Arama sonuçlarınız

1. ARBETUS

Bodrumlu MT Üyelerinin Dikkatine

Merhaba arkadaşlar. bu tarihlerde iş için bodrumda olucam hafta sonu ile birleştirdim ki 1 günü de kendime ayırayım. motorla gezmek geldi aklıma. oturduğum yerden araştırdım ama 250 cc lik bir cruiser ın günlüğü 70 ytl açıkcası biraz pahalı geldi bana. Bodrumda olan MT üyelerinden bu konu...
  2. ARBETUS

Sis Farı Aparatı Yapımı ve Montajı(resimli).

Olcay abi sayesinde elektrik tesisatını nasıl çekeceğimiz öğrendik. Peki motora nasıl takıcaz? piyasadaki aparatların fiyatları malum bir tanesi bile aldığımız farın fiyatını geçebiliyor. özel yaptırmaya kalksanız malum her usta aynı kalitede ve aynı fiyatta yapmıyor. ee napcaz? geçtiğimiz...
  3. ARBETUS

Çin Malı Motora Binenler, Motorcu Değil midir?

Aslında yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Yani bu söz çok ağırıma gitti diyebilirim. Motosiklet benim için tutkudan da öte çalıştığım yerde motosiklet resimleri,maketi,dergileri bilgisayarımda sürekli açık mt sitesi vardır. Bu hafta başı bir vatandaş geldi yanıma; "motorlarla sen mi...
  4. ARBETUS

Herşey 3 Sn. de Oldu Üzgünüm !

aslında normal şartlarda tarihleri aklımda tutamam ama 8 kasım akşamında yaşananlar mezara kadar aklımdan çıkmayacak. 8 Kasım akşamı yanyolda sollamak istediğim kamyonun benimle eş zamanlı hızlanmasından sonra ondan kurtulmak için yaptığım hamleden maalesef ben mağlup çıktım. önüne geçmek için...
  5. ARBETUS

?Soru? Mont Korumalıkları Hakkında ?

Merhaba arkadaşlar, Forumu aradım taradım ama bu tür bir konu bulamadım. Eğer atlamışsam da beni affedin. Merak ettiğim husus şu; Normalde piyasada mevcut olan çıkarılabilir korumalıklı montların sadece korumalıklarını bulabilmek mümkün mü? Yedek parça gibi mesela. Misal adam temizlemek için...
  6. ARBETUS

Motosikletçi Dayanışması - Hürriyet Gazetesi Haberi

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan haber; Motosikletçi dayanışması Motosikletiyle giderken bir otomobil Kader Bilgi’ye çarpıp kaçtı. Otomobilin plakası polise verildiği halde bir türlü bulunamayınca, devreye Bilgi’nin internetteki ’www.motosiklet.net’ sitesini kullanan arkadaşları girdi. Kısa...
  7. ARBETUS

şu hintliler

şu hintlilerin klipleri çok güzel oluyor yaw ben koptum şahsen izleyin
  8. ARBETUS

Bunlar da benden..

Bugün izlediğim videolar sizlerle de paylaşmak istedim. Rüzgarınız bol olsun. 2004 sezonu moto GP kazaları super burn RC Moto GP Motoru araca yükleme Kaza sonrası. Asfalt yanıkarı ve motorların durumu
  9. ARBETUS

Crash Test

Selamlar, Aslında bunları bizi hafife alan 4 teker sürücülerine göstermek lazım. ağır çekim olunca çarpışmanın boyutu daha ayrıntılı gözüküyor. Allah hiçbirimizi oradaki konu mankeninin durumuna düşürmesin...
  10. ARBETUS

motor kıyafetleri fantazisi

abilerim, dostlarım, şimdi malumunuz dedem yaşına bi motor aldım onu topluyorum. boyası motoru aksesuarı kılı tüyü derken bayağı bir olacak. öteki taraftan ehliyet kursuna yazıldım. kurs taksiti felan. öyle böyle derken ancak kendime kıyafet alacak kadar para bulabilirm. ama benim çevre...
  11. ARBETUS

Klasik Model BMW Kullanıcıları

Eski model yazacaktım hakaret gibi geldi yada tarih aralığı belirteyim dedim ayrımcılık olur diye vazgeçtim. Bu sitede kaç kişiyiz diye merak ettim. Evet arkadaşlar bakalım kaç kişide bu tür Yaşlı genç motorlardan var. İlk ben başlıyorum; bende 1956 model BMW R26 var. Ben ona BüyükBaba diyorum...
  12. ARBETUS

1956 bmw r26 restorasyon günlüğü (resimli)

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde aramıza katılan vizon'un garaja yatan bmw sini restore edeceğimizi söylemiştik ilk resim orijinal hali, ikinci resim ise bizim yapmaya çalıştığımız tasarım (photoshop iyi olmadı kabul ediyorum :pr: ) diğer resimler motorun kendi resimleridir. ayrıca...
  13. ARBETUS

The İMAM (Dikkat Ettiniz mi?)

The İmam filminin konusunu okumuştum bir yede orda harley davidson merakı diye bahsediyordu ama filmi izlediğimde ve motorun deposunun üzerindeki logonun harley e benzemediğini ama biryerlerden hatırladığımı farkettim. normalde sabah 5:30 gebzeden kalkıp beyoğlu sütlüceye işe gelen biri olarak...
  14. ARBETUS

online oyunlar

monstergame diye bir oyun buldum arkadaşlar. vampirli kurtlu bir oyun sizinde oynadığınız online bir oyun varsa linkini ekleyin. Bilenler varsa birbirimize yardımcı olalım. http://tr1.monstersgame.net (arkadaşlar kusura bakmayın linki yanlış eklemişim şu an doğrusunu ekledim. ısırdığım...
  15. ARBETUS

yamaha nouvo patlama sesi korkutuyor.

merhabalar, 2004 model yamaha nouvo muz var. 13000 km yi geçti. ufak tefek problemler baş göstermeye başladı. Ama beni en çok korkutan sorun yolda ani hızlanma ve akabinde fren yaptığımızda nerden geldiğini anlamadığım - ki bizim motordan geldiği garanti :) - bir patlama sesi çıkarıyor bu bazen...
  16. ARBETUS

Üstatlara selamlar önerilerimi lütfen okuyun

Merhabalar; aranıza katılalı 2 gün oldu ama acayip hoşuma gitti bu ortam. sizlere birkaç sorum olacak: Site üyelerinden motosiklet sahipleri birbirlerini trafikte görüp tanıyacakları bir işaret var mı. Bir sticker gibi yada logo gibi birşey dağıtlıyor mu? Bu hem yolda karşılaştığımızda...

Yeni mesajlar