Arama sonuçlarınız

1. lycantrophic

Ayaklık Montajı

GV 250 için aftermarket ayaklık aldım; ürün de şu: http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=333 Bağlantı yerindeki mili çıkarmak gerekiyor monte edebilmek için; onu da plastik bir parça tutuyor; esnek bir parça da değil. Bu plastik parçayı kırmak mı...
  2. lycantrophic

Güne güzel sağlamanızı sağlayacak hoş bir video

Gerçek bir hikayeden alıntıymış videoda anlatılanlar. Rahmetli dedem aklıma geldi. :) http://www.youtube.com/watch?v=ae2EOWOChsA&feature=player_embedded
  3. lycantrophic

Başarılı bir şaka...

İncisözlük pek sevdiğim muhabbetlere imza atmıyor, ama bu yaptıkları şaka güzel olmuş doğruya doğru. :queen:
  4. lycantrophic

Branda hırsızlığı....

Dün sabah motorun üstünde olan branda gece eve geldim yerinde yok. Sağlam da bağlamıştım, etrafa bakındım yine de acaba uçup gitti mi diye. Yok, biri almış götürmüş. Yeni bişey olsa hadi yine neyse de kaç aylık brandayı kim niye çalar kimin ne işine yarar? Nasıl bir şerefsizliktir? Öyle bir...
  5. lycantrophic

Facebook iptal?

Dünya çapında kimse bikaç saattir facebooka giremiyormuş. Bakım filan olsa bakımda mesajı çıkıyordu. Benim çok umrumda değil de oraya bağlı satranç sitesi vardı, orada oynayamıyorum turnuvadan eleyecekler. :queen: Öbür yandan da facebooku tamamen kapatsalar da olabilir, çok baydı bu aralar.
  6. lycantrophic

Motosiklet çadırı?

http://www.feyizoglu.com/Moto-cadir-Buyuk-Boy_47022.html#0 Arkadaşlar ekteki ürünü almayı düşünüyorum da, alan memnun mu? Kullanışlı bişey mi? Motoruu sokabileceğim kapalı mekan yok; yağmurda karda iş görür mü? Teşekkürler.
  7. lycantrophic

Arka teker çıkarmak

Benim arka lastik inmişti, ne kadar hava basacağımı bilemedim. Ne akla hizmetse gittim benzinlikte 40 psi bastım sanırım. Sonra bakarken lastiğin aşırı şişmiş olup alt taraftaki ince demire sürtüyor. Sonra siboptan havayı indireyim dedim. İndirdim, indirdikten sonra lastiğe bir dokundum heralde...
  8. lycantrophic

Motosiklet kullanırken gözlük

Benim ehliyette gözlük kullanması gerekir yazıyor ama gözlüğü takarken kafama kaskı takmaya çalışırken çat dedi orta yerinden kırıldı gözlük. Ondan beri gözlük takmıyorum. En son polis çevirmesinde gözlük niye takmadığımı sordu. Gözlük de takmak istiyorum mesela yol lehvalarını okumakta...
  9. lycantrophic

İcradaki motosikletler?

Arada gözüme denk geliyor da bu icra sürecinden motosiklet nasıl alınır? Bazıları ruhsat ve anahtar olmadan satılıyor gördüğüm kadarıyla, nelerle uğraşmak gerekir? İcradan bişey alan var mı? Allah icraya kaptırtmasın tabii de bişeyler. ---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was...
  10. lycantrophic

Kredi kartı yıllık aidatı (ya da haracı)

Bikaç bankada hesabım var benim, bir tek bonus kart kullanıyorum hadi neyse onun yıllık aidatı gelmiş. Ama akbankla işbank da bana zorla kredi kartı yolladı. İşbankası kartı şubeye gelmiş, masraf çıkaracaklar diye gidip almadım, diğeri duruyor.Bu kartları ben hiç kullanmıyorum. Yıllık aidat...
  11. lycantrophic

Parmak donması

Malum havalar iyice soğudu; soğuktan koruyucu ekipmanı tamamladım ama ellere bir türlü çözüm bulamadım. Eldiveni termal içlikle beraber nic'in touring eldivenini kullanıyorum ama hiçbir fark yaratmadı parmakların aynı şekilde donması devam ediyor; ama durup elleri kolları biraz hareket ettirince...
  12. lycantrophic

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 2012 yılında yüzde 10,26 artacak.

Arka arkaya iyi zam geçiriyorlar... Yeni ücretler şöyleymiş, hayırlı olsun: Motosikletler 100-250 cm3'e kadar 92 251-650 cm3'e kadar 189 651-1200 cm3'e kadar 480 1201 cm3 ve yukarısı 1.159
  13. lycantrophic

Kask vizörü buğusu?

Sabahları işe motorla gidiyorum ama özellikle sisli havalarda vizör içinde oluşan buğu görüşü sıfıra yakın noktaya indiriyor. Vizörü açıyorum surat donuyor gözüme bişeyler girme riski de var. Buğu önleyici fıs fıs aldım da bi halta yaramıyor şu an itibariyle. Başka bir önerisi olan, püf noktası...
  14. lycantrophic

Zen ve Motosiklet Bakım Sanatı

Felsefeyle az buçuk ilgilenen herkesin bu kitabı okumasını tavsiye ediyorum. Heralde motosikletin ne olduğunu, insanla arasındaki bağın ne olduğunu en iyi anlatan kitaptır.
  15. lycantrophic

Mondial 250 MCT yağ akıtıyor

Yağ akıtma konusunda son bikaç aydır sorunum var. Motoru kullandıktan sonra dururken bikaç damla yağ damlıyor, soğudu mu bu damlama gördüğüm kadarıyla yok. Başta bir yere götürdüm, yağ keçesindendir dedi ordaki. Keçeyi değiştirttim ama yanlış keçe taktı tahminimce, sonra aynen devam ediyor diye...
  16. lycantrophic

Selamlar

Merhaba arkadaşlar; Ben de 2 gün önce mondial macit aldım ve sonunda yıllardır süren motosiklet tutkuma bir giriş yapabildim. Adım Murat. Şu anda yedek subayım hala, ama bayrama sivil olarak gireceğim bir terslik olmazsa. Burada da bol bol vakit geçireceğim. Herkese kazasız, motosikletleri ve...