Arama sonuçlarınız

1. sinanbicak

satılık 2012 model ybr 125

Marka: Yamaha Model: YBR 125 KM: 11500 Renk: Siyah Fiyat: 3500 İl/İlçe: Bursa / Nilüfer İletişim:0537 456 61 71 Açıklama: Merhabalar motosiklet 2012 model haziran,bursa start motor çıkışlıdır,ben 2. sahibiyim. Benden önceki sahibi tecrübeli bir abim olup,nasıl kullanılması gerektiğini bilen...
  2. sinanbicak

ybr mi cbf mi içeri :) ( xs 125-K)

Şaka şaka abilerim sakin olun :D.Öncelikle ben geçen sene ilk motoru olarak bws 100 alıp aranıza katılan 18 yaşında bir kardeşinizim. Detaylı araştırmalar yaptıktan sonra bu konuyu açmaya karar verdim. Şimdi ben aslında kararımı verdim belki 100 lerce kere tartışılan cbf ybr apache sorusunu...
  3. sinanbicak

2000 Model bws 100 orjinal

2012 model 0 YBR almak istememden ötürü canavarımı satmaya karar verdim.Verdiğim linkte detaylı bilgiler mevcuttur.Aklınıza takılan her soru ile ilgili burdan özel mesaj atmanızı rica ediyorum. Saygılarımla..
  4. sinanbicak

Uzun yol aşkı...

Evet arkadaşlar,3-5 bin kilometrelik motosiklet tecrübemde olsa , güzel bir konuya değinmek istedim. Motosiklet almaya karar verdiğimde,kararımı etkileyen en büyük şey,yolda olmak,özgür hissetmekti.Forumda gördüğümüz envai çeşitli gezi başlıklarına bakıp bakıp hayal kurardım hep.Bütçem dolayısı...
  5. sinanbicak

Bursa'da bws den anlayacak güvenilir usta bilen?

Merhaba arkadaşlar ben 2000 model bws sahibiyim,elimden geldiğince motorumun tamirini kendim yapmaya çalışıyorum ama kendim halledemeyeceğim bazı sorunlarda var, bursa içerisinde güvenip,tavsiyeniz üzerine gidebileceğim motosiklet tamircisi varmı,bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok...
  6. sinanbicak

Tex motor 32 Lt Topcase hakkında soru

Arkadaşlar Scooterıma topcase almak istiyorum ama malum bütçem biraz kısıtlı. Şöyle bir model buldum ama 5 10 tümsek geçtikten sonra dağılırmı merak ediyorum sağlammıdır acaba.. Kullanan veya hakkında fikri olan birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim...
  7. sinanbicak

Hafta sonu İstanbuldan Bursaya yolculuk yapacak olan varmı ?

Evet arkadaşlar, 2 kez üst üste sorumsuzca forum kurallarını ihlal ettim hepinizden özür diliyorum.Kurallara iyice göz attıktan sonra şimdi daha dikkatli davranarak derdimi anlatayım :) . Merhabalar mt üyleri ben ehliyetini ve motosikletini henüz yeni almış 17 yaşında bir kardeşinizim. Genel...
  8. sinanbicak

BWS ile ilgili birkaç soru..

Öncelikle konuyu yanlış yere açmadığımı ümid ederek konuya giriyorum.. :) Geçen hafta bildiğiniz gibi 12 yaşında ama canavar gibi bir bws aldım.. Motosikletin gidişi çekişi vs. gayet iyi durumda.Ancaak,yaşından ötürü benim hissettiğim kadarıyla değişmesi gereken bir kaç parçası var. Sorum şu...
  9. sinanbicak

Model motosiklet yapalım..

Merhaba değerli mt üyeleri,kayıt olduktan sonra ufak ufak bende paylaşımlara başlayayım dedim. Öncelikle şunu belirtmeliyimki yapacağımız motosikletin hiç bir şekilde bir işlevselliği yoktur. Sadece güzel zaman geçirmek amacıyla yapılabilecek bir uğraştır.Yapmayı düşünüyorsanız yaratıcılık ve...

Yeni mesajlar