Arama sonuçlarınız

1. cengaver29

Arka fren ile ilgili..

Herkese slmlar iyi günler bir sorunum var şuan profil resmimde gözüken motoru kullanmaktayım bir çin chopperı arka frene basmak için benzin deposuyla haşır neşir oluyorum arka fren ilerde ve yukarıda ayağımı benzin deposunun üstüne atıp basabiliyorum daha kolay bir şekilde nasıl ayar...
  2. cengaver29

Chopper için Çanta Tavsiyesi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-xgjao-xgj-200-8-cigeri-saglam-200-8-36262241/detay Herkese slmlar iyi günler.Yukarıdaki ilandaki motora sahibim.Fakat arkadaki 2 çantasıda çürümüş durumda yenisini ve daha kalitelisini almak istiyorum.Nerden ne kadara bulabilirim yardım ederseniz...
  3. cengaver29

Stop Etme Sorunu..

Motorumu Alalı Henüz 2 gün Oldu..Aldığımda motorcu beni rölantidendir diye kandırarak başından sağmıştı.sorunum şu motorum ile hızlıca giderken baktım bi yoldan karşı şeride geçicem yavaşlıyorum vitesi 1 e alıp debriyajla arka frene aynı anda basıyorum sonra 3-5 sn içinde motor stop ediyor :()...
  4. cengaver29

Çin Chopper...

birazdan bu resimdeki motoru almak için bakmaya sürmeye gidicem nelere dikkat etmem lazım.. çin çapırı fakat bir çin scooterı kullanıyorum gayet memnunum ve bütçeme uygun bunun bana sorun çıkaracağını sanmıyorum görüntüsü hoş boyuma kg ma uygun nelerine bakmam lazım motorun? markası XGJAO 200-8...
  5. cengaver29

Ben ve Mondial 125 MT

Herkese slmlar iyi günler bu benim ilk motosikletim sayılır bundan önceki her genç gibi bir mobiletti :P sizce nasıl yakışıyormu motor bana biraz ufak geliyor farkındayım biraz elim düzelsin 150 MC yada MR alıcam birazda vitesli kullanalım dimi...
  6. cengaver29

Ya Bu Nedir?

Dicek Birşey Bulamıyorum....! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bombardier-brp-can-am-spyder-roadster-sahibinden-can-am-spyder-otomatik-vites-0-100-4-3-sn-ve-araba-ka-35142299/detay?source=promotion_hpva
  7. cengaver29

Satılık Sorunsuz Scooter Mondial 125 Mt

Herşey başlıkta belirttiğim gibi buyrun buda link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-125-mt-2006-mondial-125-mt-34886511/detay
  8. cengaver29

Motor Arıyanlar İçin Örnekler...!

Herkese slmlar iyi günler son bir kaç gündür herkes motor arayışında ve bende herkes konu üstüne konu açıyor bunlardan beğendiğinizi alabilirsiniz ben şuan da hala kararsızım işte favorilerime eklediğim motorlar ve fiyatlarıda gayet cuzi...!! Mondial 125 RT Ramzey Cup 100 Kymco Straight 150...
  9. cengaver29

Şehir İçi Kullanımı İçin Hangi Motor..!

Herkese hayırlı günler başlıktada anladığınız üzere şehir içi kullanımı için kafam eser memlekete çıkar götürürüm fakat kullanışlı sağlam birazda hızlı ve az yakan hangi motoru önerebilirsiniz bana....! boy 1.90 kg 110 şimdiden tüm yorumlar için teşekkürler [Memleket 29 ] [Yaşadığım Şehir 34]
  10. cengaver29

Vitesli Motor Nasıl Kullanılır...!

Herkese slm lar iyi günler yakındada motor ehliyeti A2 ye başvuracağım fakat hiç vitesli motor kullanmadım ya mobilyet yada scooter kullandım şuandada 125 cc lik bir scooterla takılıyorum bana vitesli motor nasıl kullanılacağını cümleler ile anlatabilir misiniz ehliyeti aldıktan sonra hemen 0...
  11. cengaver29

Sağır Motoru Açabilirmiyiz..!!!?

Bende mondial 125 MT motor mevcut fakat süratı pek hoşuma gitmiyor sağır motor yani açılmamış sorularım şunlar 1.Sağır Motor Açılır Mı? 2.Motoru Nasıl Açabilirim... Önerilerinizi esirgemeyin hepinize teşekkürler
  12. cengaver29

Fren Ayarı

Motorumun arka frenini sıkmak için eğildim ve lastiğe bakarak ayarını yapmaya çalışıyorum lastiği çevirdikçe şu olay dikkatimi çekti lastik bi sert dönüyor birde yumnuşak çok rahat bir şekilde dönüyor bu hangi sorunun habercisidir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...!!
  13. cengaver29

Parça Değişimi Gidişi Etkiler Mi?

Herkese slmlar iyi günler bugün motorumu kış için güzel bir bkaıma soktum karbiratör temizlettim buji değiştim,kayışı ve hava filtresini falan değiştim ve bunları değiştirmemin diğer bir sebebi ise benim motorum mondial 125[MT]cc motor fakat 80 ni geçemiyordum ustaya dedim bunların ztn ömrü...
  14. cengaver29

Bi Bakar mısınız..!

Herkese slmlar iyi günler bugün motorumu kış için güzel bir bkaıma soktum karbiratör temizlettim buji değiştim,kayışı ve hava filtresini falan değiştim ve bunları değiştirmemin diğer bir sebebi ise benim motorum mondial 125[MT]cc motor fakat 80 ni geçemiyordum ustaya dedim bunların ztn ömrü...
  15. cengaver29

80 ni geçemiyorum

herkese slmlar iyi günler elimde 2006 mondial 125 mt var düz yolda max 80 yapabiliyorum motor full orjınal tek yokuş çekişi pistonları 150 lik ve 4 litre benzin ile 110 km yaptım sizce nasıl ve bazı mt ciler 95 i falan gördüklerini söylüyor acaba nasıl gidişi arttırabilirim..!!? önerileriniz...

Yeni mesajlar