Arama sonuçlarınız

1. frantic

Bianchi falcon Scooter 3500Km'de

İlan No :#10885167 Not: Mt'den olana bişiyler yaparız...:)
  2. frantic

Satılık 3500km'de scooter(Takaslı)Cup yada vitesli motor

bianchi falcon 125 cc Scooterım 25 temmuzda aldım 3500 km de..3 aydır falan yatıyo..Sol granajında kırık var..Fiyatını bayide sorduk 45 ytl dedi..Sirkecide daha ucuza bulunur..Motor 3 aydır yatıyo..şu an yeni bi akü alınması gerekiyo başka hiç bir sorunu yok.. Cup tarzı bir motorla..Yada...
  3. frantic

Paket servis elemanı aranıyor

Arkadaşlar sarıyer/emirgan/reşitpaşa tarafında paket serviş için eleman arıyoruz..Bay/bayan farketmez..Saat 10:00/24:00 çalışacağı için bayanlar belki uygun görmeyebilir..Belki o saati 22:00 a düşürebiliriz..Maaş ve tip dolgundur özel mesajdan ulaşabilirsiniz.. Aranan özellikler içinde...
  4. frantic

suzuki gs125 98 model

Arkadaşlar bizim mahalledeki bi tamirciyle öyle muhabbet ederken çin malı chopper alcağına git döküntü bi japon al dedi..Sora suzuki gs 125 i tavsiye etti bi arkadaşında varmış harbidenden temiz bakılmış..98 model..şanzımanı gariptir ki 6 vites :) fiyat olarakda çok cuzi bişi istediler..Sizce de...
  5. frantic

31 Ekim Cuma Rock Party@ekşi Limon

Arkadaşlar gecenin finalinde sahne alacağımız rock partisinde..iki metal , bir yabancı rock ,bir türkçe rock&metal ,Ve bir alternatif rock grubu sahne alacaktır (bu biziz risico :)) Repertuarımızda rhcp placebo u2 jet incubus franz ferdinand vs. gibi isimler bulunmaktadır.. Giriş 10 ytl ilk...
  6. frantic

Bir kaza daha yaptım maalesef..

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftaya yakındır mt ye giremiyor,sizlerle görüşemiyodum..Mahallemizden (emirgan) istinye park'a doğru giderken dik bi yokuş (reşitpaşa-poligon) olduğu için gazı kökledim ortalama hızım 70 falan iken bi araba birden yola çıktı..Bende o yavaş olduğu için solundan devam ediyim...
  7. frantic

Mondial 250mct arıyorum

Arkadaşlar sıfır almayı düşünüyorum yada bulursam sıfır kadar temizini..Bide bu motor hakkınızdaki görüşlerinizi alabilir miyim ?
  8. frantic

Taksitle motor satan bi yer biliyomusunuz?

Arkadaşlar kredi kartı yada senetle 2.el- sıfır motor satan bi yer biliyomusunuz ? (istanbul içi) çok da ağır motorlar alamıyorum maalesef..3bin ytl ye kadar..
  9. frantic

Mahkemeye çıkıyorum

Dün çağlayandan yeni bosna tarafına bi evrak götürüyordum..Ataköy hastanesi varmış..Onun yanından girmem gerekiyomuş geçtim orayı sadece 5 mt cik..Durdum geri döndüm tam sokağa girerken trafik geldi..e-5 te ders gittiğim içinmiş (kaldırıma sürte sürteydim ama..Nese..) Ehliyet ruhsat denilince...
  10. frantic

Metallica'nın yeni albüme sadece 1 hafta..

Arkadaşlar metallica'nın yeni albümü mart civarında çıkıcaktı..mixleriyle oynandığı için eylülde çıkıcak kararı alındı 12 eylüldü tarih ve yakın bi zaman kaldı..İlk klip albümün 4üncü şarkısı olan "The Day That Never Comes" a gelicek..Şu an ilk 5 şarkısı bende var..Dinlemek isteyenler p.m atıp...
  11. frantic

motorsikletlerin motor sesleri..

Benim ençok hondayla harleyin ki hoşuma gitti..:mrgreen: http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/18a855ac60234c972cfedb9c0527f94e11fbcb8e076641540e3b88e2eb3b865b15aa3f735ac3bb5218224
  12. frantic

Acil Yamaha Ybr125 1600ytl

Arkadaşlar motorun bakımları dün yapıldı..zincirinden aküsüne kadar bir çok parça değişti..Motorun hiç bi sorunu yok bu fiyatta sondur..Kredi kartına 12 taksit imkanıyla! Ulaşmak isteyenler özel mesaj atabilir..
  13. frantic

Satılık dorado otomatik vites chopper

Radyolu ve mp3 çalarlı keyifli bir alet..9000 Km'de şu an ve UZUN YOLDA KULLANILMIŞ en ufak calışmayan elektroniği olmayan arka krom basamaklar smokehead egsoz,deri çanta motorumuzda mevcut hıc bır turlu zorlamaya gelmemıs orjınallıgı bozulmamıs nadır motorlardan bırı ghost moto...
  14. frantic

Bianchi falcon 125 cc Acil

Arkadaşlar motorum 24 temmuzda daha trafiğe çıkmıştır..Ama maalesef bi kaza sonucu biraz sorun aldı motorun sıfırları 1950-2000 civarı şu an dikiz aynaları ve frenleri yeni..Balataları değiştirip tamponu sıfırlattırıp 1700e wericem..Gerçekten kullanması çok keyifli bi scooter..Vibrasyon olayı...
  15. frantic

Taksim'de yeni bir mekan:ALL STAR!

Açalı daha 1 hafta olmamış çiçeği burnunda bi kafedir kendisi :) İşletmesini aldığım hoş ferah bi mekan..Taksim meydandan istiklale doğru girilir..Sağda benetton mağazasının karşısından (Büyükparmakkapı sokak) girilir..Sokaktaki Klan cafeyi geçtikten sonra meiz in karşısında barabar'ın...

Yeni mesajlar