Arama sonuçlarınız

1. Rona

Yeni TomTom Rider Tanıtıldı

Motosiklet sürücüleri TomTom Rider ile en virajlı rotayı seçebilecek. TomTom (TOM2) Yeni TomTom Rider’ı bugün tanıttı. Motosiklet sürücüleri ilk defa kendi adrenalin dolu serüvenlerini yaratacakları virajlı ve kavisli yolları seçebilecekler. Bu özellik ile sürücüler viraj seviyesini seçip...
  2. Rona

Altin elbiseli adam partisine gidenler ? Avrupa yakası

Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi 1-deprogadias 2-peder 3-brooklynnn 4-being 5-tian 6-splender 7-Rona + 1 8-Recep+1 8-YouSuffer 9-Karalı + 1 10-yNSyNS 11-6PaTLaR 12-atii Selimpaşa,Büyükçekmece ve Avcılardan gelecek arkadaşlarla 30 ağustos saat 15:20 gibi Avcılar E5 teki caminin önünde...
  3. Rona

Acil ihtiyaçtan satılık Regal Raptor DAYTONA 350-6,500 TL

Motorumu Nisan 2011 de satın aldım 2 sene garantisi devam etmektedir muayenesi 2013 nisan ayına kadar rodajı özenle yapıldı Raptorriders sitesindeki arkadaşlar motoru biliyor.300-1000 km bakımları Sefaköy Motorland'ta muntazam yapılmıştır motor hakkında bilgi alabilirsiniz.kapalı yerde muhafaza...
  4. Rona

Kaza yaptım Yardım Lütfen!

04.09.2011 tarihinde otomobilimle ailecek Sakarya Hendek ilçesinden Akyazı ilçesine yol alırken sağ tarafımdaki aracın sıkıştırması ve çarpması sonucu yoldan çıkıp takla atarak yaralamalı kaza geçirdim olayın şokuyla aracın plakasını alamadım ve resmi hiçbir evrakla ilgilenemedim toparlanmaya...

Yeni mesajlar