Arama sonuçlarınız

1. HeadbaNgeR

noter satışı yapacaklara duyuru !!

geçen gün noter satışını yaptım sonunda:) şöyle bi durum var. noter abla bi defter açtı ve motorun kasko bedeline baktı (3128 ytl)(2005 model) motoru kaça aldın tarzı bişey sormadı. çakallık yapma imkanı yok yani :) kendi kendine bişeyler yaptı abla. vezneye gittim çıkan sonuç 154 ytl...
  2. HeadbaNgeR

durup dururken ses gelmeye başladı :(

bu gidişle kutup ayısı da görürüm ben :) bi anda motordan ses gelmeye başladı. gazlarken bişey yok fakat gazı kestiğimde bi yerlerden sanki böyle demir çubukların birbirine vurması gibi bi ses geliyo. tink tink fln diye.tam o sesi yapamıyorum ama... neden böyle bişey olablir durup dururken ??
  3. HeadbaNgeR

[MT İSTANBUL] 15 Haziran Pazar evde maç keyfi !!

abilerim,ablalarım,akranlarım :). bu pazar malum Türkiye maçı var. okan*style adlı dostumuzun evi boş. ve düşündük mt yi toplayıp evde maç keyfi yaşayalım dedik. ev bostancı'da gelmek isteyen olursa burdan ben geliyorum demesi yeterli. hem tanışırız hem memleketimizi destekleriz hem de yenersek...
  4. HeadbaNgeR

ne yaptın polis abi :'(

caddebostan sahilin ilk vukuatı beni buldu :) atv li abiler yoldan geçerken ki yol tam yol ddeğil. bi yol ama iki tarafında motorlar war arası boş. yani bi atv geçer. ama amcam nasıl becerdiyse geldi benim motora dokundrdu. sola yattı motor :salut::salut::salut: biraz benzin akmasıyla beraber...
  5. HeadbaNgeR

çok çok çok Acil Satılık N70 Black Music Edition

bazı nedenlerden dolayı ve günü gelmeden insanların ödemeye mahkum bırakanlar sayesinde telefonumu satıyorum. 1-2 haziran'a kadar ödeme yapmam gerek. İlan no: 8796905
  6. HeadbaNgeR

jinlun 250cc 100km/s = motti 250 cc 80km/s

böyle salak bi durum var işte. önüme kim gelirse gelsin geçiyo beni :) okan*gizem isimli arkadaşta motti war o geçiyo beni. thaii-vtec zaten stop lambası gösteriyo :) peki ben neden hız yapamıyorum ve neden ben 100 km/s gördüğüm zaman göstergemde yanımdaki motor 80 km/s gösteriyor ??
  7. HeadbaNgeR

[MT İSTANBUL] 17 mayıs cumartesi caddebostan tayfası (Tuzla'ya köfte yemeye gidecek)

17 mayıs cumartesi günü biz caddebostan tayfası ve caddebostan'a gelmiş ya da gelecek olanlarla beraber tuzla ya köfte yemeye gideceğiz :) saat : 15,00 kalkış : her zmanki gibi (bilenler bilyor)) caddebostan sahil varış : tuzla'da bildiğiniz köftecilerden biri. gelmek isteyenler( kesin...
  8. HeadbaNgeR

hoparlör bağlama yardımı ???

arama yaptım ama bulamadım böyle bişey kolon bağlayamam çok kocaman kalır da ufak tweeter tarzı şeyler bağlamak istiyorum. ama bende ipod war girişi çıkışı nasıl bağlarız.olmazsa ufak dandik bi mp3 player alırım.ama hoparlörler nereye bağlanır bilmiyorum.o bağlandktan snra kolonu playere nasıl...
  9. HeadbaNgeR

en sonunda alıyorum muratdegerli abi'mizin keratasını

wallahi oh. öyle sevindim ki anlatamam muratdegerli abi'mizin şaheser haline getirdiği jinlun'unu en sonunda alıyorum. allah razı olsun harika imkanlarla göndercek bana. 1000 ytl posta havalesi 500 ytl kart çekim geri kalan 1000 ytl de eylül 15 e kadar ödeme şartıyla pzartesi gecesi harem'den...
  10. HeadbaNgeR

2 günlüğüne fazla kaskını vercek var mı?

abiler yarın motor alcam sanırım fakat motor parası haricinde su alcak param bile yok. küçükyalı da oturuyorum. salı ya da çarşamba günü geri vermek şartıyla fazla kaskını verebilcek olan var mı?
  11. HeadbaNgeR

motorunuzla ne yapmayı seviyorsunuz?

yani dağda taşta gezmek mi ? hız yapmak mı ...? mesela ben yokuş çıkmayı ve daha önce yürüyerek geçtiğim yerlerden hızla geçmeyi seviyorum :)
  12. HeadbaNgeR

çok acil jinlun aranıyor...

sıkıldım artık yürümekten :) motor lazım. 250cc ya da 150 cc olabilir. 250 ccye belki param yetmez ama. yalnız 1000 ytl peşin geri kalanı world ve hsbc kart ile alabilirim. yani total olarak 2100 ytl den daha çıkamam. malum satışı ruhsatı fln da para. bu şartlar altında satan warsa acil...
  13. HeadbaNgeR

motor alıyorum lütfen yardım 2 :)

ben de motor alcam fakat keş param olmadığı için zorlanıyorum. supershadow ya da jinlun 250 alcam. 1000 ytl peşin 1500 de world ve hsbc karta taksitle alcam pek yanaşan olmadı.diğer çeşitler de pahalı zaten. neyse. bazı motorlar bisiklet gibi kalıyo altımda ama artık tak etti canıma minibüsler...
  14. HeadbaNgeR

supershadow,jinlun vs. aranıyor.

250 cc olmak şartıyla jinlun ya da keeway supershadow arıyorum. ve şunu belirteyim : 1000-1100 ytl kadar peşin , geri kalanı world card ve hsbc kart ile almayı düşünyorum.(TAKSİT) keş para bulmam imkansız.bu şartlarda satabilcek olan warsa pm atabilir... ve istanbul içi olursa harika olur.
  15. HeadbaNgeR

27 şubat,29 şubat ya da 1 mart streetball

[mt istanbul]1 mart saat 18,00 caddebostan burger king streetball arkadaşlar meteorolojiye baktım bu günlerde yağmur yok ve hava 12-14 derece arasında eğer herkese uyarsa haftaiçi yapalım. cmt ye kadar beklemeyelim. çalışan ya da okulu olan wrasa (ki ben gitmiycem) cmt gününe atarız...
  16. HeadbaNgeR

bi halı saha maçı yapsak mı yahu :) ?

spor akademisinde okuyoru fakat topa dokunmuşluğum yok. en azından futbol topuna dokunayım dedim. istekli olan warsa ayarlayalım hazır havalar da güzelken. eğer olursa bostancı ya da kadıköy olur. ben konuyu açtım devamını da siz getirin. :) (aslında bu pazar herkese uygunsa saat alalım yapalım...
  17. HeadbaNgeR

bi el atar mısınız ?

benim derdim şu : sl 150 war bende. ve bi de şöyle bişey war. ön çamurluk kırık,anlamadığım bi şekilde,gaz verirken ayak marşı geri atıyor hatta aağıya kadar düştüğü oluyor ve tabi yan kapakları gidik.2006 model 9800 km. de. ve bu motoru 1250 ytl ye satıcam. talibi de war hatta. bi de buraya...
  18. HeadbaNgeR

güzel bir sl 150

http://www.sahibinden.com/mis_gibi_superlight_150WQQaXQQ6221997WQQpXQQdisplayitem linkten bilgilere ulaşılabilirsiniz...
  19. HeadbaNgeR

slm cemaat

zlm herke$e kısaca yaziyim from bostancı 1986 marmara besyo 4, sınıf antrenörlük keeway sl 150 merak edenler olursa soruları cevaplandırılır ;) :D
  20. HeadbaNgeR

keeway sl 150 bi yardım

abiler ablalar yeni geldim aranıza ve hemen de konu açiyim dedim keeway superlight 150 aldım allahın izniyle ama zangır zangır :) arkada oturanın gtü başı uyuşuyo. bi de motor harici ses war yani dışarda görüyorum millet bağırta bağırta geziyo ben bi gaz veriyorum traktör gibi. ne yapmam lazım...

Yeni mesajlar