Arama sonuçlarınız

1. motorcu48

Honda yeni honda beat

hondanın beat modelini anlatmama gerek yok sanırım herkez bilir.bu model hala eskimedi ancak ufak tefek sticker yapıştırmalarıyla bir takım iyileştirme yapmışlardı. şimdi ise 2010 modelinde daha canlı renkler kullanıp görünümünü dahada iyileştirmişler kanaatındayım. (ayrıca...
  2. motorcu48

inanmıyorum bu gerçek olamaz...

yorumsuz ama siz yinede yorum yapın:cherry: buda bi başka yorumsuz!!!kendi alanında profosyonel
  3. motorcu48

yeni honda today

herkezin yakından bildiği honda today.ülkemizde de baya tutulan 50cc scooter.vergisi yok yakıtıda baya bi ekonomik derken honda today modelinin yenisi çıkmış arkadaşlar.sanırım 2008 model motor biraz makyajlanmanın yanı sıra gücüde yaklaşık 1 hp arttırılmış.ancak ne yazıkki şu an sadece...
  4. motorcu48

cbf150'nin silindir bloğundaki çift hava girişi

cbf150 öyle bir hava girişi yapılmış ki motor naked olduğu için yapılmış herhalde.tabi hondanın mehendisliğinide unutmamak gerek. hava soğutmalı ancak su soğutmalı bir motor gibi başarılı işte bizim cbf150''mizin silindirir bloğundaki çift hava girişi kolay anlaşılır fotolar
  5. motorcu48

sizce hangi scooterda var bu özellik

arkadaşlar activa piyasadaki en sağlam motor,ve bütün pizzacılar,kuryeciler,sucular vs... hep activa kullanıyo sağlamlığı bi yana benim sizlerle paylaşmak istediğim nokta activada motor sadece üç vide gevşetilerek motora olduğu gibi ulaşa biliyorsunuz.aynı arabanın kaportasını açarmış gibi.ve...
  6. motorcu48

motogp,formulaf1,sürat teknesi işte karadaki en hızlı araç dicovery test ediyor

qCNwjgML9sg işte arkadaşlar benim hayatımda en merak ettiğim konuydu bu sonunda böyle bir test yapmışlar.ben bu testi daha önce türkçesini izlemiştim sonunda youtube den buldum ve sizlerle paylaşmak istedim
  7. motorcu48

yamaha ybr125 gördüğü son hız

brazilyada yapılan ybr125'in gördüğü son hız tYcZXBQ8A8M
  8. motorcu48

marmaris'ten tekteker şovları kapışmalar

bEKElEq8AIk marmaris team
  9. motorcu48

ybr meğer çin malıymış

ybr125 çinde yapılsada iyi motor arkadaşlar ybr125 bi çin malı dedik neler işittik ben ybr yi çin malı demiyom ki. sadece çinde üretiliyo demek istemiştim ama üzerinde ben çin malıyım diyo ben napabilirim.sadece bilmeyenlerin haberine!!!
  10. motorcu48

cbf150 resimleri

arkadaşlar cbf'çiler kendi çektikleri resimleri bu foruma göndersinler işallah benim resimleride beğenirsiniz. Shot with DSC-S650 at 2007-07-10 Shot with DSC-S650 at 2007-07-10 Shot with DSC-S650 at 2007-07-10 Shot with DSC-S650 at 2007-07-10 Shot with DSC-S650 at 2007-07-10
  11. motorcu48

cbf 150 korumalığının faydası var mı?

ben bu günlerde cbf150'me korumalık taktırmayı düşünüyorum ama hakkında tam bilgi sahibi değilim.görünüş olarak motoru maffediyo ama motordan düşünce ayakların ezilmesini engelliyormuş.acaba motorcu botlarımı alsam yoksa korumalığı taktırsam mı? Shot with COOLPIX L3 at 2007-07-09...

Yeni mesajlar