Arama sonuçlarınız

1. *Heka

FC Moto Ekipman Alışverişi Örneği

Merhaba, malum Türkiye'de ekipman fiyatları gereğinden pahalı. Firmaların acımasızca oluşturduğu kar marjı, fiyat politikası ve biz tüketicilerin o ürünlere ulaşamaması sebebiyle ben yurt içinden alışveriş yapmayı bırakalı uzun zaman oldu ve sizi de bu kafileye davet ediyorum. Korkacak...
  2. *Heka

Enduro vb takaslı RC 390

Severek kullandığım motosikletimi, uzun bir tura çıkacağım için takas etmek istiyorum. Malum supersport ve artçı ile çekilmez bir hal alabilir. 250 CC ve üzeri yılı fark etmeksizin tekliflerinize açığım. 2600 KM, 2016 Model, 1000 bakımı yapılmış, 4 Ağustos 2016 trafik çıkışlı. 5531905170
  3. *Heka

Ekipman Seçimim Hakkında

Merhabalar, önümüzdeki hafta KTM RC390 alacağım. Nasıl olduğunu anlamadım ancak supersporta çok sıcak bakmayan ben bu cihaza gözümü dikmiş durumdayım. Hem yeni motosiklet alıyor olmam hemde ekipmanları yenileme bahanesiyle bir liste oluşturdum. Bu modelleri kullanan arkadaşlar tecrübelerini...
  4. *Heka

Lifan Cafe Racer 125-5

Marka: Lifan Model: 125-5 KM: 12000 Renk: Yeşil Fiyat: 2000 TL Açıklama: 500-1000-2000-4000-7000-9000-12000 KM bakımları yapılmış olup, Castrol marka yağ kullanılmıştır. İl/İlçe: Muğla / Merkez İletişim: 05531905170 Yapım aşamasını bulabileceğiniz link İlan numarası(Onay sürecindedir)...
  5. *Heka

Cafe Racer Lifan 125-5

Ayrıntılı bilgi ve yapım aşaması için link. 2015 Model 2016 Şubat trafiğe çıkışlı. 4000 KM'de Periyodik bakımları yapılmıştır. Herhangi bir arızası ve kusuru yoktur. İlgili site için ilan numarası 296154380 İlan onay sürecindedir.
  6. *Heka

Sony Xperia Z1

Merhaba, yaklaşık 1 senedir kullanmadığım, bugün rastgele gözüme çarpan, açmayı deneyip açamadığım ardından telefoncuya götürüp baktırdığımda uzun süre kullanılmadığı için bataryası ölmüş yanıtını aldığım başka herhangi bir kusuru olmayan ihtiyaç fazlası telefonumu satıyorum. 1 saat kullanma...
  7. *Heka

Cafe Racer Lifan 125-5 (Dragon) 2015

Ebat olarak küçük, ''lütfen bana binme :( '' diyen motosikletimi satıyorum. Şaka bir yana bana gerçekten küçük geldi, rahat edemiyorum. 105 KG 192 cm ebatlarında olup devasa bir cüsseye sahibim. :queen: Motosikletin yapım aşamasını bulabileceğiniz link için tıklayınız. Scooter hariç her...
  8. *Heka

İlk Motosikletim (Custom Cafe Racer)

Merhaba, yaklaşık 10 gün önce sıfır aldığım Lifan 125-5 Dragon motosikletimi Cafe Racer yapmaya karar verdim, bu mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapım aşamasını bulabileceğiniz link.
  9. *Heka

Lifan 125-5 (Dragon) Cafe Racer

Merhaba, uzun süredir aklımızda olan, hayalini kurduğumuz projemizi gerçerleştiriyoruz. Yakın arkadaşım Mehmet ile 2 adet sıfır Lifan Dragon 125 alıp parçalarını söküp projeye başladık. Vakit buldukça proje aşamalarını buradan paylaşacağım, proje yaklaşık 10 gün içerisinde bitmiş olacak...
  10. *Heka

Xiaomi Mi Band

Gearbest'ten aldığım, nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Ürün bugün elime geçti, kullanılmamış ve kutuludur. Gearbest'te ürün 13$ olup 50 TL'ye satıyorum. Sahibinden İlan onay sürecindedir.
  11. *Heka

Xiaomi Hybrid HD Metal Piston Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık

Gearbestten aldığım, bugün elime geçen kulaklığı nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Herhangi bir sorunu olmamakla birlikte kullanılmamış ve kutuludur. Ürün Gearbest'te 18$, ben 60 TL'ye satıyorum. Sahibinden İlan onay sürecindedir.
  12. *Heka

Küçük bir gezi. Muğla Akyaka Yolu & XiaoYi

Küçük bir test videosu. 1080P izleyin 😊
  13. *Heka

Motor-In Uygulama Tanıtım ve Tanışma Toplantısı Etlinliği

Bu uygulama nedir, neyi amaçlıyor? Mobil uygulama ve diğer ağları üzerinden işleyecek olan Motor-In, öncelikle en büyük soru işareti olan ‘Kaliteli Servis-İşçilik’ sorusunu ortadan kaldırmayı amaç edinmiştir. Motosiklet camiasının tüm sorularının cevabının bulunduğu ilk uygulama portalı olarak...
  14. *Heka

İsteğe Bağlı Çekme Belgeli Motosikleti Satın Alma/Trafiğe Çıkarma

Merhaba, İsteğe bağlı çekme belgeli bir motosiklet satın alacağım. Merak ettiğim bir kaç konu var, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. Motosikletin şu an herhangi bir kusuru ve arızası yok. Muayeneden sorunsuz geçebilecek durumda. Araç 2006 model ve 125cc. Araştırmalarım...
  15. *Heka

Ankara'dan Motosiklet Alacağım, Yardımcı olabilecek var mı?

Muğla'dan herkese selam, Ankara'dan hoşuma giden bir motosiklet var ve almayı düşünüyorum. Yalnız Ankara'da motosikletler hakkında bilgisi ve tecrübesi olan bir yakınım yok, benim için motosiklete gidip bakabilecek, ön inceleme de bulunup bir fikir sahibi olmamı sağlayabilecek birisi var mı...
  16. *Heka

iPhone 5s 16GB Gri

Motosiklet alabilmek için cep telefonumu satıyorum. 13/11/2015 Tarihinde alınma, garantili, kutulu, kulaklığı, sıfır çizik ve deforme. Ürün'de en ufak çizik kesinlikle yoktur. Buff ve silikon kılıf ile kullanılmıştır. Sadece nakit, takas kesinlikle yoktur. İletişim 5531905170 1400 TL
  17. *Heka

Mutluluk paylaşınca güzeldir. Sabah Neşeniz Benden

Az önce izlemiş olduğum videoyu sizlerinde izlemesini istedim. x2 skoru görünce kahkaha atmadım değil. :queen:
  18. *Heka

Megelli 250S Kampanyası!

Merhaba, yine bir kampanya ile karşınızdayım. :mrgreen: Her zaman olduğu gibi bu kampanyadan da yaralanamıyorum, para yok para, öğrenciyiz. :queen: İlgilenen bir arkadaşımız çıkalabilir diye paylaşıyorum. Megelli 250S 6500TL Kampanya Tarihleri:18.06.2015-15.07.2015 Kampanya Linki Megelli...
  19. *Heka

Ducati 899 Panigale Kampanyası!

Motosiklet almayı düşünen arkadaşlar Ducati Türkiye bir kampanya başlatmış, ilgilenen birisi çıkabilir diye düşündüğüm için paylaşıyorum. Son 5 Motosiklet! Maddi durum yok ki ben alayım. :santa: Kampanya Linki
  20. *Heka

Acil B Rh+ veya AB Rh+

Berk bebeğimiz için AB Rh+ ve B Rh+ kana ihtiyaç vardır. Kan verebilecek durumda olanların Ege Üniversitesi Onkoloji Hastanesine gelmeleri rica olunur. İrtibat için bebeğin babasının numarası +905558532093 AB Rh+ Beyaz Kan B Rh+ Kırmızı Kan Gitmeden önce aramanız rica olunur, ilginiz için...