Arama sonuçlarınız

1. CEM.

İzmir MT Canlanıyor !! Gezilerle :)

Herkese Merhabalar. Uzun süredir uykuya yatan izmir MT artık biraz hareketlenmeye başladı desek yeridir. Bir kaç kişinin etkisiyle gelen kıvılcım çogu izmir MT üyesininde destegiyle ateş almış durumda :) Gruptaki bazı üyelerimiz katılamasada hafta sonu müsait olanlarla birşeyler yapmaya karar...
  2. CEM.

Fazeri Islatalım Dedik ( CEM.)

Arkadaşlar Cümleten herkese Merhabalar. Fazerı ıslatma babında 3 gezi yapmış oldum ardı ardına yaptıgım gezilerde toplamda 550km yol yaptım. 77 tane foto var umarım sıkılmadan takip edebilirsiniz :) İlk Önce İzmir Mtden tanıştıgım SodaLimon ile buluşuyoruz. Gittigimiz yeri söylemiyelim diye...
  3. CEM.

Cem ve Yeni Motoru Fazer

Arkadaşlar herkeze merhaba. forumdan bazı arkadaşlar beni tanısada tanımayan arkadaşlarda illaki vardır o yüzden öncelikle kendimide tanıtayım . bir zamanlar skyjet F5 almak adına bu forumu buldum daha sonrada bir bagımlılık yaptı bırakamadım gitti edindigim tüm bilgilerin çogu bu foruma...
  4. CEM.

Hyosung spil dagı ( domuz avı ) fotoları ve son gezimiz

Arkadaşlar cümleten merhaba. Hyosungumu satmama ragmen elimde kalan son yaptıgım gezinin fotolarını paylaşmak istedim ne kadar homurdansamda aslında çaktırmıyorum çok sevdigim bir motordu :/ Biliyorum uzun yazılar yazarak sıkıcı olabiliyorum fakat kısa kısa fotolar koyarak gezi anlatmaya dilim...
  5. CEM.

2 Hyosung ile izmir foca gezisi

Arkadaşlar cümleten merhaba.Sıcak bir yaz günü focaya gitmeye karar verdik maksat eski foca yeni foca arasındaki eski yolun virajlarının keyfini çıkarmak denize girmek ve dönerkende bir balık ekmek yiyelim diyerek 3 kademli bir plan yaptık :) kırmızı ve beyaz hyosung olarak yola cıktık . tabi...
  6. CEM.

YARDIM..

arkadaşlar cümleten s.a herkeze. hyosung 250 gtr bakarken daha evel piyasada hiç görmedıgım bi motorla karşılaştım. satıcı 250 gtr kanunı yazmıs ama olmadıgına eminim. araştırmalarıma göre ya yurt dışından getirdi yada cidden benim bilmedigim bi model. eger bilen gören varsa söyleyebilirmi ...

Yeni mesajlar