Arama sonuçlarınız

1. Lucas

Mezit (Mevlüt) abimiz 2. kez baba oldu :)

Forumumuzun sevilen üyesi, Yalova'mızın yardımsever abisi, Mevlüt abimiz 2. kez baba oldu. Kendisini tebrik ediyor, yeğenimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun bir ömür diliyorum :) :rendeer:
  2. Lucas

Kaskını taksaydın keşke be Semih :(

Yalova'da faaliyet göstereren Yoğurtçuoğlu Motor’un sahibi Semih Yoğurtçuoğlu, park halindeki otomobile çarptı. Ağır yaralanan sürücünün kask takmadığından dolayı kafasına darbe aldığı görüldü. Motor sürücüsü Yalova Devlet Hastanede hayatını kaybederken kaza güvenlik kamerasına yansıdı...
  3. Lucas

1998 Ducati Monster 900

Devlete olan borcumu yapılandırmak için satmak durumundayım :) Bizden biri talip olursa, yaparız bir güzellik belki :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-acil-satilik-1998-model-monster-900-181612382/detay/
  4. Lucas

İlamsız icra takibi hakkında bilgi

Bir alacağıma karşılık ilamsız icra takibi açmak istiyorum. Fakat elimde herhangi bir senet, yazılı herhangi bir belge yok. Yani borçlu 7 günlük süre içerisinde itiraz ederse, itiraza ret davası açabilmem için resmi hiç bir belgem bulunmuyor. Ticari bir alacak olduğu için, en az 3 şahidim...
  5. Lucas

1. Motosiklet.net Yalova iftar etkinliği

1. Motosiklet.net Yalova Çınarcık/Hasanbaba İftar Yemeği 26 Temmuz Cumartesi Merhabalar arkadaşlar, sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda, Marmara Denizi ve Adalar manzarası eşliğinde iftarımızı yapmaya hepinizi bekliyoruz BULUŞMA NOKTALARI Tarih: 26 Temmuz 2014 Cumartesi İstanbul...
  6. Lucas

Nice senelere kampana Alp'im Tunay'im :)

Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere :rendeer:
  7. Lucas

MT üyelerinin Instagram hesapları

Sadece fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram kullanıcı bilgilerinizi buraya ekleyebilirsiniz. Erdem Yetim @toprak_baba ( Geyiğin lüzumu yok oğlumun adı Toprak:) )
  8. Lucas

Ödüllü fotoğrafçının inanılmaz ölümü

Çanakkale’de motosikletle giderken yıldırım isabet eden EPA muhabiri Kerim Şevket Ökten, hayatını kaybetti. Çanakkale - Ezine ilçesinden Bozcaada’ya gitmek üzere motosikletiyle hareket eden European Pressphoto Agency (EPA) foto muhabiri Kerim Şevket Ökten’e yıldırım isabet etti. Olayda...
  9. Lucas

Nice seneler kurubuz :)

Kendisini şahsen tanımasam da, uzun süredir tanışıklığımız vardır MT sayesinde. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler :)
  10. Lucas

Yüzmeye gidiyoruz.

9 Şubat Pazar günü yani yarın Yalova MT olarak İznik yolu üzerinde Keramet Ilıcasına yüzmeye gidiyoruz. Planlanan bir gezi olmadığından önceden haber verebilme şansımız yoktu maalesef. Yarın 11:00'de Yalova girişindeki Migros'dan marşa basıp yola çıkmayı planlıyoruz. Katılmayı düşünen tüm MT...
  11. Lucas

Nice coq mutlu yıllar :)

İlkay abi, ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler. :rendeer:
  12. Lucas

TEM ve E-5'te yeni dönem

İstanbul’da E-5 ve TEM karayollarında yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek için bir dizi önlem alındı. Bundan böyle her iki karayolunda görevlendirilen 40 çekici bozulan veya kazaya karışan araçlara birkaç dakika içinde müdahale ederek trafiğin tıkanmasını engelleyecekler .Her iki karayolunda...
  13. Lucas

Android koordinat belirleme programı

Android telefonum üzerinden, Bulunduğum koordinatı isimlendirip kaydetmek, kayıtlı koordinata gps ile gidebilmek, bulunduğum yerin resmini çekip koordinat verilerini görebilmek vb. ozellikleri olan bir GPS koordinat programı arıyorum. Eminim forumda haritacı, outdoor sporuyla uğraşan vardır...
  14. Lucas

Yeniden değişik birşey :)

Ben bulmuyorum, değişik motorlar hep beni bulup kendine çekiyor. Gilera gfr 125, Honda slr 650 gibi ilginç motorlardan sonra topluma uyup Honda 600F almış 1 yılı devirmiştim ki, aşağıdaki alet çıkıverdi karşıma. Kendilerini 900 S, fazla detaya gerek yok sanırım. 98 model 42 bin küsür kilometrede...
  15. Lucas

Evde ampulünüzü kornanızı sinyalinizi test etmek ister misiniz?

Hani bazen ampulü bağlarız yanmaz, bazen sinyali takarız çalışmaz, bazen kornanız çalışmaz. Motorun elektrik sisteminde mi bir arıza var, yoksa ampul mü kesti bilemeyiz. Kimimiz direk aküden elektrik alır dener, kimimizin farklı yöntemleri vardır. Farklı bir yöntemden bahsedelim dedim :)...
  16. Lucas

Nice seneler khutuck

Bugünlerde dogum gunlerine taktim galiba. Kutu kutu pensemizin dogum gunuymus. Kendisine saglikli, mutlu ve huzurlu nice seneler diliyorum :) İyi ki dogdun kütükcan :)
  17. Lucas

adanalı abimize nice seneler :)

adanalı nickli BORA KARAKAŞ abimizin doğum günüymüş. Sayın Adana il temsilcime mutlu sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum :)
  18. Lucas

Ben 600F alınca ne olur? :)

Bildiğiniz üzere geçen sene 98 model Honda SLR 650 alıp, şeklini şemalini değiştirmiştim Bknz : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/100375-benden-once-benden-sonra.html 1 ay kadar önce 600F almış, bunu MT'de tanıdık bir kaç dost dışında kimse ile paylaşmamıştım. Maksat motoru değil...
  19. Lucas

Sıcakken marş neden zor basar?

Soğukken marş sağlam basıyor ama sıcakken çok zorlanıyor. Konjektör yeni, akü yeni sayılır. Sargılar sağlam. Neden yapar bu terbiyesizliği ? :)
  20. Lucas

Gösterge tamiri

Gösterge tamiri yapan herhangi bir yer bilen var mı ? Entegresi bozuk olabilir. Konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?