Arama sonuçlarınız

1. osmanba

Motosikletli kampçılara tavsiyem.!

Motosiklete gönül vermiş arkadaşlarımızın bir çoğu fırsat buldukça kamplara gider veya şehirler arası günlerce sürecek yolculuklar yaparız. Veya bu hayallerle yaşarız. Bu tür etkinliklerde genellikle kamp amaçlı yerlerdense hayran kaldığımız bir manzara ortamında veya ihtiyaç hissettiğimiz yerde...
  2. osmanba

Motosiklet için OGS adaletsizliği...

Kara yolları ve köprülerdeki gişe geçişlerinde yığılma ve trafik aksamalarını önlemek amaçlı oluşturulan OGS mutlaka ki çok kullanışlı ve modern bir sistem. Bence; Kara yolunu kullanan bir araca sahip olan kişinin nasıl ki zorunlu trafik sigortası yaptırması yasa ile mecbur tutuluyor ise, her...
  3. osmanba

Marşa basarken farların devre dışı birakılması hakında yardımlarınız lütfen !!

Sevgili motosiklet tutkunları; Önerilerinize herzaman olduğu gibi yine ihtiyaç duydum. Honda Şhadow'a motosiklet için tasarlanmış uzun ve kısa devreli xenon far kiti taktım. Montajı çok kolay. Elk. tesisatı üzerinde herhangi bir tadilata gerek kalmadan en fazla bir saatte monte edilebiliyor...
  4. osmanba

Haddini bilmeyen sürücü ile yetkisini kullanmayan polis

Arkadaşlar bugün 30 Kasım 2009 Pazartesi. Aynı zamanda Mubarek Kurban bayramının 4. günü. Bu vesile ile tüm islam aleminin bayramını kutlarım. İşim gereği bugün sabah saat 09.50 de ofisimim yolunu tutmuş giderken Büyükçekmece kavşakta kırmızı ışkta duran araçların arkasında bende durup...
  5. osmanba

Honda şhadow'a önereceğiniz alarm marka ve model !

Arkadaşlar motosikletime alarm taktırmak istiyorum. Amaç hem hırsızlıktan korumak hemde park ettiğim yerlerde fazla meraklıların motosikleti kurcalamalarını, çaktırmadan tepesine binip inenlerin ayaklarını sağa sola takarak verdikleri zararı önlemek. Takılacak alarm nedeni ile elektrik...
  6. osmanba

Kaygan yollara dikkat !!!

Sevgili motosiklet sürücüleri; Mevsimsel nedenlerden dolayı havaların sisli gitmesi sonucu özellikle sabah erken ve akşam geç saatlerde yollardaki nemden oluşan kaygan tabaka büyük tehlike yaratmaktadır. Tecrübenin sonu olmaz. Ben yıllardır motosiklet kullanan kişi olarak 10 km. yol...
  7. osmanba

Normal, yarı ve tam sentetik motor yağları

Sevgili motosiklet kullanıcıları !! Herzaman olduğu gibi bu serfer de sitemizdeki arkadaşların motor yağları konusundaki deneyimlerine ihtiyacım var. Ben motosiklet veya özel arabalarımda olsun motor yağını her 1000 km. de mutlaka değiştiriyorum. Bu nedenle olacak ki bugüne kadar...
  8. osmanba

stos Büyükçekmece' den Karadeniz Batum sınırına seyahat.

12 Ağustos Büyükçekmece' den Karadeniz Batum sınırına seyahat. Değerli arkadaşlar; 12 Ağustos Çarşamba günü hareket noktası Büyükçekmece' den Karadeniz'in Türkiye-Gürcistan sınır kapısına (Batum) kadar sürecek bir seyahatin hazırlığı içindeyim. Tabi ki motosikleti ile kendine güvenen Bay-Bayan...