Arama sonuçlarınız

1. metci

! Yurtdışından motosiklet almak !

Arkadaşlar bir sorum var... :silent: Ülkemizdeki motosiklet fiyat politikası nedeniyle ve bazı klasmanlarda yelpaze darlığı (mesela 250cc Racing "250cc racing mi olur filan demeyin anlayın işte") olduğu için yurtdışından motosiklet alma konusu aklımda canlandı... Almanya, İsviçre, Belçika...
  2. metci

??? Yerimde olsanız ne yapardınız ???

Arkadaşlar merhaba! Bir race motosiklet almak istiyorum, ilk motorum olacak ama kafamı karıştırann çok şey var... Öncelikle Van'da bi sınır köyünde görev yapıyorum... Herkes motosiklet alacağın paraya araba al diyor çünkü ulaşım sıkıntımız var burada, kaçakçı mazot kamyonlarına otostop...
  3. metci

Biraz geç oldu bu tanışma işi ama idare edin...

Selam arkadaşlar ben Mehmet, Afyonluyum, Van'da görev yapıyorum... :cat: 1 seneden fazladır bu forumdayım ama sadece geziciydim, baktım ki tanışma vakti gelmiş geçiyor... :rendeer: Aranızda belki beni bir kaç arkadaş tanıyordur, yaz gelmeden bi motosiklet alıp (İnşallah Hyosung GT 250 R :queen...
  4. metci

İlk vitesli motosiklet kullanacaklar için "eğitim kursu" öneriniz?

Arkadaşlar race tipi bi motor alacağım ama önce eğitimini almak istiyorum, tavsiye ettiğiniz ya da katıldığınız ve faydasını gördüğünüz kursları yazarsanız sevinirim...
  5. metci

Tek seçeneğim bu mu?

Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Öncelikle forumdaki dayanışmaya hayran olduğumu söylemek isterim. Soruma gelince, bir Racing motor almak istiyorum, önce deneyim edinmek için bi başlangıç motoru düşünüyorum, ama CBR125 demeyin boyum 1,87 Ninja 205r için filan da bütçem yok, Kanuni Racer 200 den...