Arama sonuçlarınız

1. tr.davutak

sadece biraz nostanji...

ne güzeldi be madmax mel gibson http://www.youtube.com/watch?v=9IV9an1EE9M&feature=related
  2. tr.davutak

full komple granaj

işte arkadaşlar full granaj böyle olur. süper işçilik tamemiyle el yapımı dikkat ederseniz acık yer yok:cat: bu cok tatlı geldi bana pilot oturagının altındali tüp ne işe yarıyo anlamadım?
  3. tr.davutak

Islak yüzle dışarıya çıkmak, yüz felcine yol açıyor

--- ALINTIDIR --- Islak yüzle dışarıya çıkmak, yüz felcine yol açıyor Kış mevsiminde soğuk havayla birlikte görülebilecek yüz felcine karşı vatandaşları uyaran Denizli Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Vildan Somunoğlu, "En belirgin bulgusu, bir taraftaki yüz hareketlerinin...
  4. tr.davutak

alın size benzinden tasarruf aleti

kankam a araştırdım sizde faydalanın.yıllık hesaba vurunca baya karlı:cat: # ODTÜ tarafından yapılan testlerde %18 yakıt tasarrufu sağlanmıştır. # Gazi Üniversitesi tarafından yapılan testlerde %10 tasarruf sağlanmıştır # Türkiyenin ilk resmi onaylı Yakıt tasarruf parçasıdır # Amerika'da...
  5. tr.davutak

Izmirde Motoru Calınanlar Dikkat

arkadaşlar benim motor calındı bu pazar yogun şekilde araştırma yapıyorum.izmirde motoru calınan varsa iyi okusun,motorların cogu kadifekale,cimentepe,cephanelik ve yağhaneler dörtkeninde buralarda 3 er 5 er kişilik ceteler var dikkat satır favorii silahları şimdi ilk yapmanız gereken oralarda...
  6. tr.davutak

Izmirden Calıntı Mondial

arkdaşlar bu gece motorumu caldılar.mondial 151 rs sarı ,arkada römörk takmak için demirden aparatı var plakayı sökmüşlerdir ama plakası 35 vz 163 ön farın yanında 3 santim kadar bir cizik var.şase kapagı yoktu şase numarası gözükür ZJKYY00006C002915 Bİ YERLERDE GÖRÜRSENİZ VE HABER...
  7. tr.davutak

çin motorları bagırıp cekmiyorsa

arkadaşlar bende mondial 151 rs var.gecenlerde bi sorun baya kafamızı agrıttı,servisdeki arakadaş ki bu motorlarda iyidir,benim motor un cekişdeki düşmeyi beraber bulamadık önce debraj lara baktık olamadı, karbüratör haır oda degil,sorun hava filtresinde imiş bulduk hava filtresinin kapagını...

Yeni mesajlar