Arama sonuçlarınız

1. metci

Nice yıllara "acayüp"

Eyüp abi doğum günün kutlu olsun... Her şeyin gönlünce olacağı nice mutlu yıllara...
  2. metci

Nice mutlu yıllara "Ali Feyizoğlu"

Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar dilerim... İyi ki doğdun... :rendeer:
  3. metci

Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Bildiğiniz gibi Şampiyonlar Ligi'nde tek temsilcimiz Galatasaray'ın grubu belli oldu... Tüm haber sitelerinden önce gruplar MT'de :) GRUP A -Porto -Dinamo Kiev -PSG -GNK Dinamo GRUP B -Arsenal -Shalke 04 -Olimpiyakos -Montpellier GRUP C -Milan -Zenit -Anderlecht -Malaga GRUP D -Real Madrid...
  4. metci

Nice mutlu yıllara "özcan1980"

Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara Özcan abi... İyi ki doğdun...
  5. metci

Alınık Honda CBR 250 R

Başlıkta da yazdığı gibi Honda CBR 250 R arıyorum. Rodajı iyi geçirilmiş, temiz bir motoru olupta satmak isteyen varsa iletişime geçebilir...
  6. metci

Telefon tavsiyesi...

Arkadaşlar ilgili forumlarda araştırdım ancak o kadar bilgi kirliliği var ki işin içinden çıkamadım... Her gün yeni model, değişken fiyatlar, yüzlerce tavsiye... Ben de sizlere sorayım dedim. Açıklamamı yapayım ki onun yeri burası mı git araştır vs. demeyin... :) Aradığım telefonda internet...
  7. metci

Nice mutlu yıllara "ejlover"

Bu forumu bunun için seviyorum... Yine bu forumda tanıdığım değerli insanlardan Uğur Hocamın doğum günüymüş... Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim... Herşey gönlünüzce olsun...
  8. metci

Nice mutlu yıllara "BLACK_ICE"

Nice sağlıklı mutlu yıllara... K.K.T.C. 'ye selamlar...
  9. metci

Stoner açıkladı: Emekli oluyorum !

Moto GP'de 2007 ve 2011 sezonunda şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki Avustralyalı pilot Casey Stoner, sezon sonunda emekli olacağını açıkladı. Pazar günü koşulacak Fransa Grand Prix'si öncesindeki basın toplantısında konuşan Stoner, kararını ailevi gerekçelerden dolayı aldığını söyledi. Şubat...
  10. metci

Yamaha'dan nostalji... Y125 Moegi...

Japon üreticinin yeni modeli Y125 Moegi geçmişin izlerini geleceğin çizgileriyle belirginleştiren bir sanat eseri. 1955 yılında Japonya'da Nippon Gakki adında küçük bir atölye, YA-1 olarak anılacak 125cc'lik 2 zamanlı motora sahip bir motosiklet üretti. Kazandığı birkaç yarışın ardından YA-1...
  11. metci

Kenan Sofuoğlu, Monza'da 3. oldu.

Kenan Sofuoğlu, Monza'da yapılan 4. ayak yarışında 3. olarak genel klasman liderliğini sürdürdü. Yarışa 10. sıradan başlayan J. Cluzel (PTR Honda) etkileyici bir performansla liderliği elde etti. 2. sırayı ise S. Lowes (Bogdanka Honda) elde etti. Podyumu tamamlayan 3. isim ise yarışa 2. sıradan...
  12. metci

Nice mutlu yıllara "Raphae1"

Gerçi 105 yaşına girmiş görünüyorsun ama olsun :) İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara...
  13. metci

Nice mutlu yıllara "oocan"

Paylaşımları ve bilgisiyle bize çok şey katan Okan abimiz bir yaşında daha girmiş... Nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim... İyi ki buradasınız...
  14. metci

Kenan Assen'de 2. oldu

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 3. ayağında ikinci olan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda liderliğe yükseldi.Dünya Supersport Şampiyonası'nın 3. ayağında ikinci olan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda liderliğe yükseldi. Sofuoğlu,sol diz ve sağ topuğundaki sakatlığına rağmen, Hollanda'nın Assen...
  15. metci

Kenan 4. sıradan start alacak

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda yarışına 4'üncü sıradan başlayacak. Assen Pisti'nde yarın gerçekleştirilecek 3. ayak yarışmasının sıralama turları yapıldı. Kawasaki DeltaFin Lorenzini takımıyla yarışan Sofuoğlu, sıralama turlarında 4'üncü sırayı...
  16. metci

Nice mutlu yıllara "cakalaz"

Birde baktım ne göreyim... :) Bugün Doğan'ın doğum günü imiş :mrgreen: Forumda sevdiğim ve bilgisine güvendiğim sıcak samimi insan, doğum günün kutlu olsunnn :mrgreen: Geçen doğum gününde pastanda Yamaha R1 vardı, sonra gerçeği nasip oldu... Bu seneki pastan Hayabusa olsun madem :mrgreen:
  17. metci

Nice mutlu yıllara Faruk abi (farcob)

Değerli abimin yeni yaşını kutlarım... Nice mutlu yıllara...
  18. metci

Uğur'lar olsun...

Korkmadan öldük ey halkım, unutma bizi… Bir gün mezarlarımızda güller açacak ey halkım, unutma bizi…! Bir gün sesimiz, hepinizin kulaklarinda yankılanacak ey halkım, unutma bizi. Özgürlüge adanmış bir top cicek gibiyiz şimdi, hep birlikteyiz, ey halkım, unutma bizi, unutma bizi, unutma bizi...
  19. metci

Stefan Bradl, Moto2'den MotoGP'ye geçti

Moto2'nin son dünya şampiyonu Stefan Bradl, gelecek sezon MotoGP'de yarışacak. LCR Honda ile iki yıllık kontrat imzaladığını duyuran takım menajeri Lucio Cecchinello, Alman pilotun kendilerini çok etkilediğini ve Honda ekibiyle büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi...
  20. metci

Bir laptop tavsiyesi de bana verebilir misiniz?

Herkese iyi günler... Çok zalim bir şekilde kullandığım 5 yıllık laptopum sonunda kendini bıraktı... 1500 TL civarı bir laptop almak istiyorum... Oyun oynayan biriyim... Harici 1GB ekran kartı, i7 işlemciye gücüm yetmeyeceği için i5 işlemci, ddr3 4gb ram civarlarında tavsiyeleriniz var mı...

Yeni mesajlar