Arama sonuçlarınız

1. Metela

Satılık 13200 de 2006 model honda CBR 1000RR

Selamlar akadaşım motorunu satıyor. Marka:Honda Model:2006 CBR 1000RR Renk:Kırmızı siyah KM:13200 Detay:Kazasız, boyasız, arka sele kapağı, sıfır ön-arka lastik, yoshimura tüp Fiyat:24000 YTL Tel:0532 3212719 Motor çok iyi kullanışmış, sürücüsü 30 senelik motorcu, kapalı garajda sürekli...
  2. Metela

2004 Er 5'in servis ktapçığı

Merhaba arkadaşlar, 2004 Er 5 servis kitapçığını (manual) arıyorum, malesef motorumun eski sahibi halen kitapçığı arıyor ama 2 ay oldu bulamadı :pr: , Z-motoyu aradım onlarda da yokmuş, eğer indirebileceğim bir site ismi biliyorsanız ordanda indirebilirim, internette aradım ama bulamadım...
  3. Metela

Kışa nasıl bi eldivenle girilir...

Merhaba arkadaşlar, Kask, mont, dizlik derken eldivenide alma durumuna geldim, aslında hepsini birden almak isterdim ama hepsinin en iyisini ve en iyiler içinde en ekonomiğini alma isteğim biraz beklememe neden oldu, şimdi iyi bir eldiven istiorum, ellerimi kışın olabildiğince sıcak tutacak ve...
  4. Metela

Yedek parçayı beklemek...

Merhabalar Malesef geçen gün ufak bi kaza yaptım motorumda hasar oluştu ve bunlardan en önemlisi gidonun sol kolunun eğilmesi oldu, neticede kaskom vardı ve karşıladı ancak gidonun ve hız göstergesi kapağının gelmesi normal koşullarda 4 haftayı bulacak ve bu arada motor yatacak yada riski alıp...
  5. Metela

Zincir yağı

****************************************** - Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir. - Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari...
  6. Metela

Merhaba arkadaşlar

Herkese Merhabalar Arkadaşlar İstanbul dan iştirak etmekteyim Daha bir haftalık kawasaki er-5 sahibiyim, daha bu işte yeniyim, motorumu seviorum hız meraklısı deilim ama rüzgar meraklısıyım, güvenlik olmadan yola çıkmıyorum, en azından kaskım ve montumu aldım, zamanla geri kalan ekipmanları...