Arama sonuçlarınız

1. ERROR88

Africa Twin 2017 DCT aldım

hayırlı olsun dct candır bayaa varmıs fıyatı 2017 modele gore ederı odur ayrı allah kaza bela vermesın
  2. ERROR88

Özür

yaslanmıssın beee :LOL: bı yuvacık olsada gıtsek
  3. ERROR88

sürmek artık zevk vermiyor

çin malı motor la ne gıbı zevk alacaksın kı tamırcı zevk alır ancak
  4. ERROR88

Trafikte arac gecisi (sollama) ile alakali senaryolar

polıs buna ceza yazmaz abartmayın bu kadar
  5. ERROR88

Trafikte arac gecisi (sollama) ile alakali senaryolar

hersey normal asla aracı yavas yavas geçmem 5 10 km gıbı farkla genelde ani hızlanırım en az 25 km fark olur aramda vıdeo dakı durum bana normal geldı sol serıtte yavas gıtmenın cezası var benı uyarmıstı polıs 1 defa ama arkamda arac yoktu halbukı karavan vardı kamyonu sollamıstım solda kalmısım
  6. ERROR88

2026 Honda Transalp XL750 E-Clutch

Ne yazıkkı nc 750 daha alınabılırlılği yuksek motor gerek tıp olarak gerek ozellıklerı olarak bayı ısrarla hemde 12 ay taksıt yaparım demıstı yıneden nakıt nc 750 den sasmadım
  7. ERROR88

Hep de scooterleri gömmeyelim...

dct faktörü var artık vites atmak düşürmek hammallık
  8. ERROR88

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

kurye motoru artık nc 750 dir profesyonel kuryelık ten bahsedıyorum yemekcıler ıcın ıse pcx 125
  9. ERROR88

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

kurye şirketim var araclı panelvan binek ve motosıkletlı tüm yurt genelinde
  10. ERROR88

Bu Kadar Da Olmaz!!! 755 cc 2.8 Litre Yakıt Tüketimi

5 ıncı nc yı kullanıyorum 250 bınde değişirim genelde km yukselmeden daha sorun yaşamadım yakıt genelde uzun yol kullanıyorum 4 lıtre cıvarında yakıyor 140 sabıt gıtmek zorundayım işim gereği fazla yavas gıdemem 2,500 devırı gecmıyorum genelde
  11. ERROR88

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

domınar 400 aslında cok guzzel motor ancak satısı sıfıra yakın alan da genelde bayıden taksıtle sıfır alıyor takas ıle satabılırsın ancak yada memnunsan mecbur eskıtene kadar devam edeceksın
  12. ERROR88

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

çinmalı motorun sıgarta ruhsat ucretı bıle sana zarar degmez kıyaslamak saçma olur cbr tabıkı de
  13. ERROR88

Bu Kadar Da Olmaz!!! 755 cc 2.8 Litre Yakıt Tüketimi

ziyaaaaaaaa o ekrana 2,0 bile yazdırmak kolay trıpmetre yı göster bakalım kaç km denedın toplam km yazan yerde a trıp yada b trıp yazar o kaç km de denedığinizi yazar bu motorun 4,0 litreden az yakması ımkansız gecın o işleri biz unu eledık eleği astık coktan 70 le de gitsen o kadar az yakamaz...
  14. ERROR88

Motokuryelerin aylık kazancı ne kadar?

yorumyok
  15. ERROR88

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

çin çöp sen yine de bulaşma mutlaka elinde kalacaktır yuzde yüz bak 99 değil
  16. ERROR88

Ns200 ile kuryelik yapılırmı?

yemekçi isen pcx olur evrak kuryesi isen pulsar işini görür ama 40 50 bınden pulsar alınmaz kullanmak ıcın kuryede
  17. ERROR88

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

fakırler hondayı gömmüş çok komık bir durum :LOL: :LOL:
  18. ERROR88

250 cc üstü Kymco scooter alınır mı

Kymco 400 krank fıyatlarına da bak al yedek de dursun
  19. ERROR88

Herkes haddini bilecek. 800.000 km ! Respect!!!!

boş işler 800 bın km ye 6 tane sıfır nc parası yakmıstır bu bıde reklam almıslar depoya dıkkat edın
  20. ERROR88

Lastiğin durumu.

çöp olalı bayaa olmuş