Arama sonuçlarınız

1. efendy_iso

Hakkaride 12 şehit daha verdik...

Daha verdiğimiz 13 şehidimizin acısını unutamadan şu dakikalar içinde Hakkari'de Mehmetciklerimiz hain bi pusuya düşmüşler net olmamakla beraber 15 şehidimiz 16 'da yaralı mehmetciğimiz ve 10 kişide kayıp olduğu söyleniyoo ( söyleyecek çok şey var aslında ama kelimeler boğazıma diziliyo...
  2. efendy_iso

Çok sık patlayan motorlar tedirginlik yaratıyoo

Arkadaşlar belkide saçma bi konu ama yinede merak ettiğim aynı zamanda tedirgin olduğum bi konu varr , neden kaza yapan motorlar genel olarak kawa zxr serisi ve honda 1000 rr oluyoo , neden bi gsxr yada hayabusa yada r1 felan değilde bu motorların kaza haberleirni daha çok duyuyoruzz , saçma bi...
  3. efendy_iso

Kankalardan Adana-Hatay gezisi ( resimli )

Arkadaşlar iki aydır kafamda planladığım Adana - Hatay gezisini dün başarıyla kankamla ( Zion ) gerçekleştirdik toplam 617 km yaptık güzergah Adana-İ.Derun-Hatay-Altınözü-Akdarı-Yunushan-Harbiye olarak olarak düzenlendi yorucu ve keyifli bi yolculuk oldu fotoğraf işini biraz abartmışız galiba o...
  4. efendy_iso

:) En çok sabahçısı olan şehir Adana mt :)

Arkadaşlar işim gereği sabaha kadar netteyim dolayısıyla üyeleri daha doğrusu gece online olanların çoğunu biliyorum sitenin sabaha karşı ortalama on line üye sayısı 14-15 ve bunların en kötü şartlarda 5 tanesi adana mt'den oluyo aklımada şu soru gelmiyo değil hani Acaba bizim bu adanalılar...
  5. efendy_iso

Böylede ara gazı verilmezki birader ( koptum valla )

Daha önce verildimi bilmiyorum ama izleyip izleyip gülüyorum valla:queen: Bide bırakmıyoda motoru -JDuwyMQi7w
  6. efendy_iso

Ölümüne Kankalardan Adana-Karataş gezisi ( resimli )

Namı değer Galatasaray'lı futbolcu Hasan Şaş'ın memleketi Adananın şirin sahil ilçesi Karataş'a bugünkü gezimizi planladık %90'ı arap olan Karataş halkının gençlerinin bize gösterdiği ilgi gerçekten çok güzeldi bi an böyle gerilere götürdü beni muhabbetleri 251 mz'ler jawalar felan muhabbet...
  7. efendy_iso

Bitirim İkiliden Adana - Yılankale Gezisi ( resimli )

Ben ve kankam zionla bugünkü Adana - Yılan Kalesi gezimizi gerçekleştirdik tırmanış yorucu olsada eğlenceli bi gündüü gitmeyi düşünenlerin bir haftalık dağcılık eğitimi almasını tavsiye ederim yoksa her an bi problemle karşılaşabilirsiniz zinhar çok tehlikeli :) Buda kankam zionn nasılda...
  8. efendy_iso

Yine kaza Yine Ölüm ( ucuz kurtuldum )

Sabah 07:00 cıvarında dükkana doğru gidiyordum gittiğim güzergahtaki bi kontrolsüz kavşağa doğru yaklaşırken karşıdan karşıya geçmek için bekleyen motosikletli bi amcamız birden hareket etmeye başladıı uykulu vede yorgun olduğum için bir an elim ayağım boşaldı ama toparladım en soldan bariyerin...
  9. efendy_iso

Aşkmı - Paramı

Arkadaşlar fakirsiniz ve fakir bi kız arkadaşınız var birbirinizi çok seviyosunuz ama karun kadar zengin bi kızda sizinle evlenmek istiyo hangisini seçersiniz Paramı-Aşkmı ( Lütfen gerçekleri yazalım ):P Ben bir an bile düşünmeden parayı seçerim çünkü hayata ticari bakan bi adamım
  10. efendy_iso

Tek kişilk dev gösteri ( Kozan Barajı gezisi resimli )

Üç gündür planladığım kozan barajı gezimi bugün gerçekleştirdim seçtiğim günün Cuma olması nedeniyle tek başıma gittim yollar çok keyifliydi ilk defa bu kadar zevk alarak yol yaptım virajlar felan çok güzeldi o yüzden yol fotoğraflarını biraz fazla çektim galiba Umarım fotoları beğenirsiniz...
  11. efendy_iso

Regaip Kandilinizi Kutlar Hayırlara Vesile olmasını Dilerim

Tüm müslüman aleminin Berat Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan Niyaz ederim
  12. efendy_iso

Tarihte Bugün

Tarihte bugün ne oldu buraya yazabiliriz doğum günü evlilik yıldönümü gibi vesaire 20/08/1921 Uluslararası Atletizm Federasyonu kuruldu. Önceki tüm en iyi dereceler dünya rekoru olarak tescil edildi. 20/08/1928 Yunanistan'da genel seçimlerinde 250 sandalyenin 228'ini elde eden...
  13. efendy_iso

Yurtsan beye tepki maili gönderelim bu yazıya sessiz kalmayalım

Caddelerde motorcu terörü Sabah gazetesinin kapağında bir fotoğraf. Gazetenin muhabiri Nurdeniz Kutsal, Dünya Supersport Motorsiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun arkasında motosikletle hız yapıyorlar. İkisi de kasksız. Fotoğraf tam da gençleri özendirecek türden. Herkesin imrendiği, gıpta...
  14. efendy_iso

Herkes bi üstündekine yorum yapsınnn :):):)

Alttaki üye bu sıcakta kask felan takmam diyomuş:queen:
  15. efendy_iso

kişilik olarak en çok merak ettiğiniz mt üyeleri

arkadaşlar bu forumda en çok kimi merak ediyosunuz kişisel olarak tanımak istersiniz ben başlayayım sıftah benden bereket sizden ( Mete-han )
  16. efendy_iso

Kankamın fişini çektim :=):=):=)

Evet sayın mt bana yapılan haince saldırının karşılığını çok vakit kaybetmekten vermek istiyorum isminin baş harfi zion1 olan arkadaşımız dünkü konuda benimle ilgili resimleri yayınlarken bi kaç resimi unutmuş bunlarıda ben ekleyeyim:cherry: Korku filimlerinden fırlamış sanki şu şekle...
  17. efendy_iso

başımıza gelen ilginç olaya bakınn

dün akşam babamı dükkanda bıraktık ve cengiz arkadaşımla biraz gezek diye çıktık yollara baraj felan gezdikten sonra çarşıya tekrar döndük merkez park oturalım bi sigara içelim dedik hemde motorlar soğusun diye düşündüm ..şu milletin yürüyüş yaptıkları yerde bir banka oturduk 5 dk geçmedi bir...
  18. efendy_iso

üyelik başvurusuna verilen şok cevap ( mail )

Arkadaşlar içime bu ateş düştü düşeli moto.nette ve fanclubta takılıyorumm bi ara diğer sitelerede bakayım dedim onlar ne yapıyo üyelik başvurusundaki soruları bilirsiniz klasiktir ad soyad motor modeli şehir yaş falan filan bu bilgilerin hepsine doğru cevabı verdim ve onayladım yarım saat sonra...
  19. efendy_iso

:) Ben olsam bi bidon benzin döker yakardım :)

Shot at 2007-08-09 Shot at 2007-08-09 ABD'li işadamının 1.7 milyon dolara aldığı dünyanın en pahalı otomobili ünvanını elinde bulunduran Mercedes, galeriden çıktıktan 4 km sonra yolda kaldı. Motor sporları mağazası işleten Mark Johnston, dünyada sadece 25 adet üretilen Mercedes AMG-CLK-GTR'e...

Yeni mesajlar