Arama sonuçlarınız

1. Zodium

En dogru motor yagi hangisi

Arkadaslar kandilimiz mübarek olsun namazdan dua'dan gelen arkadaslarimiz olmustur Allah c.c kabul etsin insallah motor yagi hakkinda bircok sey yazilmis cizilmis ama kafam cok karisti sonuc cikaramadim :) 250 lik Kymco scooterimin yag degisim zamani geldi hangi motor yagi hangi numara...
  2. Zodium

Motorumuzun renk kodunu nasil bulabiliriz ?

Merhaba arkadaslar Kymco'mun renk kodunu bulamadim yabanci forumlarida gezdim ama malesef nasil ulasabiliriz renk koduna bilginiz varmi tesekkürler.
  3. Zodium

Motoruma lpg taktiriyorum

Merhaba forumdaslar 250 cc 22 hp su sogutmali Kymco maxi scooter'ima lpg taktirmayi düsünüyorum en kisa zamanda mersin atiker hersey dahil 450 tl fiyat verdi mersindeki bir arkadasim öncülük etti bu ise ve kendi 200 lük scooter'ina taktirdi sonuc ise beklenenden daha iyi 1 lt lpg ile 75 km.ben...
  4. Zodium

Antalya/Alanya kiralik motosiklet verilir

250 lik Kymco maxi scooter kiralamak isteyenler özelden ulasabilir uygun fiyata.
  5. Zodium

@Aslantaner DENSIZI HAKKINDA !

merhaba arkadaslar bu densiz karaktersiz insan durduk yere bana özelden hakaret etmistir hakaret davasi acmayi düsünüyorum bu ahlaksiz insan hakkinda yönetici arkadaslardan gereginin yapilmasini rica ediyorum ! @Aslantaner numaram bu sikintin varsa ara 05375737375
  6. Zodium

Uykuyu kacirmak icin ne önerirsiniz

Merhaba arkadaslar bugün sabaha kadar disardayim uyumamam lazim neler uykuyu acar cay ve kahve alternatiflerinden baska.
  7. Zodium

Honda CG 125 Ariyorum

Merhaba arkadaslar 4 bin liraya kadar 2005-2006 model arasi nokta kusuru hatasi olmayan kazasiz belasiz müzelik derlerya :) aynen öyle metalik gri bir cg 125 ariyorum.
  8. Zodium

Genata Atv aliyorum 250 cc görüsleriniz

Selamlar Genata 250 cc racing atv aliyorum 8500 liraya on-road olarak istenirse off-road'da olarak kullanilabilir kullanan varmi japon mali ama cinde üretildigini ve kaliteli oldugunu biliyorum o kadar birde videolarini izledim hosuma gitti ne dersiniz :)
  9. Zodium

Takaslik---Kymco Grand Dink-Honda XL 200-cbf 150

2005 model 13250 km.de kusursuz servis bakimli Kymco Grand Dink 250 kirmizi renk. 2011 model 8600 km.de siyah cbf 150 servis bakimli kazasiz. 2005 model 17.000 de kirmizi servis bakimli temiz honda xl 200 enduro her türlü takas tekliflerini degerlendirebilirim amacim ticaret degil keyfidir...
  10. Zodium

Satilik/Takaslik Honda XL 200 Süper Enduro

Kirmizi renk 2005 model 16800 orjinal km.de bakimlari yapilmis tertemiz hatasiz masrafsiz satilik takaslik honda xl 200 enduro fiyat 4999 tl 1 lira indirim yok km.süphesi olanlar ustalarini getirip baktirabilir takas cin mali motorlar harici düsünebilirim iyi forumlar.
  11. Zodium

Oakley M Frame Hybrid serisi polarized gözlük ariyorum

sifir yada sifira yakin orjinal ciziksiz kusursuz kutusunda makul fiyatli olmasi sart.
  12. Zodium

Orjinal Zenith yada Tag Heuer kol saati ariyorum

Zenith yada Tag Heuer kol saati ariyorum sifir yada sifira yakin mekanizmasi acilmamis kurcalanmamis olsun istiyorum chronograph özellikli olmasi sart renk fark etmez max.3 bin lira verebilirim pesin ödenecektir.
  13. Zodium

Kapali yada cene acilir kask ile takasli ls2 midway kask

beden xl renk metalik tepesinde siyah güneslik olan model hic bir sikintisi yok tarz degistirecegim icin kapali yada cene acilir kasklar ile takasliktir sadece 3 aylik 1 ay belki kullanilmistir araba kullanildigindan.
  14. Zodium

Takasli Kymco Grand Dink 250 22 hp 250 cc

2005 model 12.900 orjinal km.de 2.sahibiyim yetkili servis bakimli kirmizi renk kazasiz kafama yatan mantikli takaslar düsünebilirim cin ürünü motorlar haric iyi forumlar..
  15. Zodium

800 liraya kadar kask tavsiyesi

Basliktada belirttigim gibi kask tavsiyesine ihtiyacim var yeni aldigim motorum icin cene acilir kaska ihtiyacim var bütce 800 tl birde satistaki xciting 250 motorum sali gününe kadar rezerveli konuya ne cevap yazabiliyorum nede konuyu silebiliyorum ne yapmam lazim.
  16. Zodium

Dragstar 250 alinirmi

cümleten selam bu alet nasildir hic kullanmadim kullanan varmi aramizda alimdaki ve kullanimdaki avantaj ve dezavantajlari nelerdir abisini cokmu aratir ?
  17. Zodium

2008 den beri Muayenesi yapilmamis motosikletin muayene ücreti

bir motor alicam 2008 den beri muayenesi yapilmamis ne kadar masraf tutar bilgisi olan varmi ?
  18. Zodium

Ruhsata Tedbir koymak ne demek?

Merhaba forumdaslar yakin bir arkadasim bir motosiklet almaya karar verdi ve alici ile anlasti söyleki arkadasim kredi cekemiyor su an ve nakit durumu yok bir teklifte bulunmus 3/1 i pesin kalanina vade istemis satici kabul etmis ama ruhsata tedbir koydururum taksitler bitince satisini alirsin...
  19. Zodium

Kiralik motosikletlerim

elimdeki motosikletlerden bazilarini kiraya veriyorum 2011 cbf 150 ve 2005 Kymco Granddink 250 maxi scooterim Alanya Antalya bölgesindeki arkadaslara kiraliktir ayrintilar icin özel mesaj gönderebilirsiniz iyi forumlar.
  20. Zodium

Sennheiser kulaklik tavsiyesi

Herkese hayirli yillar kulaklik tavsiyesi istiyorum bilen kullanan arkadaslardan kulaküstü olacak yalniz kulakici olmayacak aklimda olanlar hd 218 hd 407 ve hd 457 yorumlariniza acigim tesekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------...

Yeni mesajlar