Arama sonuçlarınız

1. turkish39

Baba & Oğul & Motosiklet

Bütün motosiklet aşıklarına selâmlar. Bu sevda çoğumuz gibi küçük yaşlarda başladı.Milletin pejosu,mobileti kullandık ilk zamanlarda.1993 yılında Bajaj Chetak 4 vitesli skuterle başladık bu maceraya.Ozamanlar foto çeken bi cep telefonumuz olmadığından bu fotodan başka bi foto yok elimde.13 yıl...
  2. turkish39

Kask Yoksa Yakıtta Yok

Nette tesadüfen bi arkadaşım görmüş ve acaba diyerek kafa yormaya başladık.Hemen burada da bi araştırma yapalım bakalım neler olacak :) Malesef ölümlü kazaların çoğu kask takmayan sürücülerden oluşuyor.Belki bu konu bazı arkadaşların hoşuna gitmeyebilir ama,bişeyler yapabiliriz gibime...
  3. turkish39

Trafik Kurallarını Unutun,Motosiklet Üstünde Hayatta Kalma Kurallarını Öğrenin

Bilindiği üzere hemen hemen hepimiz diğer araçların dingilliklerinden muzdaribiz.Belli başlı trafik kuralları var fakat ülkemizde bu maalesef uygulanmıyor.Hatta uygulayınca sıkıntı bile çıkabiliyor.O yüzden trafik değil de motosiklet kuralları olarak değişim yapalım,belki işe yarar. 1-Yaya...
  4. turkish39

Yeni bir adım atmaya,yeni bir şeyler yapmaya cesaretin var mı?

Yeni bir adım atmaya, yeni bir şeyler yapmaya cesaretin var mı? Unutma, o adımı atmazsan sen, sen olamazsın! Durma, bi’ yerden başla... Şu an motosiklet gündemimizde bilindiği üzere zam furyası aldı başını gidiyor.Kimi ÖTV den,kimi döviz kurundan vs. dolayı zam yapıyor.Biraz olsun yakından takip...
  5. turkish39

Kayıp İlânı (Özellikle KIRKLARELİ İLİ VE Çevresi) :(

Arkadaşlar Cuma gününden beri bir kardeşimiz kayıptır.Belki bir yardımı olur diye sitemize de konu açmak istedim. Kırklareli'de 3 gün önce okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş hala bulunamadı. Arama çalışmaları titizlik ile devam...
  6. turkish39

Çin Malı Mondial Yetkili Servislerini Eğitiyor!

Facebookta tesadüfen gördüğüm konuyu paylaşmak istedim.Gözlerim yaşarmadı değil:)İnşallah bişeyler değişir.Pahalılıktan ve çok az bir kârla:rendeer: satılan diğer çekik gözlülerin motorlarına binemeyenler için hayırlı olsun.Ama sizde biraz sakin kullanın canım:queen: Ahanda link...
  7. turkish39

TEKAY MOTOR Sponsorluğunda Düzenlenen 1. Çekilişin Ücretsiz Kask Kazanan Talihlisi ?

TEKAY MOTOR Sponsorluğunda Bu hafta ikincisi düzenlenen her hafta ücretsiz kask çekilişinin ilk talihlisi biziz.Oğlumun şansına katılmıştım.Kask dün kargoya verildi ve bugün elimize ulaştı.Gerçekten çok hoşumuza gitti,bilhassa oğlumun.Fazla merakta bırakmayalım buyrun resimler... [/url][/IMG]...
  8. turkish39

Mh Driftçiler içeri (MH 125 Drift)

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  9. turkish39

Motorcuları neden SEVMEZLER

Gelsin yorumlar... https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150292900758810
  10. turkish39

23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat Ve Kakava Festivali Moto Drag Yarışları

23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat Ve Kakava Festivali Kapsamında Trap Atışlar Ve Moto Drag Yarışları yapılacaktır.İlgili ve gelmek isteyen arkadaşlara duyurmak istedim.Başka başlıklar altında fazla takip edilmeyeceği için sohbet bölümünde konu açtım. buyrun link...
  11. turkish39

Eskiyi Özlüyorum...Geçmişi Özlüyorum...

EMO: Ergeni Mıncırsak Olmaz mı? Gülse Birsel Hep söylüyorum, biz çocukken midemiz bulanınca ekmek yedirirlerdi, grip “Yatınca geçer”di, başın ağrıyorsa “Çocukların başı ağrımaz” denirdi, uykun kaçıyorsa “Oyuncaklarını düşün, güzel rüyalar görürsün” şeklinde konu halledilirdi! Okuma yazmayı...
  12. turkish39

Korku Filmi Klişeleri

Eğer bir kapı açılıyorsa mutlaka gıcırdar. Ruh çağırma ayini yapılır ve çağırılan ruh bir türlü geri gönderilemez. Katil ya da canavar öldürülür. Ama filmin "son" yazısı çıkmadan canlı olduğuna dair bir kıpırdanma olur. Kurban katilden kaçarken arabaya biner. Ama nedense araç bir türlü çalışmaz...
  13. turkish39

Motosiklet ile Aile Gezisi

Öncelikle tüm MT ailesinin Mirac Kandili mubarek olsun. Yaklaşık iki hafta önce aldığım motosikletim ile haftasonlarını boş geçirmemeye çalışıyorum.Bugün de hem kandil dolayısı ile hemde rutin haftasonu gezilerime devam etmek için rotayı ailecek Edirneye çevirdik.Yavaş yavaş,yolu uzata uzata,köy...
  14. turkish39

Cup 100 KH (Trakyalı Be Yaaa)

Bu benim Cup 100,2006 model.O sıralar çin malı alma çabuk dağılıyo dediler ama beceremedik.[/url][/IMG] Bütün bakımlarını kendim yapıyorum.Sağolsun servis sayesinde ek işim oldu:) [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Bizim...
  15. turkish39

Kırklareli'nden Turkish39 = Emre

Selamunaleyküm millet.2006 model 100 lük cup sahibi kendi motosikletini kendi tamir eden servislerin işgüzarlığından nefret eden Trakyanın Kırklareli köyünden Emre ben:) bi ara kaşınıp vergisi olmayan 3.5 lt benzinle 180 km civarı yol yapan motosikletimi satıp 200 - 250 cc motosiklet alma...
  16. turkish39

Türkiye'de neden motorsiklet yok?

Başlığı görünce şaşıracaksınız belki ama gerçektende bana göre yok.Çoğumuz orta halli hatta geliri kısıtlı insanlarız bu bir gerçek.Buna rağmen çoğumuz malesef motorsiklet hastasıyız.Olmasak burda işimiz ne:)Bir süre önce 100 lük cup motorumu satışa çıkarayım dedim.Biraz daha büyük cc li motor...

Yeni mesajlar