Mondial 150 HS...
  2. ethemm76

Kocaeli' de Honda yetkili servisi yok ! Yardım !

Arkadaşlar, Kocaeli ilinde ikamet edip honda kullananlar. garanti kapsamında bakımlarınızı yaptırmak için nereleri kullanıyorsunuz. Garantiden sonra güvenilir devamlı gittiğiniz servisler nereleri ? Hondanın ayıbıdır bu arkadaşlar. KOnya,Elazığ, Ordu, Adana vs illerde yetkili servis varken...
  3. ethemm76

cbf 150 arkaya geniş lastik oluyormu ?

Arkadaşlar.. cbf 150 aldım 2 hafta önce orjinal lastikleri duro.. bu lastiği çin malı scooterlarda kullanıyorlar ve tamirciler michelin, metzeller vs bunların fiyatları yüksek olduğundan talep olmadığını söyleyerek çin işi motorlara duro satıyorlar. Honda da cbf 150 de neden duro marka kullanmış...
  4. ethemm76

Otomatik vitesten vitesliye geçişte sıkıntılar..

OTOMATİK VİTESTEN VİTESLİYE GEÇİŞTE SIKINTILAR : slm ark..lar.. ben 1 sene 20 bin km mondial scooter kullandım ve 5 gün önce cbf 150 aldım. size alışmakta zorlandığım ve alışırken karşılaştığım riskli bi kaç anımdam bahsetmek istiyorum.. ne olursa zaten sol eldekinin debriyaj olduğunu...

Yeni mesajlar