Arama sonuçlarınız

1. SaLToN

Motosiklet.net 7 gün testi

Bundan 7 ay önce motorumu aldım tek başıma biniyordum bana eşlik edecek hiç arkadaşım yoktu. birgün birisi bana motosiklet.net i tafsiye etti 7.gün den sonra bağımlık yapmaya başladı. Günün bütün saati pc başında geçirmeye başladım. Değişikliği ilk ortağım fark etti.. --Gökhan Yeter artık...
  2. SaLToN

Komik Ve İlginç Resimler

Önler Abs dir kesin :P Salak Kuş
  3. SaLToN

Suziki Reklam Komik Komik

Motor Sevdası Beklemeye gelmez.. Buradan
  4. SaLToN

Dünyanın En pahalı motosikleti

İzleyenler Torque filminden bu motosikleti tanıyacaklardır. Amerikalı bir şirket, 'dünyanın en pahalı seri üretim motosikleti’ olarak kabul edilebilecek bir motosiklete imza attı. MTT adlı firma, “Turbine Superbike” olarak adlandırılan motosiklete, 500 bin dolar civarında bir fiyat biçmiş...
  5. SaLToN

Acaba Motorumun vergisi ne kadardır..

MOTORUNUZUN VERGİSİNE BURADAN BAKABİLİRSİNİZ
  6. SaLToN

Motosikletle traktör arasında ne fark var?

Motosikletle traktör arasında ne fark var? Bir değil hatta iki ilginç fark var. Bilin bakalım bunlar ne? Şimdi diyeceksiniz ki: Biri iki tekerleklidir, diğeri de dört tekerleklidir. Bilemediniz! Bu farklar, herkesin aklına hemen gelebilecek farklar değil. ‘Kırk yıl düşünseniz aklınıza...
  7. SaLToN

Gerçek olan bir olay Çok güleceksiniz

Daha Önceden verildiyse şimdiden Çok özür dilerim Tüketici haklari konusunda Müsteri her zaman hakli mi? sorusunu irdelerken çesitli ülkelerdeki mahkemelik olaylari arastirmislar ve bulduklari belgelerden birisi. Olay gerçek... WordPerfect (Bilmeyenler için yaziyorum, bilgisayari...
  8. SaLToN

Morcuların Ortak Sorunu Kaskınız Ne Renk

Motorcuların Ortak Sorunu Kaskınız Ne Renk Benim Motosikletim Yeşil Ama Motosikletime göre kask bulamadım.:pr: Kırmızı kask kullanıyorum şuan. kaskı kafama geçirdiğimde kendimi yamalıklı gibi hissediyorum. ve çevreme baktığımda tek olmadığımı görüyorum. Aramızda hiç motosikletiyle uyumlu kaskı...
  9. SaLToN

Saatte 300 Nasıl bi duygu sizce

Saatte 300 Km Yapmak Sizce Nasıl Bi duygudur. Heleki Bu süraat ile viraja girmek. Ben İzlerken Bile Ödüm Koptu. İki Ayrı Video İzleyin Video 1 İçin Tıkla Video 2 İçin Tıkla

Yeni mesajlar