Arama sonuçlarınız

1. Atahualpa

Motorda folyo Kaplama nasıl olur ?

Merhaba; 97 Model bir F650 imiz var. Yaşının getirdiği yorgunluk var hali hazırda üzerindeki boyada. Diyorum ki bu motorun depo kısmı dahil her tarafı fiber. Bunları boyatmak yerine şu taksileri kapladıkları folyolardan rengine uygun bir biçimde kaplatsak nasıl olur ? Sizin fikrinzi nedir bu...
  2. Atahualpa

1997 F650 Funduro Gaz yememe problemi.

Merhaba arkadaşlar; Başlıktan da anlaşılacağı üzere 97 Model bir Funduromuz var. Ancak şöyle 2 derdimiz var ki oldukça can sıkıyor. Şimdiye kadar da kalıcı bir çözüm bulamadık. Motosikletimiz ile şehir dışına uzun yol yaptığımızda genellikle herhangi bir problem göstermiyor. Ancak şehir...
  3. Atahualpa

motosiklet seçimi

Merhaba arkadaşlar; Benim henuz bir motorsikletim yok. Bütün ailevi baskılara rağmen 30 dan sonra edinme çabalarım sonuç vermek uzere. Şimdi bir ikilemde kaldım o nedenle yardımızını istiyorum. Chopper/Crusier tarzı bir motor benim istediğim sakin sakin dolanayim etrafı seyredeyim maksat bu...
  4. Atahualpa

Mümkunse bir Regal Raptor istiyorum

Merhaba Arkadaşlar, 1989 Model "Otomatik" vites bir Renault 9 um var ve son derecede temiz durumda. 5000 km önce motoru sıfırlanıp neredeyse değişmedik parçası kalmadı. Ön düzen ve otomatik şanzımanın keçeleri dahil. Ancak yaş iyice kemale ermeden bir motorsiklet sahibi olmak istiyorum artık...
  5. Atahualpa

1989 Renault 9 ile Motorunu takas etmek isteyen ?

Merhaba ; 1989 Model Renault 9 Otomatik vites ( Orjinal) , Ruhsata işli LPG li arabamı bir enduro veya Chopper ile üste para alacak şekilde takas etmek istiyorum. Enduro Olarak KLR 650 olabilir. Chopper olarak ne uygun gelir bilemiyorum. Belki EN500 olabilir. İlgilenenler için...

Yeni mesajlar