Arama sonuçlarınız

1. KUVVETMİRA

motorun içine şeytan kaçmış :)

nsB8y3lb9Xg http://www.youtube.com/watch?v=nsB8y3lb9Xg
  2. KUVVETMİRA

motosikletleri farkedin-video

gPrlYU_n14s http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s gerçeklik payı yok değil :)
  3. KUVVETMİRA

polis çevirmesi

http://www.vidivodo.com/301201/polis-motoru-durduramadi
  4. KUVVETMİRA

asya 200 gy-2

satılık asya 200 gy-2 sahibinden http://www.sahibinden.com/temiz_asya_200_gy-2-24WQQaXQQ16580727WQQpXQQdisplayitem
  5. KUVVETMİRA

Gel de kaza yapma

Jamaika'da her yıl yaşanan motosiklet kazalarıyla ilgili yapılan bir araştırmada ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Motosiklet tutkunu gençlerin kask takmadan ve yarı çıplak bir şekilde yapmış oldukları yolculuklar ölüme davetiye çıkarıyor.Çılgın bir eğlence uğruna kendileriyle birlikte diğer...
  6. KUVVETMİRA

Ölümden döndüler, yine motosiklete kasksız bindiler

İzmir'in Urla ilçesinde, sürücü belgeleri olmamasına rağmen ve kasksız şekilde motosiklet kullanan 17 yaşındaki iki gence, geçirdikleri trafik kazası da ders olmadı. Yaralanan ve 2 gün hastanede tedavi gören gençler, polis ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde yine ehliyetsiz ve kasksız yakalandı...
  7. KUVVETMİRA

Motosiklet Teorisi (genellemeler)

motosiklet kullanıcıları için gözlemlediğim bikaç detay. genellemelerin içinde veya dışında olabilirsiniz. suçlama değil objektif bir bakıştır :rendeer: -araba kadar tüketilen benzine, giyinmek için her seferinde harcanan 15 dakikaya, her sene kaska monta eldivene egsoza verilen onca paraya...
  8. KUVVETMİRA

itiraf ediyorum, motorum hacizli

sayın arkadaşlar maliki bulunduğum 2006 model asya marka 200cc cross kırması motosiklet hacizlidir. ankarada bir galeriden taksitle 2.el olarak almış idim, noter satışından sonra ruhsat için emniyete gittiğimde hacizli olduğu çıkto ortaya. noter satışında hacizli görünmüyodu, satıştan bir hafta...
  9. KUVVETMİRA

msn sorusu

msn'de görünen ismin sağına soluna koydukları o [c]/c gibi ifadelerin anlamı nedir? vallahi bilemedim.
  10. KUVVETMİRA

siyah kask

heryerde herkeste siyah kask. ufak çaplı bi anket. sizinkisi ne renk?
  11. KUVVETMİRA

Erkekler neden güzin abla olamaz!

Erkekler neden güzin abla olmaz! sevgili erkan ağabey.. bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum.. geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için...
  12. KUVVETMİRA

[MT Ankara] Fenerbahçe-Galatasaray maçı organizasyonu

arkadaşlar bu maçı ankaralı motosikletseverlerle bir arkadaşımızın mekanı olan GÜZELBAHÇE'de izleyeceğiz. tanışmak ve birlikte izlemek isteyenleri aramızda görmekten kıvanç duyarız. Cafe türü bir yer, adres şu şekilde: KARAKUSUNLAR MAHALLESİ 339. SOKAK NO: 12/A BALGAT 100. Yıl Tadım...
  13. KUVVETMİRA

vatan sağolsun!

BBP genel baskani Muhsin YAZICIOGLU ve beraberindekilerin icinde bulundugu helikopterin enkazina ulasildi. Maalesef kazada kurtulan olmadi,Allahtan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.
  14. KUVVETMİRA

motorcu adam arabesk dinler mi?

hürriyetine düşkünlüğüyle bilinen cemaatte farklı kesimlerden insanlar görmeyi beklerdim. :bounce: aradım, taradım, bulamadım damarcı, arabesk seven insanlar. :silent: yok mu müslüm gürses seven, orhan gencebay dinleyen, kaderimin oyunu çalarken masaya vurup of çeken????::sigara...
  15. KUVVETMİRA

görsel modifiye kolay, iş mekanikte!

motosikletinizin yürüyen aksamında ve elektrik sisteminde yaptığınız modifikasyonlar, performansa ve güvenliğe etkileri :silent: ile ilgili genel bir başlık bulamadım. varsa her türlü mekanik modifikasyonlarınızı ve etkilerini paylaşmanızı can-ı gönülden diler, saygılar sunarım.:rendeer:
  16. KUVVETMİRA

asya yedek parça

arkadaşlar, asya as-200 gy-2 marka motopisikletimin eksantrik gergisi denen metal üzerine plastik kaplamalı yaklaşık bi karış boyundaki parçası cortlamıştır :salut: , bir aydır yatıyo makina, fabrika elimizde yok diyo, benzer modellerdede aynı parçayı bulamadık. ne yapayım ben şimdi? :pr...

Yeni mesajlar