Arama sonuçlarınız

1. Carl Gustav

Trafikte Öfke

Üstünüze kırdılar, inip dövüşmeli mi yoksa yola devam mı etmeli? Ana caddede giderken aniden önümüze bir otomobil fırladı, ya da biz orta şeritte motor sürerken, en soldan en sağa hamle edip, bizi hem tehlikeye attı, hem de sıkıştırdı. Bize göre, bu adam(ya da kadın) yanlış. Ne yapmalıyız? Yol...
  2. Carl Gustav

Kiminle Motor Sürülür?

Geçen ay Sodex fuarcılığın dergisinde yayınlanan yazım: "Motor sürerken seçtiğimiz arkadaşlar, trajedi ile mutluluk arasındaki farka neden olabilir. Bir çoğumuz yapmışızdır. Birkaç arkadaş motorla yola çıkıp biraz sonra farkında olarak veya olmayarak sürüşümüz ufak bir kapışmaya (yarışa)...
  3. Carl Gustav

Yamaha YFM 250 Raptor

Önümüzdeki haftalarda Altın Elbiseli Adam'da yayınlanacak Yamaha ATV testinden kısa bir görüntü: Genel olarak kısa dingil mesafesi, canlı 250'lik dört zamanlı makinesiyle çok keyifli bir cihaz. Fakat sadece arazide sürmek üzere satılan bir alet için 6000 küsür Yuro (ohh) biraz kalın. Sık...
  4. Carl Gustav

Tandır ve flaş

2003-2004 arasında bir motorumsu yapmıştım. Plaka/şasi numarası/motor numarası/trafik tescil gibi sorunlarla boğuşmamak ve işi kolaylaştırmak için hazır bir motor aldım: Honda Vision SA50 Herşeyini söktüm: Doğradım: Ön çatalı 30cm uzattım, ortaya deponun oturacağı bir profil...
  5. Carl Gustav

Motorum Çalındı Hükümsüzdür

Fakat umarım çalan arkadaş(lar) hüküm giyer. Marka/model: Honda CBR 1000RR Model yılı: 2008 Renk: Kırmızı Plaka: 34 BB 551 Belirleyici özellikler: Çıplak kuyruk. Büyük beyaz arka çamurluk (hugger) Arka salıncakta koyu füme alüminyum koruma topuzları Karenajdaki deliklerden çıkmış motor bloğuna...
  6. Carl Gustav

Altın Elbiseli Adam I

Honda CBR 1000 RR Testi. Tamamen yerli. Bizzat biz yaptık: http://www.metacafe.com/watch/2780990//
  7. Carl Gustav

Suzuki GSX650F Test: İstanbul Park

Bu konu çok tartışıldı bir de videosuna bakalım. http://www.youtube.com/watch?v=cIFvdcgphRo