Arama sonuçlarınız

1. S

sj 4000 action cam menu ayarları.

Merhaba arkadaşlar konuyu açmadan önce forumda ve internette konu ile ilgili araştırma yaptım.Forumda daha önceden bu cam ile ilgili bir çok konu açılmış ancak hem tam olarak benim aradığım bilgiyi içermemesi hemde konuları hortlatmamak amacı ile direk amaca yönelik bir konu açma gereği...
  2. S

Zincir neden böyle sallanır ?

Arkadaşlar bugün zincir temizliği yapacağımız sırada her iki motorunda zincirin stabil olmayan şekilde hareket ettiğini fark ettik.Böyle bir sallantı normalmidir ? Sizinde başınıza geldimi ? Düzeltmek için bir şeyler yapılabilir mi ? Bu motor Mondial z 180 ones 3bin km de. PlSjQfItkMc...
  3. S

KAWASAKI TEST SÜRÜŞÜ

Merhaba arkadaşlar kawasakide test sürüşü nasıl yapılır? Nereye başvurulur? Nasıl olur ? bilen,daha önce katılmış olan bir arkadaş varmıdır ? Teşekkürler/Saygılar.
  4. S

ST GT250 COMET , SYM WOLF 250 , SUZUKI INAZUMA

Selam arkadaşlar öncelikle eğer bu konu daha önce açıldıysa özür dilerim ben forumda göremedim.Şimdi kışa doğru 250 cc lik bir naked alma niyetim var aksilik çıkmazsa 0 düşünüyorum.Aklımda yukarıda yazdığım 3 naked var Inazuma daha gelmediği için inceleme fırsatım olmadı.Wolf a dün gidip baktım...
  5. S

Redline hakkında bir soru...

Selam arkadaşlar geçen hafta aldığım motorumda şöyle birşey dikkatimi çekti.Hız göstergem max. 140km yi, devir göstergem de max.14 bini gösteriyor.Hız göstergesi 100 km de redline a girerken devir göstergesi 10binde giriyor.Şincik şöyle oluyor 5. viteste giderken devirim 7bin civarında iken hız...
  6. S

Güç Bilekliği

Selam arkadaşlar son zamanlarda acayip patlayan güç bileklerini kullanan varmı ?Motosiklet tepesinde daha rahat ve güvenli bir sürüş sağlıyormu gerçekten yoksa sadece fiyatı 40 ila 80 lira arası değişen lastik bir bileklikmi ? Eğer kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.Teşekkürler.
  7. S

?? Çin Kore.. Cruiser ??

selam arkadaşlar 1 senedir kullandığım motorum cbf 150 yi 250cc ayarında bir cruiser la değiştirmek istiyorum bütçem kısıtlı en fazla 5-6bin civarı o yüzden honda yamaha kawasaki suzukiye yanaşamıyorum ve piyasada okadar fazla motor markası oldu ki iyiyle kötüyü ayırmak zor..Özellikle çinli...

Yeni mesajlar