Arama sonuçlarınız

1. kanucan

Rossi Motocross İle Kaza Yaptı

9 defa şampiyon ünvanlı Rossi 15 Nisan'da Motocross antremanı sırasında düştü. Kazanın hemen ardından acı hissetmeyen Rossi daha sonra omuzlarının ağrımaya başladığını belirtti. Mobil klinikde Dr. Claudio Costa taraından röntgeni çekilen Rossi başka testler için hastaneye sevkedildi. Daha...
  2. kanucan

Çoğu Gitti Azı Kaldı

Bildiğiniz üzere 2 gün önce kaza yapmıştım. Doobly'nin büyük yardımı sayesinde gidonu.fren ve debriyaj kolunu aldık ve taktık. Kendisine tekrardan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum :rendeer: işte fotoğraflar: motorun bu halini bilen biliyor. malzemeleri almadan önce son bir fotoğraf çekeyim...
  3. kanucan

Gezdim,tozdum

Bu öğlen aklımın ve zamanın götürebildiği yere kadar gittim umarım beğenirsiniz. başlamadan önce bir foto alayım dedim :) küçük bir soluklanma molası güzel bir manzara ve doğanca barajı :cat: durmayalım,yola devam bunun gibi virajlardan dönüyorum devam. ne ara geçtim hiç bir fikrim...
  4. kanucan

Güzel Gezi

Güzel bir gezi,muhteşem video kalitesi ve harika yerler. Keyifli seyirler. http://www.youtube.com/watch?v=oqqBySKr4ac
  5. kanucan

Motorcu Hayalleri

Bu topikte ilginç ve komik hayallerimizi,yapmak istediklerimizi yazalım. kendimden başlıyım: ben bir race tulum,shoei kask ve altımda mobiletle dolaşmak istiyorum :queen:
  6. kanucan

Glass Harmonica

benjamin franklin'in 1767'de icat ettiği, dönen bir camın belli yerlerine dokunarak 1000-4000 hertz frekans aralığında notalar-sesler elde edilen müzik aleti. beyin ve işitme hasarları yapıp insanları depresyona ve hatta delirmeye kadar götürdüğü için bir dönem yasaklanmıştır...
  7. kanucan

Yeni Motorumu Aldım Sonunda

bu günden itibaren 2008 model kıp kırmızı ybr 125 sahibi oldum :) bu güne kadar bütün saçma sorularıma cevap veren herkese minnettarım :) işte fotoğraflar:
  8. kanucan

Oyun Müzikleri

a'dan z' ye oynadığınız bir çok bilgisayar oyunlarının sevdiğiniz şarkılarını mp3 formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz :cat: işte link: http://downloads.khinsider.com/
  9. kanucan

Ghost Rider'a Ceza Kesildi :)

http://www.youtube.com/watch?v=al6_A77p3ro polisler muradına erdi sonunda :queen:
  10. kanucan

Terminatör'ün Motoru

Terminator Salvation filmine gidenler için oradaki motosikletler unutulmazdı. İşte bizde o filmdekine çok benzer konsept bir motosiklet tanıtacağız. Tamamıyla sokak için yaratılmış bir metal canavarı gibi gözüküyor. Üstünde 1.9 litrelik S&S X-Wedge motoru bulunuyor. Bu tek kişilik selesi...
  11. kanucan

İyiki Doğdun Coq

izinsiz açtım ama kızmassın umarım. yeni yaşın kutlu olsun :) sağlıklı mutlu seneler :rendeer: heykeli dikilecek insansın :P
  12. kanucan

Scorpion exo-400dmz kask kullanan ?

· APS (Advanced Polycarbonate Composit Engineered Shell), gelişmiş polikarbon komposit dış kabuk. Sessiz, aerodinamik direnci rüzgar tünelinde dizayn edilerek konforu arttırılmış. Çenede de EPS köpük ile ekstra koruma sağlanmıştır. · SpeedShift™; patentli hızlı değiştirme...
  13. kanucan

Kask Seçimi

Boş boş gezinirken bu sitedeki kask marka ve modelleri karşılaştırmayı buldum :) Belli başlı bir kaç marka ve modelleri seçip karşılaştırıyorsunuz :)...
  14. kanucan

İlginç bişey denemek istermisiniz?

Şimdi ayağa kalkın ve sağ ayağınızı biraz havaya kaldırıp saat yönünde dairesel çevirirken,sağ elinizle havaya 6 rakamını çizmeyi deneyin. Boşuna yapmaya çalışmayın çünkü imkansıızz.Nedeni ise beyindeki sağ ve sol lobların çakışması :) Haydi kolay gelsin :P
  15. kanucan

burun ameliyatı

aramızda burnunuzdan et aldırmış olan biraz bilgi verebilirmi :silent: malum benimkisi et değil resmen kemik olmuş durumda zor nefes alıyorum :mrgreen:
  16. kanucan

MT Modelcilik Grubu

Aramızda model uçak,araba,gemi gibi hobileri olanlar varsa buyursunlar. Tüm bilgileri,soruları burada konuşalım :cat: Cessna Hercule
  17. kanucan

Modern Müzik Akademisi

Aranızda mma da okuyan biri bana katılım şartları,yaş,burslu veya bursuz ücret hakkında bilgi verebilirmi ? :rendeer:
  18. kanucan

günün uzun zamanını WC de geçirenler için ideal

http://www.sahibinden.com/tuvaletten_cikmak_istemeyeceksiniz_-91WQQaXQQ18411441WQQpXQQdisplayitem :queen::queen:
  19. kanucan

Severmisin Dövermisin oyunu

herkez bi üstteki üyeyi ya severim yada döverim dicek :P severim::friends: döverim ::pokey:: hadi oyun başlasın ::exclaim:
  20. kanucan

DejaVu nedir?

Yaşanılan bir olayın, daha önce de yaşanılmış olması hissine kapılınması durumudur. Fransızcadan gelen “deja vu” kelimesi, “daha önce görülen” anlamına gelmektedir. Bir çok insan dejavu yaşadığını söyler. Kimileri dejavunun beyindeki bir algı sorunundan kaynaklandığını düşünürken kimileri de...

Yeni mesajlar