Arama sonuçlarınız

1. inzell

Shell'in Oyuncak Arabalarından Faydalanamıyormuşuz!

Bugün Shell'e benzin almaya gittiğimde promosyon olarak verilen oyuncak arabaları sordum, sitesinde tek seferde ibaresi olmamasına karşın benzincide bu madde varmış. Malumunuz motorun deposunu fullesem anca 50-60 lira yapıyor ve 100 liraya ulaşamadığım için bu promosyondan faydalanamıyorum. İki...
  2. inzell

Plakaya Yazılan Park Cezası Hakkında

Geçen çarşamba günü vergi dairesinde işim vardı, motorumu farkına varmadan makam araçlarına ayrılmış bölüme çekmişim. Motorun başına geldiğimde bir polis park cezası aldığımı söyledi. Mobese kamerası plakana yazacak dedi. Yalnız 5 gündür kontrol ediyorum ceza bilgilerinde "Trafik Para Cezası...
  3. inzell

Talihsiz Serüvenler Dizisi

Konuya nereden girsem bilmiyorum, baştan aşağı aksiliklerle dolu. En iyisi kronojik sıraya göre yazayım... -Öncelikle direksiyon sınavının bayram dolayısıyla gecikmesinden ötürü işlemlerimize 2 hafta daha fazla zaman eklendi. -Tüm sınavlar tamamlandı ve başladık sertifika beklemeye. -Bu...
  4. inzell

[MT] Oyun Konsolları [PlaySation / Xbox / Nintendo]

Oyun, konsolda oynanır diyenler buraya!.. Konsol önerileri, oyun tartışmaları ve her türlü yardımlaşmayı bu başlık altından yapabilirsiniz. Özellikle PSP konusunda elimden geldiğince yardımcı olabilirim...
  5. inzell

Motosikleti kışın nasıl saklamak gerekir?

İstanbul'da gün doğduktan 4-5 saat sonrasından başlayarak hava kararana kadar buzlanma durumları çok nadirdir. (Yaşadığım çevrede ve motoru kullanacağım güzergahda) O zaman diliminin dışında bile buzlanma etkili değildir pek. Onun dışında üşümeye karşı ekipmanlar var, e ne diye yatırayım...
  6. inzell

Motosikleti kışın nasıl saklamak gerekir?

Motoru yatıracak kadar kış gelse İstanbul'a keşke...
  7. inzell

Ehliyet İçin Randevu Başka Şubeden Alınabilir Mi?

Az önce randevu için emniyetin sitesine girdim, ikamet ettiğim bölge olan Pendik'i seçince ne göreyim, taa 7 ocakta ilk boş yer var. Hemen yanımızdaki Tuzla'da ise yarına bile boş yer var. Şimdi ben Tuzla'dan işimi halledebilir miyim? Sadece B ehliyetime A2 ekleteceğim. (Ufak bir arama...
  8. inzell

Maket Motosikletler (Die-Cast) (1:18 Ölçek)

Motosiklet garajımı sık sık yeniliyorum ve arada tema değişiklikleri yapıyorum. Bu nedenle bazı modelleri elimden çıkarmam gerekiyor. Aynı zamanda takas tekliflerine de açığım, sevdiğim bir modelse anlaşabiliriz. İstanbul Pendik civarındaysanız elden teslim edebilirim, belki ilerleyen...
  9. inzell

PayPal ile Koruma Ekipmanları Alabileceğim Yerler Var Mı?

Merhabalar, Ödemesini PayPal ile yapabileceğim mağazalar var mı? (Türkiye sınırları içinde olmalı.)

Yeni mesajlar