Arama sonuçlarınız

1. B

Motosiklete kapalı yollar (ESKİŞEHİR)

Selamlar arkadaşlar Eskişehir den katılıyorum.aranıza bilenler bilir.Eskişehir de araç trafiğine açık bazı caddelerde motosiklet trafiğine kapalı uyarı levhaları da bu şekilde var.ceza yiyen arkadaşlarım var.motosiklette bir araba gibi araç vergisini verir sigortasını yaptırır.ben bu uygulamayı...
  2. B

scooter bulamadım.

slm arkadaşlar benim yaş 17 eskişehirdeyim ve scooter almayı düşünüyorum.ancak kendime göre scooter bulamadım.ve güvenilir bir dükyan bulmak zor malum 2.el sorun çıkarır diye çok korkuyorum.acaba sizin tanıdığınız bir dükyan varmı bana adres verebilirmisiniz.eskişehir dışında yakın bir ilde...
  3. B

mobilet çalışmıyor

arkadaşlar bugün mobilete 2 litre benzin aldım.bir bardakta 2 zamanlı yağ kattım.sonra 10-15 km gittikten sonra mobilet birden durdu.bir daha hiç çalışmadı.bir mobiletle gezerken ilk kalkışta çok ağır gidiyor. sonra hızlanıyor sizce nedir bunun sorunu lütfen yardım edin
  4. B

benzine yağ karıştırma

arkadaşlar ben köyde falan sürmek için mobilet aldım.buna galiba yağ karıştırılcakmış.1 IT benzine ne kadar yağ karıştırcaz birde bunu kola şişesinde falan karıştırsak olurmu
  5. B

yakıt tüketimi

Arkadaşlar köyde ve arazide sürmek için 76 model bir mobilet acaba bunun yakıt tüketimi nasıldır. sizce çok benzin harcarmı birde aldığım yerdeki adam bana 2 litreye 1 bardak yağ kat dedi.2 zamanlı olcakmış.açıkta olan yağdan katsam olurmu.bir de bu yağ ile benzini 2.5 litrelik bir şişede...
  6. B

kısıtlı bütçem için scootor varmı?

arkadaşlar herkeze slm ben aranıza yeni katılıyorum ben bir scotor almayı düşünüyorum ama bütçem çok kısıtlı 150 -200 arası sizce bu fiyat aralığında bulabilirmiyim zaten köyde sürücem.plaka lazım değil

Yeni mesajlar