Arama sonuçlarınız

1. Chronix

Kontrol Etmeden Çıkmayın

Bu sabah işe giderken avcılardan küçükçekmece arasında ki düzlükte en sağdan ilerlerken bir yamaha XT 660 X muhtemelen 2008 model falandı galiba öğrenci bir kardeşimiz iki arabanın arasından kontrol etmeden önüme çıktı ve ne olduysa o an oldu bende ve motorumda herhangi bir sorun yaşanmadı ki ne...
  2. Chronix

Asus N10J ( 2 GB) ( 512 MB GeForce )(Windows XP Pro) (SQL 2005)

İnceler --Asus N10J-- -Harici 512 MB Nvidia Geforce 9300M GS Ekran kartı -Bluetooth -Parmak izi okuyucu -Dahili Webcamera -2 GB Ram -160 GB HDD -Intel Atom CPU N270 1.60 -3 tane USB 2.0 Portu -ExpressCard <<<<<<>>>>>>> -Windows XP Pro SP3 -SQL 2005 -Crystal Reports -Office 2003...
  3. Chronix

Yüksek Devirde Motor Duruyor !!!

Motorum S&T Gt 250 Sabah giderken bir sorun yaşamadım ama akşam eve dönerken 8000'in devire geldiğinde motor duruyor.. Kenara çekip boşa aldım ve tekrar çalıştırdım özellikle 5 6 ve viteslerde oluyor .. Belli bir yol gittiğimde tekrar yüksek devire çıktığımda bu sefer yaşadığım sorunu...
  4. Chronix

S&T Comet takas etmek

2 ay önce malesef alım durumuna göre mecbur kalarak aldığım s&t kanuni gt 250 comet1mi takas etmek istiyorum cbf 500 var aklımda yada önerebileceğiniz bir motor varmıdır..yada böyle bir düşünce de olmak size göre ne kadar doğru... model 2010 rengi siyah km 5000 de
  5. Chronix

Prohel Leopart Kırmızı Mont

Duratex 600 D Kumaş CE onaylı omuz, dirsek ve sırt korumalar (çıkarılabilir) 3M scotchlite reflektörler Bel, kol ve bilek ayarları Fermuarlı dış cepler Hava alabilir Waterproof sabit iç membran Rahat kumaş yapısı Alındığı gibidir..Hiç giyilmedi L bedendir.istanbul dışında alacak kişiler...
  6. Chronix

Cort EVL Z4+Marshall MG310CD+Philips Kulaklık

Bir hefes ile alınmış temiz sorunu olmayan Cort Evl Z4 (Ritter Çanta), Marshall MG310CD , 3 4 adet dunlop pena 1.0 .75 .65 ..yanında philips kulaklık verilecektir...
  7. Chronix

Benzine Yine Zam!!!!

HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği ''tavan fiyat''ı 95 oktan kurşunsuz benzinde artırdı. EPDK, 11 Ağustos'ta geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 95 oktan kurşunsuz benzinde 1 kuruş...
  8. Chronix

İhtiyacı Olana Deri Mont

Dolabımda boşyere duran iki adet deri ceketimi ihtiyacı olan kişilere kargo parasını alıcıya ait olmak üzere vermek istiyorum ..1 kere kullanıldı L XL beden kullanan arkadaşların üzerine olur...
  9. Chronix

Hyosung Yedek Parça

Herkese iyi hafta sonları rt 125 için debriyaj balatası ve subap contasına ihtiyacım var buna uyan parçaları veya orjinal bulabileceğim yerler nerelerdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... İstanbul motor ve S&T kanuni de mevcut değil...
  10. Chronix

Bir Kaza Sonrası

Soruma cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum... Geçtiğimiz pazartesi ufak bir kaza geçirdim ve geçirdiğim kazadan dolayı motorumda bazı arızalar meydana geldi. Motorumun Markası Hyosung RT 125 -Ön jantım muhtemelen yamuldu yamuldu diyorum göbekten kaynaklanan herhangi...
  11. Chronix

Yurt Dışından Lastik Siparişi

Forumlarda gezerken bazı üyelerin yurt dışından motosikletleri için parçalar getirttiğini okumuştum o üyeler şimdi hala buralardaysa bana lastik siparişi verebileceğim adresleri önerirlerse sevinirim. Siparişi vereceğim Bridgestone'nun TW34 Trail Wing modeli. Yardımcı olucak arkadaşlara...
  12. Chronix

Red Bull Kum Havuzu (2008)

2008 yılının en zorlu motocross yarışı Red Bull Kum Havuzu, 30 Ağustos günü Gümüşdere-Burc Beach’de yapılacak… Motocross yarışmalarının özel hazırlanmış toprak-çamur pistlerde yapılmasına alışkınız, peki ya tamamen kumsal üzerinde hazırlanmış, kum tepecikler ve engellerle dolu, bir parkurda...