Arama sonuçlarınız

1. M.balibey

Plastik Boru Kaynak Makinesi

Arkadaşlar plastik su borularını eritip kaynak yapmak için olan ısıtıcılardan arıyorum evin ana girişine filtre bağlamak için hidrofordan gelen boruyu kesip buraya ek yapıcam fakat internetten araştırdım 600wattan 1600 watta kadar var ve çap olarakta mm cinsinden vermiş benim yapacağım boru 1"...
  2. M.balibey

Xenon Konusunda Yardım

bugün motoruma yeniden xenon takayım(geçen aynı seti taktığımda elektirikçide yaptırdığım röleli tesisatla aküye bağlatmıştım ve akü boşalmıştı dedim ve bu sefer gidip hazır h4 tesisat kablosu aldım ve montaj yaptım ama seyir halindeyken 7500 e gelince xenon sönüyor devir 3 bin civarında düşünce...
  3. M.balibey

Kaybolan plaka yeniden nasıl çıkartılır

14.06.2012 tarihinde çimento kamyonunu sollama yaptığım sırada bana korna çalıp sellektör yaptı tabi bende hiç kale almadan devam ettim. Eve geldiğimde plakamın ve avadanlığımın olmadığını gördüm:). Kendime bir süre söylendikten sonra olay yerininde uzak olması sebebiyle mahallede bulunan...
  4. M.balibey

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

konu fena hortlamış ama bende yaptığıım işlemleri yazayım benimde yazın düşmüştü mahalledeki karakolda düşürdüm diye tutanak tuturdum sonrada trafik subeye gittim orada hazır dilekçe var noktalı yerleri doldurdum ve polse verdim oda bana bir kağıt verdi plakamın yazılı olduğu onunla şöförler...
  5. M.balibey

Satılık 2011 TVS Apache

2011 model tvs apache motorumu cc büyütmek için satıyorum kazasız servis bakımlıdır kmsi 2200de orjinaldir pazarlık payı vardır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2011-model-servis-bakimli-kazasiz-tvs-apache-rtr-98860232/detay/
  6. M.balibey

lastik bulamiyorum

Kac aydir apacheme lastik ariyorum ama bulamyorum en son surat motor dedi michelin istersen siparis edelim telefonda bende sordum uretim tarihini bilmiyorum dedi ama michelinde bizim ebata uyan lastik yok bunlarn cakmalari var mi kazik yemeyelim Ikinicisi de metzelerde ama ic lastikle vede on...
  7. M.balibey

alinik tvs apache icin sifir lastik

Tvs apache rtr 150 motosikletim icin yagmurda ve kisin sogunda kaymayacak lastik ariyorum metzeler michelin pirelli oncelikli ebatlari on 90/90 17 arka 100/80 18 Not:Lastikler yeni tarihli olmali
  8. M.balibey

okculuga baslamak

Arkadaslar son birkac gundur acayip bir sekilde okculuga merak sardim ama bu spor dali hakkinda hicbir bilgim yok yasim 20 cok mu gec kaldim diyorum kendi kendime bilen arkadaslar varsa yardimci olmalarini istiyorum ne yayim nede okum var su an bunlar nereden alinir hangi markayi tercih...