Arama sonuçlarınız

1. acayüp

Neden YOKTUM ?

Evet arkadaşlar uzun zamandır forumu pek takip edemiyorum. Eski olan arkadaşlar az çok durumu biliyorlar . Burada tanıdığım güzel insanlara bir kere daha selam olsun. Yıl başından bu yana hummalı bir çalışma içindeydik bu arada çok yorulduk çok kafa patlattık çok çalıştık. Ortaya...
  2. acayüp

BAJAJ Fabrikasından görüntüler.

Tüm videoda en çok dikkkatimi çeken şey , koca fabrikanın müdürü ile temizlik işçisini ayrımak mümkün değil. Müdür de herkes gibi aynı iş kıyafeti ile çalışıyor. Bu adamlar gelişir. Bizde seyrederiz. Helal olsun ...
  3. acayüp

Ls2 ff370 Amele stayla TEST

En çok tartışılan kask LS2 Buyrun homemade testimiz. Videoda nedense yavas vurmuşuz gibi görünsede gavura vurur gibi vurdum ellerim parçalandı :)
  4. acayüp

Kullanılmamış VENOM racing bot

Arkadaşlar ilanlar benimdir. İhtiyacı olan kaçırmasın bu paraya daha iyisini hatta aynısının 2. elini dahi bulamazsınız. İstanbul için tercihimdir. Uygun biryerde buluşulursa elden teslim yapabilirim. Kendimde şuanda bu botu kullanıyorum. 2 çift 41 numara vardır ikiside sıfır. Siyah...
  5. acayüp

İstanbul Avrupa yakasından hemen yola çıkıcak arkadaş varmı ?

Arkadaşlar hava güzel. Sarıyer tarafındayım , bi karaburun tarafına gidip gelesim var. 1 saate yola cıkabilicek boş gezen yada kalfası arıyorum :) Adminler kusura bakmayın bu bir gezi konusu sayılmaz idare edin lütfen . Teşekkürler. :rendeer: ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57...
  6. acayüp

Burgman 400 2004

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-kusursuz-burgman-400-154986954/detay/
  7. acayüp

Ne tilkiler var...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hoda-farki-154942764/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-cbr-154942510/detay en ucuz iki ilan . Neredeyse kelepir bir fiyat. bu iki adamda aynı tarihlerde üye olup yakın tarihlerde ilan vermişler...
  8. acayüp

Renk konusunda fikrinize ihtiyacım var

Arkadaşlar motorumu komple boyamak istiyorum fakat renk konusunda kararsızım. Air brush düşünüyordum fakat vaz geçtim. Seçenekler arasında siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Teşekkürler. Mevcut hali : Seçenek 1: Komple siyah Seçenek 2 : Yeşil Kamuflaj Aynı zamanda orjinal hali...
  9. acayüp

Uygun Fiyatlı DERİ MONT İsteyenlere

Arkadaşlar geçen gün tesadüfen gördüm. Montalar kesinlikle deri yalnız öyle ahım şahım kaliteli deri değil belki ama en kötü deri bile en iyi suni deriden iyidir bence. İsteyipte fiyatları nedeniyle alamayan arkadaşlar için alternatif olabilir. Bayağı inceledim kalitesi fiyatının çok...
  10. acayüp

MİTAS E-07 kullanıcısı varmı ?

ARkadaşlar Honda Africa Twin motoruma yeni lastik bakınıyorum. Mitas e 07 kullanıp yorum yapabilicek bir arkadaş varmıdır. Arazi ve yol arasında en ortalama noktaya yerleşmiş lastik bu gibi göründü gözüme. Fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
  11. acayüp

Önce - Sonra

Arkadaşlar yabancı sitelerde görüyorum. Adamlar muhteşem restorasyon ve modifiyeler yapıyorlar. Bizimde yaptığımız yada yaptırdığımız işlerle ilgili bir konumuz olsa çokmu ? dedim. Öyle 2 led yaptım iki çıkartma yapıştırdım zenonuda çaktım ahanda oldu modifiye değil ama . Farı boyadım eksozu...
  12. acayüp

İlk MOTORUM .

Hakikaten ilk defa motosiklet kullanıyorum sanki. ( son dakika aksiliği olmazsa kaporrası verildi ) Üyeliğim sürecinde onlarca motorum oldu belki ama bunun kadar hevelsi ve heyecanlı olmadı hiçbirisi. Büyük bir aksilik çıkmazsa bundan sonrası yol arkadaşım budur. Herkesin gönlündeki modele...
  13. acayüp

2012 PCX sıyah 3000 km

Mt ozel fıyatı 5000 tl . Ayrıntılar ıcın arayın. 0533 723 23 44
  14. acayüp

Motosikletde TV Nakliyesine METE REYİZZ ÇÖZÜMÜ.

Genlerinde hamallıkmı , nakliyecilikmi var ben orasını anlamadım ama , bu yeni perfektifi ile sirkeci doğu bank önünde güzel iş yapar :cherry: Böylesi görülmüdü bilmiyorum ama köyde motosiklette dana taşıyan adamın şeerli versiyonu böyle olsa gerek Buyrun Nakliyeci motorcu...
  15. acayüp

Efak Tekef mutluluklar :)

Bir gereksiz konuda ben açim bari. Son zamanların trendine ayak uyduralım . Motorun üzerini branda ile kapatacağım zaman , içine rüzgar dolup paraşüt gibi şişmesini bekliyorum :) motoru bir çırpıda kapatmak ufak bir mutluluk veriy bağa :) Varsa sizinde gereksiz mutluluklarınız (...
  16. acayüp

Sony XPERİA tipo Android telefon.

Arkadaşlar sıfır 23 -01 de faturası kesildi. Daha hiç kullanılmadı öylece duruyor. Bayi fiyatı 550 tl dir (552 tl faturadaki rakam) Sony Xperia Tipo ST21i modeli. Mavi renk Sadece 375 tl forum üyesi arkadaşlarıma.
  17. acayüp

BOSE qc2 kulaklık

Uzun zamandır kullanmadığım için satmayı düşünüyorum. Son ve tek fiyatı 250 tl dir. Dünyanın hiçbiryerinde 600 dolar altında bir fiyata satılmamıştır. Ben aldığım zaman 1000 tl idi. Linkteki ürünün bir adet aaa pil ile çalışan modelidir...
  18. acayüp

İhtiyacı olana hediye gibi 2+1 ses sistemi

Arkadaşlar forum ahalisine 50 tl fiyata verebilirim. altec lansing 2100 ses sistemi. İncleme linki : http://www.modsynergy.com/review25.htm 0533 723 23 44
  19. acayüp

sony ve pioneer oto teyp ön panelleri ÜCRETSİZ.

Arkadaşlar sony cdx -L 380 x cd player ön paneli Pioneer keh 1400 kaset çalar ön paneli İhtiyacı olan varsa verebilirim. Cihaz kısımları zamana yenik düşmüş arıza yapmış fakat paneller sağlam. Gövde kısımlarını çöpe attım bunlarıda atmadan önce buradan şansımı denemek istedim...
  20. acayüp

Teknolojik endişeler.

Yazı alıntıdır. Profesyonel grafiker değerli bir abimize aittir ASTURIAS niki ile yazmıştı.. Bir başka forum sitesinde yayınlanmış fazla rağbet görmemiş fakat ben okuduktan sonra olaya bakış açım değişmişti o zamanlar. sizinlede paylaşmak istedim. Teknolojik endişeler Tüketim...

Yeni mesajlar