Arama sonuçlarınız

1. İmportant

2 Zamanlı Motor ve Buji

Izh Planet 5 için Ngk Bp7hs buji sipariş edecektim, yoktu Bp6hs sipariş ettim. İki buji arasındaki farklar nelerdir? Izh Planet 5 için İridyum buji varmı? Yardımcı olursanız memnun olurum.
  2. İmportant

1993 Izh Planet 5 için Sipariş Ettiğim Parçalar Geldi.

Ön - arka fren balatası, debriyaj balatası ve marş kolu sipariş etmiştim dün. Bugün geldi. Daha sipariş edeceğim bir sürü parça var. Motoru baştan sona yenileyeceğim hayırlısıyla.
  3. İmportant

Izh Planet 5 - Lastik Ebatları - Lastik Basıncı

1993 Izh Planet 5 kullanıyorum. Lastikleri değiştireceğim ama lastik ebatlarını bilmiyorum. Hiçbir yerde, lastik ebatları hakkında bilgi bulamadım Planet 5 için. Birde, lastik basıncı ne olmalı? Ön 30 - Arka 40 Psi basıyorum. Doğrusu nedir? Lastiklerin üzerinde birşey yazmıyor, basınç ve boyut...
  4. İmportant

Diğer Izh Planet Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Böyle bir konu bulamayınca açma gereği duydum. İlk motorum, 1993 Izh Planet 5, 284.000Km'de. Bu motoru kullananlar, bu motorlar hakkında bilgisi olanlar ve bu motorlar ile ilgilenenleri bekliyorum. Hangi yağı ve benzini kullanmamı tavsiye edersiniz? Düşük oktan benzin ve kalitesiz yağ...
  5. İmportant

2 Zamanlı Motor için - Yakıt - Yağ - Performans ve Bilinmesi Gerekenler

1993 Izh Planet 5 kullanıyorum. 284.000Km'de. Hangi yağı ve benzini kullanmamı tavsiye edersiniz? Düşük oktan benzin ve kalitesiz yağ performansı etkilermi? Motordan gereken performansı alabilmem için ne yapmam gerekir? Dişli büyütme - küçültme, egzos veya subaplarda değişiklik vb.. yapmaya...
  6. İmportant

Merhaba Motosiklet.Net Ailesi

Foruma yeni üye oldum. 1965 doğumluyum, Edirne'de oturuyorum. Forumda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Yeni mesajlar