Arama sonuçlarınız

1. bRkq35

Gidonun sağa sola yalpalaması ? >>> Yardım lütfen

Bugün okula giderken ceketimi kapatmak için tek elimle gidonu tuttum.Gidon sağa sola yalpalamaya başladı.Bende hemen şüphelendim.Yolda 30 KM hızla giderken elimi tamamen bıraktım baktım yine yalpalıyor.(Başka türlü ölçemezdim trafik falan yoktu sabahın 7'sinde)Moralim bozuldu buna.Önceden tek...
  2. bRkq35

Lastiklere yanak takmak.

Lastiklere yanak denilen beyaz şerit şeklinde birşey takıyorlar bizim buralarda. Bilgisi olan varmı acaba. Yanak nedir nerden bulunur nasıl takılır ?
  3. bRkq35

Motosiklet Elcik

Öncelikle herkese hayırlı geceler diliyorum. Şimdi olayı şöyle anlatayım.Benim motosikletteki elcikler orjinal elcikler.Bu elcikler bana küçük geliyor..Ben bu elciklerin büyüklerini nereden bulabilirim.Ya da şöyle söyleyeyim.Bunların kalın olanını bulsam kendi motosikletime...
  4. bRkq35

Cup Tarzı Motosiklet İle İlgili Soru >>>

Geçen gün tamirciye gittim.Motorun bir problemi vardı.Herneyse verdim ustaya motoru.Usta da 50 yaşında biriymiş.Çocukluğundan beri bu işi yapıyormuş.Bindi motora sürdü geldi hatayı tespit etti tamirini güzelce yaptı. Sonra bana dedi ki ' Gel bir ara dişliyi 1 kademe büyülteyim de motorundaki...
  5. bRkq35

Cup Tarzı Motosiklet İçin Beyaz Far [ RESİMLİ ]

Motorumda ön far çift şekilde yanmakta.Yani hem uzun far hem kısa var aynı ampulün üzerinde.Ben bu ampulü beyaz ampul yapmak istiyorum.Beyaz ampül derken nasıl dersiniz Xenon mu dersiniz yoksa başka birşey mi dersiniz bilmiyorum.Bana bu sarı ampulün beyazından lazım.Bunu ne diyerek temin...
  6. bRkq35

Trafik Ceza Sorgulama Hakkında.

6 Eylül 2010'da 62 TL'lik bir ceza yedim.İnternetten ceza sorgulaya baktığım zaman ceza internette gözükmüyor. Şimdi ben bu cezayı ödemelimiyim yoksa beklemelimiyim.Hiçbir şey bilmiyorum. Cezayı ödemeliysem nerede ödemeliyim onu da bilmiyorum. İmzir Karşıyaka'da ikamet ediyorum.İzmir'li...
  7. bRkq35

Benzin hakkında bir sorum olacak ?

Asya AS 100-8 model bir cup motosikletim var. 900 KM'ye geldi hangi benzini almam konusunda kararsız kaldım. Sizce 97 OKTAN mı yoksa 95 OKTAN mı ? Ve bunların nedenlerini merak ediyorum. Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
  8. bRkq35

Ceza Hakkında Bir Sorum Olacak.

Bugün itibariyle 62 TL'lik bir ceza yedim ceza suçu ise İzmir Karşıyaka Çarşı'da motosikletle dolaşmak.Aslında motorla dolaştığımızda yoktu.Dersane çıkışında motosikleti çıkardık 10 metre sonra Çarşı bitimiydi.Bizim motoru aldılar götürdüler emniyetin önüne yaklaşık 1 saat sonra trafik polisi...
  9. bRkq35

Asya Motor İzmir Karşıyaka Çiğli Yetkili Servisi

Başlıkta belirttiğim gibi Asya Motor İzmir Karşıyaka Çiğli yetkili servislerinde motorunu bakıma götüren arkadaşlarımız varmı. Benim motorumun 300 KM bakımı geldi ve motorda gereğinden fazla hata var ama korkuyorum benle ilgilenmezler motoru istediğim gibi yapmazlar diye. Giden gören...
  10. bRkq35

Ek tesisat çektirme. / Resimli.

Bu bölgelerde tesisat bulunmamakta. Bu bölgelere ek tesisat çektirmem ne kadara mal olur bana bilen varsa rica ediyorum yardımcı olsun. Saygılarımla M.Burak Aslan
  11. bRkq35

Sinyallerde kısa devre + Ayaklığın üzerindeki sıvı ( Benzin + Yağ )

Kardeşim motoru çıkarırken duvara vurmuş ve ön sinyal patlamış.Ben baktığımda arka sinyal çalışıyordu fakat normalinden daha hızlı yanıp sönüyordu.Acaba bunda kısa devre olabilirmi ? Başlıkta belirttiğim gibi arka ayaklığın üzerinde bir takım sıvı vardı baktığımda.Benzin mi yağmı daha çözemedim...
  12. bRkq35

En Önemli Konulardan Biri

Forumda rahatsız olduğum bir konuyu belirtmek istiyorum. Forumda uzun süreli bulunan arkadaşlarımız var ve bunların hepsi bu forumda nereye konu açarlarsa açsınlar hemen cevap alabiliyorlar. Ben yeni üye olarak foruma toplam 10 tane konu açtım.Açılan konunun okunma sayısı 100'ü geçiyor fakat...
  13. bRkq35

100 CC Motosiklet 150 CC Motosiklet >>> Hız Konusu.

100 CC Bir Cup Mu Daha Hızlı Gider 150 CC Bir Scooter'mi Yorumlarınızı bekliyorum... Test eden varsa burada bizimle paylaşabilir.
  14. bRkq35

Asya As 100 - 8 Elektirik Konusunda Bir Soru.

Motorun arka tarafında ortada bir fren bir de normal farlar açıkken yanan lamba var. Sağında ve solunda da lamba girişleri var ama içleri boş. Resimle anlatayım size. Buralara tesisat yaptırıp normal farlar açıkken sağ ve sol taraf yansa fren yapınca orta taraf yansa iyi olmaz mı ? Ben...
  15. bRkq35

Asya As 100 - 8 Hakkında Bir Kaç Sorum Olacak.

Motoru alalı 2 hafta oluyor. Size bir kaç sorum olacaktı cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. Motoru aldığım ilk gün depoyu fulledim.Ama 90 Km'ye geldi motor benzin bitti.4 litre yakıt kapasitesi olan bir motorun bu kadar fazla yakması anormal değilmi. Birde 1. vitesde gazı veriyorum.Sonra 2...
  16. bRkq35

Asya As 100 - 8 Hakkında Bir Kaç Sorum Olacak.

Motoru alalı bugün 4 gün oluyor. Size bir kaç sorum olacaktı cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. Motoru aldığım ilk gün depoyu fulledim.Ama 90 Km'ye geldi motor benzin bitti.4 litre yakıt kapasitesi olan bir motorun bu kadar fazla yakması anormal değilmi. Birde 1. vitesde gazı...
  17. bRkq35

97 CC'lik motorlarda vize işlemi... >>> Yardım lütfen >>>

Asya As 100 - 8 marka motorum var.Bugün takipçiye verdik plakayı alsın diye babam EK-1 belgesi falan almış. Ben duydum ki 100 CC'nin altında motorlarda vize olmuyormuş.Buda faturada 97 CC diye geçiyor.Rica ediyorum aklıma takıldı yardım edebilirmisiniz.Vizesi yok diye biliyorum ben.Ama tam...
  18. bRkq35

100 Cc'Lik Motorların Vergi , Vize , Sigorta Vb. VaRmı acaba

Başlıktada Belirtiğim gibi 100 cclik motorların vergi vize sigorta gibi ödemeleri varmı Bilgisi oLan payLaşabiLirmi ?
  19. bRkq35

Asya As 100 - 8 Aldım.Ama Sorabileceğim Sorular Var Bakarmısınız.

Asya As 100 - 8 model motosiklet aldım. Daha motosiklet gelmedi yarın gidip alacakmışım öyle söylediler.Yarın gidip motoru alacağım ama rodajını nasıl yapmalıyım nasıl kullanmalıyım hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz bu konuda bana ?
  20. bRkq35

Ne Tür Motorsiklet Almalıyım.

17 yaşındayım yeni yeni motor tutkunluğum başladı.Çocukluktan beri arabalara motorsikletlere ilgim vardı teyzemin oğlunun arkadaşlarımın motorlarını çok kez kullandım. Artık sıra geldi kendi motoruma.Kendim bir motor almak istiyorum ama hangi tarz almalıyım. 2 Bin TL hakkım var bu fiyatı...

Yeni mesajlar