Arama sonuçlarınız

1. Lancelot

Siz hiç tek kollu motorcu gördünüz mü ?

Ben bugün dehşet içinde kalarak gördüm. İzmir de evime doğru arabayla kırmızı ışıklarda durmuş iken, önümden geçen motorcuda bir gariplik sezinledim. Biraz daha dikkatli baktığımda ise bu arkadaşımızın sol kolunun dirsek hizasından olmadığını fark ettim. Kendime gelmem 2-3 dakika sürmüştür...
  2. Lancelot

CBX 250 ve CBF 250

Bu iki motor arasındaki fark nedir ? CBX 250 Twister CBF 250
  3. Lancelot

Neden pro kaskların bağlantı noktaları farklı ?

Pro kasklarda çene altı bağlantısının mekanik bir zımbırtı değil de, Double D denen basit bağlantı şekli olduğunu görüyorum. Bu diğerine göre daha mı güvenli ki böyle yapıyorlar ?
  4. Lancelot

Satılık Bell Lynx M beden kask (Sıfır)

Bell Lynx Flip Up M beden kask satılıktır. Tr de satışı olmayan bir kasktır. Bell markası yabancı gelebilir size, ancak köklü ve oldukça kaliteli bir firmadır. Michael ve Ralph Schumacher kardeşlerin kask sponsoru idi uzunca bir süre. Kask bana USA den geldi total maliyeti 150$ i buldu. 150TL ye...
  5. Lancelot

Bu Bmw nin modeli nedir ?

Eski bir model ama ne ? Emniyet mudurluğu çıkmalarından bir tane bulup bunlardan ustasına toparlatma niyetim var ama ne aradığımı tam olarak bilmeliyim
  6. Lancelot

Bu fiyata bu kask ? BELL LYNX 30$ ????

Bu işte bir terslik var ama anlamadım ben. Bir baksanız. http://www.ironpony.com/ironponydirect/Product.asp/ProdID/226843/ImageName/BELL-LYNX-MOD-HELMET.jpg&Kitkey2=CLOSEOUT%20LYNX%20FLIP-UP%20HELMET&Brand=BELL&Class2=Helmets&Class3=Flip-Up%20Helmets&Class1=STREET%20PRODUCTS Tamam amerika...
  7. Lancelot

Patagonya yı Kuzeyden Güney e Gezmek... 3000Km BMW F650GS

Kuzenim ve 3 arkadaşı 18 ARALIK-4 OCAK tarihleri arasında Patagonya da (Arjantin) Motor üzerinde bir gezi yaptılar. Toplam 3000Km kadar. Gezinin ayrıntılarını ve fotograflarını buradan görebilirsiniz. Eklenecek çok video ve fotograf mevcut. http://www.facebook.com/group.php?gid=208444968213
  8. Lancelot

Bu nasıl bir arka dişli ?

Benim aklım hafsalam almadı. Yakıt tüketiminin dibine vurmaz mı bu ? Ya da nasıl bir tork vardır bu makinada ?

Yeni mesajlar