Arama sonuçlarınız

1. A

Ailemden gizli motor alma serüveni (mutlu son)

Anne terliği, baba şamarı yemeden büyüyen şımarık çocuklar. Neyse onların yapmadığını asfalt yapar.
  2. A

Bajaj kullanıcıları şikayet vardaki cf moto yorumlarını okurken

CF moto hiç kullanmadım. ATVcilerin videolarını izlediğim kadarıya parçaları polarisler, canamlar kadar pahalı olan ama işe yaramaz, dayanıksız bir markaymış.
  3. A

Yardım edin çıldırmama az kaldı

Ön dişli daha çok yıpranıyor o zaman. Göz önünde olmadığı için fark edilmiyor. Sırf zincir bakımı, yağı, pisliği yüzünden scootera geçtim. Rks klight 250 gibi vitesli motorlara da kayış koysalar ne güzel olur. Göz önünde bakımı kolay olur. Temiz olurdu.
  4. A

Yardım edin çıldırmama az kaldı

Zincir 15bin dişli 30bin ömrü vardır. Ne kadar bakarsan bak. Dişli ikinci zincirle değişir.
  5. A

YUKI YUKI - Benda Rock 250 Cruiser

Senden öğrenip baktım. Tam bir cruiser. Klasik ve teknolojik. 244bin tl fiyat hiçbir şey değil bence.
  6. A

Uçan motosiklet gerçeğe dönüşüyor!

Bunlar boş işler. İlk helikopteri üretme teknolojisiyle zaten uçan araba, motor üretilebilirdi. Helikopterin de tek kişilik modelleri var. Her yere inebilir. Suya inebilen ya da tekerlekli olan modelleri bile var. Ancak verimli ve denetlenebilir değil. Uçan her araç havacılık denetim...
  7. A

Mondial Nevada Meselesi

Oy kullanmadım. Mondial Çinliker arasındaki tek profesyonel firmadır. Getirdiği her modeli en az 10 yıl getirmiştir. Asla orjinal parça, aksesuar, yan sanayi parça, servis sıkıntısı çekmezsiniz. Honda gibi servis sonrası arar, şikayetinizle ilgilenecek müşteri hizmetleri vardır. Yetkili...
  8. A

YUKI YUKI - Benda Rock 250 Cruiser

Yuki, Kuba, Arora ve RKS getirdiği hiçbir motoru bir ya da iki yıl sonra getirmez. Parça yok. Ulaşabileceğiniz bir müşteri hizmetleri bile yok. Mondial Navada 250 alın bence. En az Honda kadar profesyonel ülkemizde. Müşteri hizmetleri var, getirdiği bir motoru en az 10yıl getiriyor. Parça, yan...
  9. A

Honda X-ADV nin sadece 4 ayda 3500 adet satması (italya)

X adv gerçekten parasına değer. Scooter kolaylığı ile büyük lastikler birleşmiş üstüne esneme aralığı uzun amortisörler ve 600cc üseri bir motor konmuş. Ancak adv 350'nin cidden parasına değmez. Konfor yok. Adv demişler ama şase çok uzun lastikler çok küçük kendisine göre. Kaldırım rampalarında...
  10. A

Castrol Yağ?

Hiç alakası yok. Motordaki yağ ile kavrayan debriyaj vitesli motorlarda da var. Yağlı debriyaj zaten herhangi bir yağ düşünülerek yapılıyor. Debriyaja göre yağ konulmaz. Motordaki en pahalı parça motordur. Yağ motora uyacak debriyaj da o yağa uyacak. Rodaj yağı kolpasından sonraki en büyük...
  11. A

Kışın(karda) artçıyla uzun yol macerası olanlar var mı?

Bildiğin karda uzun yoldan bahsediyorum. 2010 öncesi 2 kere yakalanmıştım tek başıma. Motor birinde Dylan150 idi birinde CBF150 idi. Çok korkunç bir durumdu. Dylan'da Pirelli yaz lastiği, CBF150'de Duro yaz lastiği vardı. Hava durumu takip etmeden Antalya'ya bakarak Zonguldak'a gitmiştim...
  12. A

Castrol Yağ?

Scooter motoru diye bir motor türü olmadığı için scooter yağı diye bir motor yağı yok.
  13. A

Yazlık mont, eldiven ve dizlik önerisi

Ben de venom ve richa 4 mevsim mont var. Rüzgarlık ve kışlık astar çıktığında koltuk altları ve göğüs kısmı fileli. Yine giyilmez. İki tane markasını bile bilemediğim üst body armour var. İşe giderken onu giyiyorum. Alt pantolonum kışlık. Glover mıydı neydi markası yıllardır dolapta. Antalya'nın...
  14. A

Yaz İçin Korumalı Kot Yelek ve Dirsek Koruyucu İş Götür Mü ?

Dirsek ve dizlik hikayedir ve yasaklanmalıdır. Rüzgar basıncı, ter, hareketler ile sürekli kayar. Lastikleri gevşer, cırtları atar. Daha iyi cırt da diktirsem, lastikleri de kısalttırsam oturmuyor. Ortalama bir insandan baya kaslıyım. Yani oturması lazım kalf ve bilek kaslarına. Zayıf kişilerde...
  15. A

Castrol Yağ?

Hocam internetten sipariş verme. Sahtesi çok. O yüzden bilinçli ustalar kullandıkları bidonları deliyorlar. Bilinçsiz ya da çakal olanlar delmiyor. Yağın numarası ve türü(sentetik, yarı sentetik, minarel) önemli. Scooter yağı diye ayrı bir tür yok. Hiçbir profesyonel bana scooter yağının farkını...
  16. A

Yazlık mont, eldiven ve dizlik önerisi

Sadece dizlik ve dirseklik israfından uzak dur. Kaç çeşit, kaç farklı kalitede aldım ama bir işe yaramazlar. Antalya sıcak. Pantolon, mont giymek imkansız. Ancak en kaliteli dirseklik ve dizlik bile cırtları açılıyor, lastikleri bozuluyor, ayağını yere koyduğunda ya da kalktığında, kolunu aşağı...
  17. A

Otoyolda sol şeritteki otomobile son hızla arkadan çarptı

Detaylı dijital ekranlar, cep telefonları bunların birinci sebebi. Sürekli sürücüler meşgul. Arabalarda, kamyonlarda hele orta konsolda büyük ekranda sürücüler dizi, film izliyor. Motorcu sanki çarpma anına kadar hiçbir reaksiyon vermiyor.
  18. A

Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

Kaza yapıp yaralanan arabacılar da arabayı satıp kamyona geçsin o zaman.
  19. A

Başlangıç motoru olarak hangisi alınır

250cc üzeri daha yüksek ötv çıkmasına rağmen Ninja 300'ün fiyatı diğerleriyle neredeyse aynı. Ninja 300 al bence.
  20. A

Drift L motor arıza ışığı

Enjeksiyonlu araçlarda bir sürü sensörler var. Belli zamanlarda çıkarılıp balata spreyiyle temizlenmesi gerekiyormuş. Bir insta videosunda gördüm. Japon bir tamirci kadının kanalıydı. Sensörler yaplanıp kirlenince ciddi sorunlar çıkarıyormuş. Ustalar da sensörleri temizleyip, takıp iş yapmış...

Yeni mesajlar