Arama sonuçlarınız

1. C

işte CBR1000RR geri geldi

arkadaşlar yaklaşık 15 ay askerlik nedeniyle aranızdan uzak kalmıştım en yakın zamanda gezilere katılmak dileğiyle
  2. C

satılık 106 xr

bayandan 1998 model 106 xr otomatik 81000 km., rengi lacivert,1400cc sağ arka kapısında değişeni var sadece istenilen yere götürülüp kontrol edilebilir. aracıda istenilen zaman görülebilir. lütfen ciddi alıcılar arasın aracı en son 11000 YTL. bırakacağım irtibat BEN :)
  3. C

Dikkaaaat CBR1000RR 75 Gün sonra İstanbuldaaa

Evet tam 75 gün geçti ve ben gene burdayım ama üzülmeyin sadece 7 gün kalıcam sonra harbiden kurtulucaksınız ölebi kurtulucaksınızki ülkeyi terk ediyorum sırf siz rahat edin diye
  4. C

2006 Mayıs Asker Olacaklar !!!!

Evet arkadaşlar biz büyük bir aileyiz warmı tertiplerim bi el kaldırın bakem
  5. C

Gidiyoruuuuuuum Millet .........

Arkadaşlar eski olanlar bilir geçtiğimiz kasım ayında askere alacaklardı ama evraklarımdaki sıkıntıdan dolayı ertelenmişti ve verdiğim 2. dilekçede almaya karar verdiler 25 MAYIS teslim tarihim Kurtuldunuz benden beeee :salut: Çok sevinçliyim şaşırmayın askere gitmek için can atanbiriyim...
  6. C

Üsküdar Askelik şubesinin numarasını bilen varmıı

Öncelikle mod abilerim hemen taşımasın başlığıı :( acil telefon bilgisi lazım elimdeki no 651 5800 bu numara değil arkadaşlar diğer bir numara daha var onu istiyorum lütfen
  7. C

<<<<<fb & Bjk >>>>>

evet arkadaşlar bu akşamki maç için görüşlerinizi alayım ben bir beşiktaşlı olarak bu maçı kesin alırız derim sebebine gerek yok zaten herkez bilir fener dünyayı yener beşiktaşımın karşısına gelince bişiler oluyor ve oynayamıyor oynasada gözükmüyor :) ayrıca bu toipc te yazdıktan sonra kaçmak...
  8. C

Ahanda Bi Soru daha

Beyler bayanlar konudaki örnekler aramızdan birileridir ve bu bir şaka değildir. Krallığında normal bir yaşam süren zühtüpaşa yaramazlık yapan CBR1000RR cezalandırır cezası kesin,kellesinin koparılması ama zühtüpaşa acır ve yaşaması için bir seçenek sunar Önüne 3 kağıt koyuluyor bunlardan bir...
  9. C

Bilin Bakalım

Arkadaşlar basit bir soru ve bilene hediyem var, 24 saat içerisinde saniye-akrep-yelkovan kaç kere üst üste gelir cevapları açıklamalarıyla yazarsanız sevinirim sallamayın yane :queen:
  10. C

Heeeeeeeeyt seviyorum beeee

Millet okuyupta hemen gülmeyin :pr: :pr: seviyorum ama nası seviyorum öle böle değil bu fuarla birlikte çok daha arttı çok seviyosunuz ve kısa zaman zarfında ulaşamıyosunuz ne yapardınız benim yerimde olsanız :pr: :pr:
  11. C

Otoparklarda Dikkat

Büyük marketlerin otoparklarında kendilerinin THY veya Gümrükte çalıştığını, acil paraya ihtiyacı olduğu için gümrükten aldığı parfümleri yarı fiyatına satacağını söyleyen iyi giyimli erkek-bayan tipler var, bunlar parfümü koklamanız konusunda da ısrarcı davranıyorlar, bunlardan uzak durun...
  12. C

Maskeli Balo

Bir bacagi tahta olan ve kafasi kel olan**bir adam maskeli bir baloya** gitmek ister ve bir organizasyon**sirketine telefon eder. >Bana ozurlerimi kapatacak bir kostum yollayin der.. Ertesi gun gelen kutunun icinde bir adet korsan**elbisesi sapkasi ve goz** kapatma bandi vardir. IlisIkte bir de...
  13. C

İŞTE Kurallara uymayan Motorcu arkadaşımız

Herkeze kurallara uymaları için uyarılarda bulunurken kendisini bu karelere sığdırdık ve tamamen orj. dir
  14. C

Aslan Kanaryayı YEDİİ

Arkadaşlar ben Koyu beşiktaşlıyım ama dün akşam cimboma destek verdim maç bence çok güzeldi gerçekten heyecan verdi fenerli arkadaşlarım çok iddalı konuşuyorlardı sitedeki fenerli arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve cimbomlu arkadaşları kutluyorum sakın yanlış anlamayın dün akşamki maç...
  15. C

Geçerli Mazeret

Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polis aracını görünce, kaçabileceğini düşünerek gaza dokunur. Ancak polisi atlamayacağını anlayınca pes ederek kenara çeker. Polis arabadan çıkıp sürücünün yanına gelir ve sorar: - Arkadaş, bugün oldukça yoruldum. Mantıklı bir mazeretin varsa seni...
  16. C

Bu soru Akil Oyunlari sampiyonasi 2006 Eleme Sinav Sorusu

Bir kabilede kadinlar Pazartesi, Sali, carsamba günleri erkekler ise Persembe, Cuma, Cumartesi günleri yalan söylemekteler, diger günlerde ise dogruyu söylemektelermis. KADIN: Dün yalan söylüyordum. ERKEK: Ben de. SORUMUZ: Bugün günlerden nedir? Kolay gelsin millet soru cevaplarını tek...
  17. C

İrem ve Hayalet Sevgilim

Arkadaşlar geçtiğimiz yaz başlarında ilk kez bu sitede bir arkadaşımız sayesinde bu güzel ve anlam dolu parçaya ulaşmıştım saolsun kendisi. Bu aralar tv aracalığı ile parça için çekilmiş klibinden haberdar oldum hoşuma gitti sizcede nasıl??
  18. C

18 Şubat 2006 Buluşması :)

Antalyalı arkadaşım ve ben özel bir toplantı gezi muhabbet sadece powerbyaydın ve CBR1000RR için özel :queen: kadıköy de yemek yemekle başladı kadıköye gelipte hatıra olsun die foto çekilmezmi tabi kardeşimi mekanıma götürmezsem olmaz beylerbeyi cami önünden köprü manzarası tabi okadar...
  19. C

KASIM 2005 Asker Olacaklar !!!!!!

Arkadaşlar 2005 kasım 21 de asker olacağım acaba dedim kaç tane tertipim var
  20. C

BEŞİKTAŞIM Sen Çok Yaşa !!!!

Evet Arkadaşlar BEŞİKTAŞ ın akşam oynadığı oyun gerçekten güzeldi attığımız güzel göle sevinirken yediğimiz kolay gol sevincimizi buruk bıraktı fakat umutlarımız tükenmedi ne yazıkki skor bizi tatmin etmedi ve deplasman maçımızı birazda olsa zora soktu... Fenerbahçeyle çok dalga geçtim başıma...

Yeni mesajlar