Arama sonuçlarınız

1. C

Teşekkürler Honda yine Yaptın Yapacagını..

Yag yakma sorunundan dolayı sipariş edilen parçalarım gelmişti ve 3 hafta zaman vermişlerdi takılması için onada tamam dedik ve bugun aradılar Pistonlarınız çizilmiş biz bu parçaları takarsak yine ilerde yag yakmaya başlıycak bunun için fabrikayı aramışlar Hondadan yeniden Onay bekleniomuş Ama...
  2. C

2009 1000 rr yag yakma sorunu Honda 3 hafta .S

motorum 09 1000 rr yag yakma sorunu vardı bugun hondadan aradılar ve parçalar gelmiş yapılması ne kadar sürer dedigimde 3 hafta gibi dediler Bana biraz cok geldi o kadar sürermi sizce :S
  3. C

Yeni Motorum :)

Merhaba arkadaşlar 4 gün Önce aldıgım motorumun bir kaç resmini sizlerle paylaşmak istedim. 2009 model 8000 Km debriaj sesi ve tramer kaydı yok çizik dahi yok motorda 22 milyara aldım Belki Fazla vermiş olabilirim Ama bana şuan sahibindende en temizlerinden biri geldi yag yakması var ama...
  4. C

Lütfen biri bi akıl versin Motorumu gece 3 saat disarda bıraktım don vardı

dün akşam motorumu dişarda 3 saat kadar dişarda bıraktım don vardı denedim bi kere aldı sonra eve geklene kadar cok vurdurmaya calıstım yinede calısmadı sabah motorcuya götürdüm baya bi takviye yaptılar yinede marş basıyo ama almıyo nolmuş olabilr motor 09 1ooo rr
  5. C

Alpinestars Bot 43 -44 beyaz Renkte Bot Ve Revit Deri pulse pantolon Siyah Renk

Alpinestars Bot 43 -44 beyaz Renkte Bot Ve Revit Deri pulse pantolon Siyah Renk Alınır 46 Beden 0531 789 96 24
  6. C

Alıcagım 08 1000 RR 'n 5 Tramer kaydı cıktı içeri

Herkeze Merhaba p.tesi Sabahı Alıcagım Motorun 5 tane Tramer Kaydı Cıktı Yanlız bi gariplik var Tramerde 1 tane Kaza gözüküyor plakayı Yazıp Msj attıgımda 5 kaza cıkıyor önüme. Motorun görünüşnde hiç bir sorun yok Şasesinde herhangi biyerinde en ufak bi sorun yok Yanlız Tramerdeki kazada cıkan...
  7. C

Alıcagım 08 1ooo RR 'n 5 Tramer kaydı cıktı İÇeri

Konu Genel Sohbettedir 2 yere açmışım K.bkmayın Konu Kilit
  8. C

Mrb herkeze iyi forumLAr bi sorum olucakı Bakabilrseniz Cok iyi olur

herkeze iyi akşamlar allahın izniyle p.tesi 08 1000 rr mı alıyorum motor da yag yakma debriaj sesi yokmuş tabi satan kişinin söylentisi bunlar Motoru Maltepeden alıcam Ben motordan anlıyan biri deiglim alıp binenlerdenim herneyse maltepede tanıdıgı olan veya o tarafta oturan bana yardım...
  9. C

mrb. 08 veya üstü 1000 rr satan varmı acaba Renk (siyah-beyaz ) olması şartıyla..

merhaba arkadaşlar . 3 gün önce kendi 08 1000 rr mı sattım tekrardan 08 veya üstü 1ooo RR almak istiyorum .yazın almıştım 21.00 e motorumda yag problemi vardı bn bunu baya bi sonra anladım tabiki 1 sene içinde biraz bilgi topladım sahibinden.com a bakıyorum ama ,bazı arkadaşlar uçmuş...
  10. C

Merhaba Arkadaşlar Bana Lastik konusunda Yardımcı Olurmusnuz .

Merhaba Arkadaşlar Bana Lastik konusunda Yardımcı Olurmusnuz . Hangi Lastigi Tavsiye Edersiniz Motorum 08 1000 rr
  11. C

Merhaba Arkadaşlar Bana Lastik konusunda Yardımcı Olurmusnuz .

Merhaba Arkadaşlar Bana Lastik konusunda Yardımcı Olurmusnuz . Hangi Lastigi almamı tavsiye edersiniz motorum 2008 1000 rr
  12. C

08 1ooo RR Grenaj Set Arıyorum İstanbuldan Yardım edebilcek Olan varmı Orjinal Degil

Arkadaşlar İstanbuldan 08 1000 RR komple Grenaj Seti Alıcam Fakat bulamıyorm Yönlendirebilceginiz Biyer varmı siyah Beyaz Grenaj .. numaram : 0531 789 96 24
  13. C

o8 1ooo RR KompLe siyah beyaz Grenaj lazım Yardımcı olurmusnuz İstanbuldan

arkadaşlar 08 1ooo RR komple Siyah Beyaz Grenaj Lazım İstanbulda oturuyorum Orjinal degil... çin veya başka bişey not: ( FATİH KILIÇLIDAN OLMASIN LÜTFEN ) başka birine yönlendirirseniz Sevinirim .... tel : 0531 789 96 24 Şimdiden Yardm Eden arkadaşlara teşekkür Ediyorm . iyi forumlar
  14. C

İstanbuldan 2o1o Kırmızı 1000 rr ön ÇamurLuk çizik yok fiyat 2oo Tl

İstanbuldan 2o1o Kırmızı 1000 rr ön ÇamurLuk çizik yok fiyat 2oo Tl istanbul & B.cekmece tel: 0531 789 96 24
  15. C

Sa arkadaşlar İstanbulda 08 1000 rr için Komple Grenaj SAtan biri varmı

merhaba istanbuldan 08 1000 rr komple Grenaj Siyah Veya Kırmızı REnkte satan varmı Cok acil
  16. C

Merhaba ArkadaşLar 08 1000 rr KompLe grenaj (KIRMIZI) ve bi kaç parça daha lazım

Merhaba 08 1ooo RR kompLe grenaj (KIRMIZI ) Sol Gidon Arka Stop Lambası Ön Cam Lazım Cok Acil komple Grenaj çin malı degilde bidigeri daha warmış 1.kalite onlardan lazım eger satan veya bi ustayı öneerirseniz cok sevinirim numaram 0531 789 96 24 Ararsanız Sevinirim ... İyi forumLar
  17. C

merhaba Dün gece TEkirdag yolunda Kaza yaptım ve motorumun cogu parçası kırıldı.

dün gece Tekirdag otobanında Kaza yaptım Ve motorumun komple Grenajları Sol Gidon arka Far vites + frenler Kırıldı Şasesinde Herhangi bir Yamukluk yok Bu parçaları Ucuz yoldan Nerden temin edebilirm. 2008 1000 RR KompLe Grenaj Sol Gidon Ön Cam Arka Stop lambası Vites + ön fren Arka Fren...