Arama sonuçlarınız

1. E

buji fırlıyore !??

Selamlar; Kısa kesmeye çalışacağım 2013 xmax im yağ yakıyordu, piston başı, pistonun içinde hareket ettiği oda (gömlek?) sekmanlar yenilendi. 650~700 km kadar sürdüm, sonrasında önce güç kaybetmeye, belirgin bir motor sesi gelmeye başladı. Sonra motor sustu. Önceki değişikliği yapan tamirci...
  2. E

Trafikte dururken üzerime kıran jip ayağımı ezdi

Arkadaşlar selamlar; Dün BÜyükdere cadddesinde İTÜ Ayazağa çatalı önünde tıkalı trafik nedeni ile duruyordum. Sağına bakmayan bir ihtiyar orta boy jipi ile tam ayağımın üzerine sağa kırmış, tekeri ayağımın üzerinden geçti çamurluğuda bacağıma takıldı. Can havli ile (soldan sıkıştığım için)...
  3. E

xmax 250 2013 Akü mü Şarj mı yoksa başka bir sorun mu ?

Selamlar; Motosikletimde bir kaç gün önce bir 3~4 saatlik duraklamalı yolculuk sonrasında kontağı açtığımda motorda elektrik gidip bir iki kez kısa kısa git gel yapıp sonra kendiliğinden geri geldi çalıştırdım. Bir kaç gün sonra da sabah işe gidip dönüşte yaklaşık 30 dakikalık bir yolculuk...
  4. E

Scooter marş basarken gelen tuhaf ses (Videolu)

arkadaşlar merhaba; Scooterımı marş basarken çoğunlukla kaz boğazlanır gibi bir ses çıkmaya başladı. https://youtu.be/0kJ1IiSuLa4 şuraya videosunu ekledim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar