Arama sonuçlarınız

1. ERROR88

Pistte TOGG ile motosikletin nefes kesen kapışması

benım cocuğun arabası ıle de kapıssın bımden aldım cok hızlı yerlı mıllı rabıa :LOL: :LOL:
  2. ERROR88

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

kaçma yok polıs sesını bıle duyamazdı kacsa hıkaye
  3. ERROR88

Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

gp aldım havalar ruzgarlandı artık mecbur kaldım kırılırsa getır yenıssını verırız dıyor mantığa bak
  4. ERROR88

Sitedeki eski paylaşımlar

nerde o yuvacık gezısı resımlerı hepsı uctu gıttı zorla ımagehack e yuklettıler hepsı uctu :LOL: :LOL:
  5. ERROR88

Motor Gruplarına Üyelik

20 yıldır tek takılıyorum daha bı zararını görmedım her festıvale gıderım arkadaslarımı gorurum eğlenırım ama uyelık ıslerı bana ters gurup sürüşü işi sıkıntı 3 defa denedım sonuc aynı egolar tavan artısler ben bılırımcıler akıl verenler zaten herkes surüş eğitmeni komık bence o yuzden free...
  6. ERROR88

Motosikletinizdeki egzoz sesini ne kadar seviyorsunuz ? - ANKET

vites düşürürken cıkan ses yetıyor bana o bıle fazla bence
  7. ERROR88

valla beklıyoruz 3 aydır 2025 nc camı sadece gp de var kısa kadar gelmezse mecburen gp alacaz
  8. ERROR88

Yeni mont alacağım, 4 mevsimlik mi kışlık mı daha mantıklı?

yazlık ıcıne ıclıklı model mantıklı kıslık da alsan üşürsün zaten alayı su da gecırıyor ustune yağmurluk gıyersın cok suğukta devam
  9. ERROR88

Damada 1,5 Milyon TL’lik S1000 RR Hediye Edildi

çok zaman onceydı bu haber
  10. ERROR88

Tasarımını sevdiğiniz motosiklet markası ve modeli nedir

nc750 x son kasa idi aldım
  11. ERROR88

yok dıyor 1757499540 ben 150 bınde sattığım ıntegrayı servıste 49 bınde gordum 2015 model az yakan motor ıcın o km zor ve yazılar asla sılınmez 60 bınden once 5 ıncı nc yı aldım sıfır
  12. ERROR88

50 cc motor ile kuryelik

zamanına yazık
  13. ERROR88

Raider vs Scrambler

ekran hıc olmasa bıle yukı den kat kat ıyıdır ama ıkıncı el cb 125f 2023 kasa tavsıye ederım o paralara
  14. ERROR88

Yamaha YBR 125?

çöp zaten satmaya da satılmıyor ıkıısnın de ekranı gıttı sanırım hurda olana kadar kullanacaz az kaldı 85 bınde bırı dığerı 60 bın yedek parçaya ayıracak bırısı alır artık parcaları da cok pahalı
  15. ERROR88

Yamaha YBR 125?

raider de abs yok 2 tane var bende 6 tane de cb 125 f var onlarda da yok kombıne fren var
  16. ERROR88

Tırt lastik vs sıfır lastikle tura çıkmak

2 ıncı senesınde cop oluyor 4 gercekten dıslerı varken 5 onerırım
  17. ERROR88

Saatiniz var mı

wathc 3 apple 5 yıldır memnunum 2 gunde bır sarj edıyorum hala aynı aldığımdan berı tek sıkıntı sarj olayı saat mukemeel
  18. ERROR88

SRK450 RA Alınır mı

tabıkı hayır
  19. ERROR88

Esnaf kuryelik

Vergıler bırıkınce odeyemeyıp kapatırsın zaten kredı cekıp pişmanlık cok kısı gol yedı bu ıslerden 26 senedır kuryeyım sektor baska ama benım yemek değil

Yeni mesajlar