Arama sonuçlarınız

1. M

gaz yememe sorunu

kawasaki vn 800 motorumla bugün bir sorunla karşılaştık , motor sıcak ani gaz verdiğimde tı tı tı tı tı yapıp kendini kasıyor birden salıyor ve kendini ileri atıyor , misal 3. Vitesle gidiyorum hız 40 hızı 60 yapmak için gaz kolunu hafif çeviriyorum . Yine aynı sorun bujiler Dün gece takıldı...
  2. M

karbüratör fişeği

ARKADAŞLAR karbüratör temizledim , karbüratör üstünde ki fişeği oturtamadim diyaframsiz fişek gaz teline bağlı , delikten soktum ama oturmadı , motor çalışınca tam gaz çalışıyor . O kadar şeyi yaptım bunu beceremedim :(
  3. M

Kuryelere soru

Ben dükkan işletmecisiyim ama bazı sebeplerden dolayı ilaç kuryeliğine başlayacağım motorlu , kütahya ankara bilecik afyon gibi iller özellikle cevap yazarsa sevinirim kışın yapacağım terma içlik gerçekten ayazkarşı vücudu koruyor mt sıcak tutuyor mu ? Eskisehirde berbat bir ayaz vardır ondan...
  4. M

Karbüratör

Bugün suzuki dr 400 karbüratörü temizledik , bende su merak uyandı ve karbüratörün şu gözükmeyen iç kanallarınin şemasi lazım nerden bulabilirim ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ---------- çok mu zor sordum arkadaşlar
  5. M

CHOPPER İÇİN ÖN CAM

kawasaki vn 800 için alınacaktır
  6. M

İzmir gazi emir tekok

Yarın sabah 11 de izmire gidiyorum bucada erkek öğrenci yurdu ayarlamışlar konaklamak h.k.k , 18 i yani çarşamba günü teknik okullar komutanlığında uzman erbaş sınavına gireceğim 1. Benden başka bu mülakata girecek varmı ? 2. Buca dan gaziemire nasıl giderim ? 3. askeriye olduğu için...
  7. M

CHOPPER AKSESUAR ARIYORUM

kawasakı vn 800 m için aksesuar arıyorum , nerden bulurum acaba elcik vs gibi kromajlı urunler . Hanı o bılınen sıtelere baktım bir elcık ıcın 150 tl de verılmez dedım ve sıze soruyorum yardımınız olabılırmı ?
  8. M

KAWASAKİ VN 800 direksiyon kilidi

benden önce kisahibinde suikast girişimi olmuş :D kilit kırılmış bana direksiyon kilidi lazım tavsiyeler
  9. M

KAWASAKİ VN 800 hakkında soru

Selamın aleyküm salı günü bir vn 800 aldım . Şehir içi bol dur kalk olan eskişehir trafiğinde 100/8 lt yakıyorum . Şehir dışı ölçmedım çunku gıtmedım . Bu yakıt sanki biraz çok geldi . Ani gaz verdiğimde bazen ılıkken poff yapıyor yandakı hava fıltresınden bacağıma basınç vuruyor , üzerinde ki...
  10. M

Eskişehir ve çevresi lütfen 1 dakıka

Çok acil bir şekilde 100- 150 cc arası . otomatık veya vitesli motor alınacaktır . 1500 tl bütçe biçilmiştir . Facebook : Eray Düzceli ( hayat iki tekerdir ) telefon : 05072097747
  11. M

Honda beat 100 GRENAJ alınacak

MOTOSIKletimr için füme renk GRENAJlar alacağım 05072097747 eray düzceli
  12. M

KASK

GDR , LS2 mi 2 GÜN sonra kask alacağımdax
  13. M

Küçük bir soru

Yeni bir scooter aldım honda beat 100 pek scooter tecrübem olmadığı için şöyle bir sorum olacak . 40 kmhızla giderken onume arac cıktı arka frenı kılıtledım kurtarınca bıraktım tekrar gaz verdıgımde motor kendınıaz bırsey kastı sonra yenıden devam etti . aynı işlemı boş bır yerde bır daha...
  14. M

Rölanti Sorunu

ARKADAŞLAR avans ayarınida yaptım ama rölantide düzgün çalışmıyor motor jikle çekili çalıştırıyorum . Çekili tutuyorum 20 saniye sonra stop ediyor . Kafayı yiyeceğim HAVA filtresi buji yeni değişti
  15. M

honda beat 100 ile ilgili ( biliyorum başlığında varama sayfaları okucak vaktım yok )

Arkadaşlar yardım gecen hafta honda beat 100 aldım işyerınde kullanmaya şehir içi az yakıyor diye . katalogda 3lt-100 km dıyor .Hani kış mevsimi eskişehir ayazlı bır memleket hadi 3.5 lt-100 km olsun .tam 4 lt yaktı 100 kmde . 84 kıloyum bunun pek etkısı olmaz ama birde yaklaşık 5 km fln tam...
  16. M

Kawasaki vn 800 arıyorum

2004 model ve üzeri , km si normal derecede , aksesuarlı ( cruıser motosikletin en önemli ihtiyacı ) ,laciver ( gece mavisi ) renginde Maillerime bakmak telefondan zor oluyor onun için direk facebook dan mesaj olarak teklifte bulunabilirsiniz Eray DÜZCELİ ( Hayat İki Tekerdir ) şeklinde...
  17. M

şu motoru bi çalıştıralım beyler hadi yardım edin

Arkadaşlar elimde bir mobilet var sorun çalışmaması ateşleme var , bujide sağlam test edildi . Karbüratöre benzin geliyor fakat motor yine çalışmıyor . Karbüratörden motora benzin gitmeme ihtimali varmıdır . Bujiyi söküyorum , depodan aldığım benzini silindire döküyorum bujiyi takıyorum...
  18. M

elektri kafamı karıştırdı yardım lütfen

Motor caracal 200 Geçen hafta bastım marşa tık tık tık dedi . Ayak marşı ile çalıştırdım gittim motorcuya derdimi anlattım aküyü şarj a baglayalım dedı . Aksam aldım taktık tamam super dolmuş , ertesi sabah yine tık tık tık yine gittim dedim yine aynı sorun aküyü söktü statörden gelen...
  19. M

Noter işlemleri hakkında bilgi

Arkadaşlar caracalımı sattım sayılır , tek sorun askerde ızın kullanmadıgım ıcın kımlıgımı blk bcvs u vermedı daha asker gozukuyorsun arkandan gonderırız dıye bır turlu de gonderemedıler . Noterde ehliyetle satıs yapılabılırmı uzerınde tc kımlık no mevcut
  20. M

Fren havası alma

Arkadaşlar fren merkezini buldum ama , havasını alamıyorum nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz