Arama sonuçlarınız

1. M

Tamirhane Açacağım İnşallah

Bildiğiniz üzere mobilya işi için akçaya yerleştim fakat olmadı burada hakkını veren yok eskişehire geri dönüyorum Serkan abimin katkıları ve eskişehir de bir ustamın desteği ile dükkan açmaya karar verdim özellikle Eskişehirli arkadaşlar sorum size nerde tamirci eksikliği var ona göre konum...
  2. M

ÖZELLİKLE BALIKESİR ( AKÇAY - EDREMİT ( CUMHURİYE VE HAMİDİYE MH )

Arkadaşlar daha önceden başlık açmıştım , 3 gün içinde verdiğim konumlara yerleşeceğim bu bölgelerde stüdyo ,1+1 apart daire arıyorum mümkünse depozito olmadan aylık 200 - 300 tl kirası olan eşyalı ev öğrenci evi gibi herseyı olan cinsten SAYGILARIMLA
  3. M

800 cc motor ve karbüratör hakkında

Serkanım özellikle söz sende ve diğer arkadaşlar da , karbüratör üst diyaframı yırtılınca motor salak salak çalışır diye biliyoruz değil mi ? 96 model vn 800 aldık , bnm motor yazın 5-6 kışın 7-7.5 lt 100 km yakıyor . Motor 10 lt yakıyor abi ankaradan eskişehire 25 lt yaktı tamam hava soğukta...
  4. M

HAVA FILTRESİ İLR İLGİLİ

Serkan özellikle sana soruyorum abi , sabah beri mazotla parça yıkıyorum kafa 1 mılyon . Arkadaşlar 10 gün önce fıltre temızlıgı ıcın kapagı bir actım yogun bır benzın kokusu vardı , bunu 3 gunde 1 yaptım tabıkı her seferınde KARTON filtreyi hava ıle temızledım ama nafıle her seferınde sonuc...
  5. M

Şimli üst kapak

BİR arkadaşın motorunun sübapları değişmesi gerekıyor . Şim nasıl sökülüyor ve ölçüsü alınıyor . Öğretıcı bır vıdeo var mı ?
  6. M

SGK dan ceza geldi ve midilliye elveda

Buraya açmaya mecbur kaldım 1 hafta içinde paraya dönüşmek zorunda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sgk-dan-ceza-yedim-fiyat-iyice-dustu-2450-den-1750-e-indik-189943088/detay/
  7. M

SGK DAN CEZA GELDİ

Şubat ayında aldığım 2 farklı raporu muhasebeciye vermeyi unuttuğum için devlet 9 ay beklemiş ve 15 gün ödemeli aksi takdırle %100 faizli bir ceza göndermiş ne yapmalıyım 1071 tl cik bir ceza göndermiş . Babamın yanında işçi gözüktüğüm için de 1 ay boşa çalışmış olacagım onu da gectım 15 gün de...
  8. M

SGK'dan ceza geldi

Şubat ayında aldığım 2 farklı raporu muhasebeciye vermeyi unuttuğum için devlet 9 ay beklemiş ve 15 gün ödemeli aksi takdırle %100 faizli bir ceza göndermiş ne yapmalıyım 1071 tl cik bir ceza göndermiş . Babamın yanında işçi gözüktüğüm için de 1 ay boşa çalışmış olacagım onu da gectım 15 gün de...
  9. M

Ben de yolda kalabiliyorum

Scooterla gidiyorum , tabiri tın tın . Birden gaz acmam gerektı , açtım vee pırr pırr pırr stop etti . Dedimki acaba sübaplar mı sıkılaştı ısınınca , yoksa karbüratör'e bir örümcek ailesi yuva kurdu larvalardan birisi ana jet e kactı , karbüratöre pislik kaçtı tıkandı dedim . Sonra Motor...
  10. M

SATILIK SIFIR MOTORLU HONDA TODAY 50

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-today-50-benzin-koydugun-gunu-unutacaksin-185485823/detay BİR TANE DE SADECE MOTOR OLARAK SPACY 110 VAR ENJEKSIYON YOK ÜZERİNDE KARBÜRATÖRDE CALISTIRILIR . ELEKTRONIK DE YOK SADECE MOTOR 1000 TL PAZARLIK EDILIR . İSTER YEDEK PARÇA ...
  11. M

Balıkesir , özellikle edremit ve akçay da yaşayan dostlarım

Çeşitli sebeplerden dolayı eskişehir deki iş ve yaşam hayatıma son veriyorum . Akçay da bir aile dostumuzun mobılya atölyesi var orda çalışmaya başlayacağım . Ordakı yasayış ve ev kıraları hakkında bılgı verırmısınız . Eskişehirdeki hayatı bırakıp buraya gelırsen çok sıkılırsın diyecek...
  12. M

İSTEYENE YEDEK PARCA

ARKADAŞLAR İLETİŞİM İÇİN 0 507 209 77 47 https://www.facebook.com/tcmk.erayduzceli.3 , SPACY 110 VARDI PERT OLDU MOTORUNU ALDIM ÜZERİNDEN DİLEYENE YEDEK PARCA OLARAK VEREBILIRIM . BEN TAMİRCİYİM , DERSENIZ KÖYDE BİNERİM MUAYENE İLE FLN İŞİM OLMAZ SPACY 110 U TAKARIM TODAY 50 NIN ÜSTÜNE UÇAK...
  13. M

HONDA TODAY 50 SATILIK

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-today-50-benzin-koydugun-gunu-unutacaksin-185485823/detay/ ARKADAŞLAR İLETİŞİM İÇİN 0 507 209 77 47 , BİRDE SPACY 110 VARDI PERT OLDU MOTORUNU ALDIM ÜZERİNDEN DİLEYENE YEDEK PARCA OLARAK VEREBILIRIM ONUN FIYATINI AYRICA KONUSURUZ ...
  14. M

Motosiklet konusunda yardım

Scooterımın grenajlarını kaplayacagım , karbon folyo arıyorum . Fakat tırtıklı yüzeyi gibi olanlardan değil de düz olanından istiyorum , açık mavi renk bulmama yardımcı olurmusunuz
  15. M

Motosıklet kaplama konusunda yardım

Scooterımın grenajlarını kaplayacagım , karbon folyo arıyorum . Fakat tırtıklı yüzeyi gibi olanlardan değil de düz olanından istiyorum , açık mavi renk bulmama yardımcı olurmusunuz
  16. M

Today 50 oldu Spacy 110

Öncelikle iyi geceler , kelepir bir honda today aldım . Elimizde pert olmuş bir spacy 110 motoru vardi . Todayin beyni , rotor ve okuyucusuyla motoru çalıştırdik . Spacy ler bildiğiniz gibi enjeksiyonlu biz onu cub karburatoru ile çalıştırdık . Artik tikandim olay su normalde 85 kilo bir...
  17. M

today 50 , spacy 110 oluyor

2010 model spacy 110 kaza yaptı ve perte çıktı . Üstündeki motoru alıp today 50 kasasına bağladık sizce nasıl olacak yrn demeye çıkacağım :D Bu arada uzun zamandır girmiyorum yeni arkadaşlara selam olsun
  18. M

Çözüm bulamadım mikrofon sizde

Kymco 50 agility sahibiyim , motor düşük rölantide çalışmıyor çalışsada stop ediyor . Rölnati yüksek çalışınca sarsıntılı çalışıyor . Işıklarda fren yapınca stop ediyor . Benzin filtresi hava filtresı hortumlar bujı degıstı karbüratör ayarını ne kadar yapsamda 2.5 - 3.5 tur arası kabüratör...
  19. M

honda today 50 yedek parça

motorumu rektefe edeceğim , param forum içinde kalsın diye buraya açıyorum honda today 50 motor bölümü parçaları gerekli fiyat istiyorum Eray Düzceli ( AYAKKABICILAR KIRALI ) facebook 0507 209 77 47 fiyat teklıflerı için size zahmet
  20. M

Bu motor bir tuhaf

Honda today 50 sahibiyim , motorun yakıtı 3-4 lt arasına çıktı . Ustama gittim sübap ayarları yapıldı karbüratör ayarı yapıldı değişen olmadı . buji hava filtresi , kayış , aktarma değişti yine aynı 2000 km sonra motor sabah çalışmamaya başladı motor 15000 de , zorla çalıştırdım , ısındığı...

Yeni mesajlar