Arama sonuçlarınız

1. Lamborghini

satılık 2006 cbr 1000rr

2006 model 18000 km de, motor 10 üzerinden 10 alacak durumda, şase veya ön takımlarda herhangi bir sıkıntısı yok, sadece grenajlarda işlem var yan yatmadan dolayı. two brothers carbon m5 egzos ve puig ön cam var exra olarak. 2. sahibiyim yüksek ss motoru bırakmam dolayısıyla satmaktayım. takas...
  2. Lamborghini

Cbr 600rr 1000rr r1 üretim videosu

Daha önce verildimi bilmiyorum ama ilgimi çekti, cbr 600rr - r1 vs. sağ tarafta farklı marka ve model üretim videolarıda var. http://www.nartube.net/7d518de9e9:pcfQswhb8Qg.html
  3. Lamborghini

satılık zeus fulface kask

ZEUS 1100 Q2 marka temiz durumda, 90 tl. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-zeus-fulface-kask-28720103/detay
  4. Lamborghini

satılık 1000rr sol grenaj. 2006-2007

2006-2007 1000rr sol yan grenaj, grenajda sinyalin olduğu yerde hafif bi çatlak vardı tamir edildi lokal boya ile boyandı, kullanılabilir haldedir. kırmızı/siyah 250 tl.
  5. Lamborghini

yatırdım motoru lanet olsun..

dün akşam gece 00.30 gibi biraz gazlayasım geldi motoru çıkarıcam oda ne...! dükkanın anahtarları kayıp uzun bi arayıştan sonra anahtarları buldum ve çıktım yola, çıkmasaymışım daha hayırlı olacakmışya neyse, avcılar sahile indim bi bakındım, oradan gazlamaya gidecektim, sahilde nerdeyse...
  6. Lamborghini

çıkma lastik arıyorum 190.50.17

istanbulda 190.50.17 çıkma lastik satan varsa mesaj atabilirler.
  7. Lamborghini

Two brothers egzos 600rr 1000rr zx6

two brother egzos tüp olarak satılıktır 570 tl. http://www.sahibinden.com/two_brothers_bros_egzos_600rr_1000rr-13WQQaXQQ23182308WQQpXQQdisplayitem birde carbon olanı var 630 tl de buna istiyorum...
  8. Lamborghini

15.000 tl ile nasıl bi dükkan açılır.

selam arkadaşlar, şu aralar işsizim ve iş aramaktan depresyona girdim giricem. meslekte yok altımda yaklaşık 15.000 tl edecek motor var bunu satıp bi dükkan açsam diyorum okadarcık parayla ne yapılır bi akıl tavsiye her tür öneriyi düşünüp değerlendireceğim. bi ortak daha bulup 30.000 tl yede...
  9. Lamborghini

kurye arkadaşlara bi sorum var

arkadaşlar kurye olarak çalışan biri ne kadar maaş alır, çalışma saatleri kaçta başlar kaçta biter bu işin yazın kötü tarafı nedir (kış değil) dün işimden istifa ettim çok pişmanım sıkıntıdan ölecek kadar doluyum, bugün iş ararken kurye ilanlarını gördüm hep. yapabilirmiyim bilmiyorum ama ilk...
  10. Lamborghini

two brothers egzos arıyorum

04-07 model 1000rr için two brothers egzos arıyorum carbon aliminyum farketmez.
  11. Lamborghini

lastik seçimi 190.50.17 ve 190.55.17

bu 2 lastik ebatında yanak kalınlığı 50 olan ile 55 olan lastiğin arasında faydası yada faydasızlığı veya dezavantajmı desem aralarındaki farkı merak ediyorum. 50 olsa ne olur 55 olsa ne
  12. Lamborghini

Sevgililer Günü için Hediye Önerileri.

arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor ve ne alacağıma karar vermiş değilim. fazlada bi bütçem yok yani öyle tek taş felan beni aşar şöyle 70-80 tl ye alınacak bi hediye tavsiyesi lazım. aslında aklımda zippo çakmak var ama onunda 2 çeşiti var kalın ve ince olanı. acaba bayana kalın zippolar...
  13. Lamborghini

1000rr grenaj ve bazı parçalar

sıfır depo grenajı 250 tl. sıfır siyah cam 50 tl. sıfır mono kapak 120 tl çıkma sakal grenajı tek taraf 80 tl. iki taraf birden alınırsa 150 tl. çıkma sağ grenaj (çizikli) 180 tl. yoshimura rs-5 600 tl. two brothers ile takas olur. arka fren üçgeni, basamak, fren sensörü. 50 tl. sıfır set...
  14. Lamborghini

1000rr için egzos bağlantı borusu yapan yer.

elimde yoşi rs-5 egzos var ama 2006 1000rr için ara borusu yok, bunu satan yada yapabilen işinin ustası biri lazım bilen varsa istanbulda adres yazabilirmi.
  15. Lamborghini

yoshimura rs5 450 tl.

600rr dan çıkma rs-5 450 tl. ara bağlantı borusu dahil. 05322781647
  16. Lamborghini

az hasarlı 600rr veya 1000rr aranıyor.

başlıktada belirttiğim gibi az hasarlı 600rr veya 1000rr arıyorum 600rr 2005 ve üstü olmalı, grenajlarda hasar olabilir. ağır kazalı olmamak kaydı ile.
  17. Lamborghini

deri ceketin bakımı nasıl yapılmalı.

arkadaşlar bilindiği gibi deri ceketler için yıkama tavsiye edilmiyor, peki bu derinin temizliği ve bakımı nasıl yapılmalı, kullanan arkadaşlar ne tür bir uygulama ile bakım ve temizlik yapıyorlar. ben geçenlerde yıkanmaması gerektiğini bildiğim halde soğuk su ile elde yıkadım ve montta biraz...
  18. Lamborghini

dainese mont aldım ama kısa gibi geldi. (resimli)

merhaba arkadaşlar, mont aldım ama sanki kısa gibi geldi bana, 50 beden giyiyorum daha önceki montlarıma kıyasla alt taraftan biraz kısa gibi. montun bedenide 50 fakat giydiğimde montun bitiş yeri tam olarak pantolonun kemer üstüne geliyor, kollarımı havaya kaldırdığımda göbeğim açılıyor...
  19. Lamborghini

motor pert oldu, motor kime satılacak..

selam arkadaşlar, geçenlerde bir arkadaşımın park halindeki motoruna başka bir aracın çarpması sonucu motorun şasisinde hasar meydana geldi, polis tutanağı ile motor özel bir servise çekildi, motorun pert olacağı söylendi ve karşı tarafın kaskosundan motorun kasko bedeli ödenecek denildi ve...
  20. Lamborghini

merhaba arkadaşlar, keşke daha önce üye olsaydım..

herkese selam,:king: istanbul da ikamet ediyorum, interneti çok sık kullanmama rağmen ve bu siteyide arada bir dolaşmama rağmen üye olmayı düşünmemiştim, ama artık üye olup gerekli yerlerde yorum ve düşüncelerimi paylaşmak istedim, aslında yarın yani 20/06/2008 tarihinde kısmetse yamaha yzf r1...