Arama sonuçlarınız

1. EUOGLU

Sokağa çıkma yasağı

cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan duyuruya göre ; 23-24-25-26 mayıs 2020 tarihleri arasında bütün ülke yani 81 ilde sokağa çıkma yasağı getirilmiştir.
  2. EUOGLU

şeffaf depo

https://www.instagram.com/p/CAC8Sp8J8tB/?igshid=1w19hl0sp06k1 buyrunuz efendim.
  3. EUOGLU

arabada motosiklet yağı?

forumda çok kez motosiklette araba yağı konusu geçmiştir. peki arabada motosiklet yağı kullansak ne olur?
  4. EUOGLU

the twist of wrist

bu tarz videolar veya yazilar biliyor iseniz bu konuya birakirsaniz sevinirim. evde kaldığımız bu günlerde teknik bilgiye abanabiliriz link: https://youtu.be/dgOPZWNswvY
  5. EUOGLU

ön dişliden gelen ses

jantlarimi boyamak için sökmüştüm. Lastiğimi geri takınca ön dişliden ses gelmeye başladı zincir gergindir diye bollandirdigimda da durum aynıydı Sizce sebebi ne olabilir
  6. EUOGLU

koruma demiri parçası

bu parçayı nereden bulurum bilgisi olan varmı. teşekkürler.
  7. EUOGLU

ham petrol fiyatları

Şu an Tarihi anlar yaşanıyor. Ham petrol 0 doların altına düştü.....
  8. EUOGLU

hocanın dediğini yap yaptığını yapma

merhbalar. motorumu satma düşüncesindeyim. sebep artık daha kaliteli ve biraz daha ciğerleri kuvvetli birşeyler istemem. öğrenciyim şuanki motorum bütün kahrımı çekiyor. uzunyol,evin alışverişi,yakıt,yağmur çamur demeden taşıyor beni. 20 bin tl bütçem var(motorun satışı dahil). pulsardan az...
  9. EUOGLU

ilginç bir boya tekniği.

selamlar. sprey boya ile koruma demirimi boyadim ve istedigim gibi olmadı. ogrenci butcem ile bir kompresor alamayacagima gore. elektirikli boya tabancasi ile boya yapilabilirmi?
  10. EUOGLU

ilk uzun yol

herkeze saglikli günler dilerim. Malum üniversitelerin tatil olması sebebiyle ile otobüsleri tercih etmek yerine motorumla yola çıkacağım. Rota Kocaeli Kastamonu valizimi motora bağlayabilirmiyim? nelere dikkat etmeliyim?
  11. EUOGLU

el yapımı hava kompresoru

evet varmi fikirler. minik isler icin depo boyama gibi maket kayik boyama gibi. aklima araba lastik sisirme kompresorunu bir yangin tupune baglayip airbrush tabancasi ile boya vurmak var
  12. EUOGLU

Ekipman giyince gelen "ÖLÜMSÜZLÜK" Hissi

Kimisi ekpiman giyince daha temkinli sürer, kimisi ekipman giyince ölümsüz gibi davranir. Siz hangi taraftasınız? ben daha güvende hissedip daha temkinli giden taraftayım
  13. EUOGLU

Fuarı mı beklemeli? Yoksa simdi almali mi?

Herkeze selam. Kislik eldivene ihtiyacım var, fuarimi beklemeli yoksa kocaelide yim almalimi? Kocaelinde nereye gitmeliyim?
  14. EUOGLU

Kastamonu bajaj servisi hk!

20 k bakimi icin gittigim YETKILI SERVISTE! Subaplar yanlis ayarlanmis kulburutor kapak contasida BALIYLE EVET BILDIGIMIZ AYAKKABI YAPISTIRILAN BALİ ILE yapistirip kapatılmıştı! Bu gun subaplardaki ses icin actigimizda belli oldu resimler : https://i.imgyukle.com/2019/12/16/RlLcIf.jpg...
  15. EUOGLU

ne zinciri almalı? sfr,rk,cz vs

pulsar 200 ns sahibiym. konuları inceledim fakat istedğim gibi bir cevap alamadım. sfr choho gibi firmalar var bir tık ucuz. zaten çok bir bütçemde yok. fakat sfr den şüpheliyim cz ye baktım d.i.d kadar fiyatı var. yoksa direk orjinalmi takmalı onada çok narin diyorlar.
  16. EUOGLU

neden erken subap ayarı bozar?

herkeze merhaba. 3 bin km önce motoruma subap ayarı yapıldı ve şu sıra titreşim artmasıyla beraber subap şıkırtısı gelmeye başladı. bir motor neden erken subap ayarını bozar?
  17. EUOGLU

pulsar düz gidon hk.

Daha önce sormuştum. araştırdım ve yaptım. yapmak isteyenler için geniş ve etraflı bir rehber hazırladım ahanda şu : http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/200847-pulsar-200-ns-duz-gidon-cevirmek.html#post4519584 sorularınız olur ise burdan cevaplayabilirim.
  18. EUOGLU

pulsar 200 ns düz gidon çevirmek

Herkeze Merhaba. "BU KONUDA HİÇBİR SAYFANIN LİNKİ REKLAM AMAÇLI VERİLMEMİŞTİR....." Pulsarımızı Rahat Kullanım, aparat bağlama gibi avantajları için düz gidona çevirmek istedik. bu iş iki şekilde oluyor. ya aşağıdaki gibi bir aparat almak yada duke 200 gibi bir motorun ilgili bağlantı...
  19. EUOGLU

kocaelide parça bulmak.

Herkeze merhaba. Pulsarımı düz gidona çeviricem ve gerekli parça çinden geldi. şimdi düz bir gidon bulmaya çalışıyorum nereden bulabilirim? gölcükte ikamet ediyorum.
  20. EUOGLU

tapa egzoz

Evet yaptıran varmı? zarar görürmüyüz?

Yeni mesajlar