Arama sonuçlarınız

1. watercolours

Sürücü kurslarındaki rezillik

Ben ehliyet alırken bir Almanya gurbetçisi vardı. Almanya'da ehliyet çok pahalı olduğu için Türkiye'den almak istemiş. Ondan sonra niye Almanya'da direksiyon eğitimi -atıyorum- 6 ay da burada 2 hafta diye soruyordu. Mantık muhakeme bizim millette eksik.
  2. watercolours

Sürücü kurslarındaki rezillik

Türkiye'ye hoşgeldin.
  3. watercolours

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

Bu iş zor. Adamlar sabit maaş alıyorsa tabii ki sipariş vermek insafsızlık olur. Ama paket başı para alıyorsa ve sipariş de istemiyorsa e o zaman niye çalışıyor? Tamamen çalışma düzenine göre değişen bir durum bu insaf veya insafsızlık durumu.
  4. watercolours

“Ölseydi bana ne, 10 bin lira zararım var” sözleri tepki çekti

Günümüz Türkiyesi için anormal bir durum değil. Türk milleti hiç olmadığı kadar bencil bir hale bürünmüş durumda şu an. Vatan, millet, Sakarya, din, hepsi hikaye. Çıkarına dokunuyorsa bizim millet anında vazgeçer hepsinden.
  5. watercolours

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

Düzelir, millet aklını kullanırsa. Düzenlediğini nereden anlarız? Trafikten. Bir ülkede trafik kültürü ne kadar iyiyse o ülkede sistem o kadar düzgündür. Bizim millet sözde devletçidir, devleti herşeyin üstünde tutar. Ama toplumun iyiliği için birşey kendi çıkarıyla çelişince istemez, ama...
  6. watercolours

Boykot Ediyor musunuz

Millet konuşurken konum aklına gelmiyor, lokasyon geliyor, siz de facto tartışıyorsunuz :D
  7. watercolours

Yapay zekalı motosiklet kaskı üretildi

Bizim millet kendinde var olan aklı kullanmıyor, yapayını kullanır mı?
  8. watercolours

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Bildiğim kadarıyla ABS'siz tekeri kilitlemeden kendiniz durabiliyorsanız en kısa mesafe onda. Sonra ABS'nin devreye girdiği frenleme geliyor (Yani normalde tekerin kilitlenmesi gerekiyor ama ABS önlüyor) geliyor, en sonda da ABS'siz tekeri kilitleyerek durmak var. Özetle, ABS'yi devreye...
  9. watercolours

Yapay zekalı motosiklet kaskı üretildi

Kola takınca da çalışıyor muymuş bu?
  10. watercolours

Boykot Ediyor musunuz

Boykot etmiyorum. Önce başımızdakileri boykot etmek gerek. Sahne önünde İsrail'e ayar verir gibi yapıp sahne arkasında ticaret yapana Müslüman demem ben.
  11. watercolours

Türk Lirası banknotları hakkında düşünceleriniz

F1 pistine girip NFS gibi yarışınca olur öyle şeyler :D
  12. watercolours

Birilerine 5 turluk yarışta 3 tur bindirmiştik? :DDD
  13. watercolours

F1'e takılmışım biraz. Şampiyonluk yarışı beni benden almış 😀
  14. watercolours

İtibardan tasarruf olmaz. Deste deste parayla gezmenizi sağlıyor reis, yine yaranamıyor size.
  15. watercolours

Katlanabilir Telefon Alınır mı?

Bozulmaz diye düşünüyorum ama şahsen o ortadaki hafif çöküklüğün önüne geçmedikleri sürece almam.
  16. watercolours

Motorsiklet ve Bel fıtığı hakkında yardım edebilcek varmı?

Kas ağrısıdır o. Fıtık olsa duramazsınız der hep benim arkadaş.
  17. watercolours

Sorunsal sorunu

Lokasyon var, aplikasyon var, destinasyon var, var da var. Millet lafta Türk olduğu için gurur duyar, ama Türkçe kelime kullanmaktan utanır.
  18. watercolours

29 Ekim 2023 - Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yaşı Kutlu Olsun

Gerek resmi, gerek sivil kurumların o tarihi gün yaklaştıkça giderek artan heyecanlarına kayıtsız kalamayarak bu başlığı açma ihtiyacı hissettim. Ülkemizin kurtarıcı ve kurucularına şükranlarımı sunuyor ve hepsi için Allah razı olsun ediyorum. Hepinizin 29 Ekim 2024 Cumhuriyet Bayramı'nı can-ı...
  19. watercolours

Yerli ve milli bayramımız kutlu olsun

Öz be öz yerli ve milli bayramımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
  20. watercolours

Vizeler kalkıyor, sınırlar açılıyor

Artık pasaportumuz da yerli ve milli. Bizim pasaportu gören gavurların çenesi yere düşecek ve sınırlar açılacak. Haberde böyle bir şey yazmıyor ama büyük bir gururla açıklama yapıldığına göre böyle bir etkisi de vardır diye düşündüm...