Arama sonuçlarınız

1. satoyama

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Honda sh300i
  2. satoyama

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

Yeni başlayan biri 190kg 23 beygir bir scooter ile başlamamalı, bu benim 20 senelik tezimdir. mümkünse 110 125cc scooterlerde trafiği öğrenip pişin sonra bir üst seviye olan 250cc geçmeniz mantıklı olur.
  3. satoyama

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Kızlar dikkat ediyorum kullanımı, konforu olarak en zor seçenek olarak grenajlı sport motorlara özeniyorlar. sosyal medyanın bunda çok etkisi var. bir kaç kız başı çekiyor bu konuda. gerçi onlar da haklı nedenleri var.
  4. satoyama

konyada honda yetkili bayi yok

Ben de niğdeliyim abicim, maalesef ekonomik koşullar, scooter diyorsun ama honda nın en çok sattığı ürün scooterdir, şimdi konya da insanlar istemez mi çinli yerine en kötü bir honda dio ya binsinler? vardır ama çok az vardır muhtemelen.tabi buna önce honda ön ayak olması lazım.. mesela Niğde...
  5. satoyama

yokuş aşağı viteste mi boşta mı gitmek

İşte hata buradan kaynaklanıyor, görünüşüne bakıp motor beğenmek.. biz buna "grenaj sevdası" diyoruz.. bahsettiğin sahibi olduğun motor beygirini üst devirlerde veren bir makina, tork yok. ben yanlış hatırlamıyorsam 200cc de 24-25 beygir veriyor , bu da devir çevirip gerçekleşiyor, yani...
  6. satoyama

konyada honda yetkili bayi yok

Bence abes bir durum ama firmalar da istatistiklere göre iş yaparlar, bayimiz servisimiz olsun diyerek işe çıkacaklarını sanmıyorum, Ben de bir ortaanadolu çocuğu olarak eklemek isterim, orta anadoluda motosiklet kültürü çok iyi değil. Konya fakir bi il değil, sanayi ili, trafiği olsun yolları...
  7. satoyama

yokuş aşağı viteste mi boşta mı gitmek

Sürüş tarzınıza ve mantığınıza tam zıt bir motosiklet almışsınız.
  8. satoyama

Tasarımını sevdiğiniz motosiklet markası ve modeli nedir

2008 aprilia sr50 factory ve 1998 aprilia area 51
  9. satoyama

su soğutma ve yağ soğutma farkını bilen atlasın içeri.

Benim yıllar önce bir scooterim vardı Daelim History 125 diye. oldukça sağlam bir scooterdi. 12,5hp gücü 9500 devirde veriyordu ve 4 valfliydi. şimdi 125cc bir scooter için bu sınırlara gelince bunu aktif fan soğutma ile soğutmanız zorlaşır, ya su soğutma ya da yağ soğutma desteği koymanız...
  10. satoyama

Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

Arka teker ile arka çamurluk aynı hizada mı?
  11. satoyama

Motora hangi yağı koydurayım?

Garantili makine ise servise teslim olacaksın maalesef yapacak bir şey yok, kitabında viskozite ne yazıyor ise onu koyuyorlar mı onu kontrol edin önemli olan o. bir şey olursa bahaneleri olmasın. honda da bir 10w30 yağ olayı var neden bilmiyorum, benim 1991 model honda c90 cub motorumda bile bu...
  12. satoyama

Motorlar üzerinde oynanan algı operasyonu

Son zamanlarda trafikte ki motorcu kavgaları olsun, ist valiliğinin aldığı kararlar, topcase çantalarımıza uygulama yaptırım ve bir çok sindirme operasyonu özellikle sosyal medya da bu gibi paylaşımlar çoğaldı, bazı kendini bilmez ezik dallamalar beğeni için bu gibi paylaşımlar yapıyorlar...
  13. satoyama

Sıfır cf moto 450 sr sorunu

Bu Kasasaki R6N motoru Bu da Cf moto 450 nin motoru alakaları yok.. alakaları yok..
  14. satoyama

AYIPTIR YA HU!!! Motosikletle otobanda 9.200 TL emniyet şeridi cezası yemek...

benim bildiğim istanbul da sadece bir iki noktada emniyet şeridinde arkadan plaka çeken kamera var, bunlardan biri de mahmutbey istoç önü, siz de oraya yakalanmışsınız, bazen oradan geçerken hem bana hem de ben başka motorculara tam o bölgeden işaret vererek çıkmasını sağlıyoruz, bir gün ben de...
  15. satoyama

SYM Sympony 200 şanzıman yağı hakkında

ilk kez bir scooterin diferansiyeli için 75w140 yağ önerildiğini duydum fakat kitapta yazıyor ise onu uygulamakta yarar var. bu yağa bir zaman benim de ihtiyacım olmuştu, sanayi de bazı yağcılar litre bazında castrol bidondan doldurup veriyorlardı.
  16. satoyama

Mondial Lavinia Pro alınır mı?

o paralara yazık çinliye vermeyin. size önerim aprilia sr125 veya tvs entorg gibi fiyat performans scooterler olacaktır.
  17. satoyama

35 bin km'de Forza 250 mi yoksa sıfır Joymax Z+ mı?

Tabii ki sıfır Joymax Sym..
  18. satoyama

9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

aa bilsem gelirdim.. neyse başka zamana
  19. satoyama

Baga değişimi performansı arttırır mı ?

Ben 400cc scooter ile 140 yapma gereği duymuyorum, bence 250cc için fazla ve yeterli. bagaları değiştirerek ara hızlanmalara daha çok fayda sağlarsınız. şunu da eklemek isterim, bu tarz modifikasyonlar genelde motor ömrüne zararlıdır, en güzeli her zaman orijinal parçalardır.
  20. satoyama

Türkiye'de Motosiklet Sanayisi Neden Oto Sanayi Kadar Gelişemedi ?

Koç firması öncel 70lerde fransız MBK ile iş birliği yaparak mobiletler üretti Bi dönem 90ların başında daha bir çok çinli koreli motosiklet firması yokken koç grubu yamaha ile iş birliği yaparak beldeyama şirketi ile mobilet üretti sattı, o dönemler için güzel işlerdi, sanırım 2010lara kadar...