Arama sonuçlarınız

1. V

Orta sınıf arazi-yol motosikleti

Öyle ama recall yayınlanana kadar insanları bezdirdiler, birebir yaşamadım, sadece gruplardan konuşmaları takip ettim. Çoğu servis bir sorun olmadığı yönünde insanları geri çevirdi. İnsanlar uzun süre sorunlu bir şekilde kullandı motorsikletlerini. Müşterinin servisi ikna etmeye çalışması çok...
  2. V

Orta sınıf arazi-yol motosikleti

Tenere ve Tuareg arasında kaldıysanız; Teneredeki debriyaj ayırmama problemleri, servislerin bunu kabul etmemeleri, çoğu servisin debriyaj ile alakalı geri çağırmadan haberdar olmaması, son zamanlarda başgösteren beyin arızalarını göz ardı etmeyin. Tuaregte ki problemler bunların yanında basit...
  3. V

Fukaralar için Disk Kilidi Önerisi

Sadece alarm olarak kullanılacaksa ben de pilli alarm var, sesi fena değil ve bayağıdır dağılmadı. Daha önce başka bir tane almıştım o çabuk dağılmıştı, olur olmaz ötmeye başlamıştı. Ucuz disk kilitlerinin alarmıda kolay dağılıyor. Bende şu var...
  4. V

Yokuş aşağı boşta inen aracın vitesle inen araca göre daha fazla yakması

Bir süre 79 model lada vaz sürmüştüm, 2101 yuvarlak tek farlı olanlardan, frenleri için kara düzen diye bir tabir kullanılıyordu, kontağı kapatsamda frenler çalışırdı, yani şu westinghaouse olmaması durumu. Frenler çalışırdı dememe de bakmayın, araba çalışırkende zaten pek varlığı...
  5. V

tenere mi? v-storm mu?

Half-life oynayanlar bilir, Tuareg'i şuna benzetiyorum
  6. V

Kredi Kartıyla 2. El Motor Almak

Ben ilk motorumu kredi kartıyla almıştım, satıcı aynı zamanda traktör lastikleri satıyordu ve mal aldığı yere borcu vardı benim kartla oraya mail order yaptık. Aldığım motor sıfırdı ve adam aynı zamanda motorsikletin bayisiydi, dolayısıyla güvenmiştim. Ama ikinci elde nasıl olur bilmiyorum...
  7. V

tenere mi? v-storm mu?

CRF Rally'de aynı sorunu bende yaşadım. Ama sonra farkettim sorun ben yeni lastik takımı alınca başlamıştı. Arazi kabiliyetini arttırmak için Mitas MC-23 ROCKRIDER takmıştım ama crf bu lastiklerle hem zorlanıyor, yakıt artıyor ve 120,130 civarı kalıyordu. Zaten arka lastiği takarken zincir...
  8. V

tenere mi? v-storm mu?

2023 tenerelerin bazılarında debriyaj ayırmama sorunu var, yamaha'da bazıları için geri çağırma var. Tenere'den yana karar verirseniz kontrol ettirin derim. Ayrıca ben olsam world raid yerine düz versiyon tercih ederdim. Yanında fazladan yakıt taşımaya gerek yok. Birde adventure makinada gidon...
  9. V

Cross kask gözlükleri için buğu önleme tavsiyeleri?

Katılıyorum ama tükürmek yerine decathlon da dalış maskeleri için buğu önleyici sprey var oda iş yapar, ben kullanıyorum. Ayrıca yeni dalış maskesi aldığımızda iç taraftaki katmanı temizlemek gerekiyor, ben çakmakla yakıyorum, belki kask gözlüğündede öyle bir şey vardır.
  10. V

Bulgaristan da Moto Market Önerisi ?

Selamlar, Bulgaristan içinde bakıyorsanız Bansko'ya en yakın yer zaten Sofya ve zaten diğer illerde fazla mağaza yok. Sofyada büyük/küçük birçok mağaza var, bazıları ekipman bazılarıysa yedek parça ağırlıklı. Şunlara bakabilirsiniz; https://maps.app.goo.gl/E7fSjZy4yLmUdgPt5...
  11. V

Yurtdışından 2 kaskı aynı anda getirmek?

Bence sorun olmaz ama tamamen size denk gelen gümrük memurunun insiyatifinde. İkisinide yanına alırsan yolculardan birine gümrükten geçirmesi için rica edebilirsin. Uçakla taşınmayacak bir şey almak isterseniz haberleşelim. Bana kargo edebilirsiniz gelip geçerken bırakırım.
  12. V

Bir Balkan Gezintisi

Herkeze selamlar, ansızın gelişen bir gezimi sizlerle paylaşmak isterim. Öğlen saatine kalmasaydım daha uzun bir rota yapabilirdim ama sabah uyanıp kalkmak zor geldi, bende planı biraz küçülttüm. Hedefim daha önceden listeme eklediğim havacılık parkı, tabi oraya gitmişken Tırgovişte üzerinden...
  13. V

Bulgaristan > Yunanistan > Makedonya gezi rotası ve tavsiye

Selamlar herkeze, yarın eşimle beraber artçılı olarak yola çıkacağız. Bulgaristan/Burgaz çıkışlı, ilk birkaç gün Kavala ve Selanik civarında biraz takılıp sonra Üsküp'e geçmeyi planlıyoruz. Dönüş rotasıda Üsküp -> Sofya -> Plovdiv -> Burgas olacak, belki Pamporovo civarına uğrayabiliriz. Çok...
  14. V

Bulgaristan'da motoriklet tavsiyesi

Selamlar herkeze, bazı tavsiyelere ihtiyacım var. Bulgaristana yerleştim ve uzun bir süre burada yaşamayı planlıyorum. Türkiye'de Tenere700 sahibiydim buraya taşınırken sattım. Motorsikleti arazide düşürüp kaldırmam çok olur. Çokta fazla seçenek bulamadım ama şunlar hakkında değerlendirmeleriniz...
  15. V

Soft yan çanta için egzoz korumasını nasıl yaparım?

Selamlar herkeze, soft yan çanta aldım ve motorumdada orjinal yan çanta demiri var. Egzoz tarafında extra bir koruma eklemek istiyorum ama ne yapabilirim pek aklıma bir şey gelmedi. Egzoz ile çantanın çok fazla yakın olduğunu düşünüyorum, satıcı sorun yaşayan olmadı daha önce dedi ama pek...