Arama sonuçlarınız

1. M

Bakın Millet Motorunu Nerelerde Muhafaza ediyor...

Valla ne güzel olmuş... benim mavişte bu soğuk havalarda brandası ile dışarıda donuyor :pr:
  2. M

Yeni Motorum ER-5

Merhaba arkadaşlar... Uzun zamandır istediğim motorumu aldım... alalı bir hafta oldu... buraya yazmayacaktım ama dünkü toplantıda baktım ki hala bilmeyenler var bende yazayım dedim...
  3. M

İşte Eskiye dönüş:)

Arkadaşlar eskiden artçılar ne kadar rahatmış yaw:)
  4. M

Organizatör arkadaşların dikkatine....

Merhaba arkadaşlar sitelerin birinde dolaşırken bu sayfayı buldum " http://www.gercekmacera.com/tr/index.asp " bence çok eğlenceli olabilir... ****************************************** - Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir. - Gezi başlıkları içinde gezi fikirleri ilgili başlık...
  5. M

Satılık Yamaha YBR 125 (Satıldı)

Marka: Yamaha Model: YBR 125 Yıl: 2005 KM: 4800 Renk: Siyah Fiyat: 2450 YTL (pazarlıksız) Koruma Demiri, Givi Çantası (38lt), Orjinal hiç kullanılmamış ön cam var Resim : ****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir. Bu başlık amacına...
  6. M

Bugün ikinci düşüşümü yaptım...

Selam arkadaşlar... Bugün ikinci kazamı yaptım arkadaşlar... Biraz ayağım şişti ama kırık yok... Bu arada olay şöyle gerçekleşti... Kurfalı/Kartaldan soldan soldan gidiyordum... Yan yoldan kamyon sinyalini vermiş bekliyordu... ana yol benim olduğu için o an düşünemedim ve beklenen bir anda...
  7. M

YBR 125 Fiyatları ne durumda son durum nedir? (Bilgi)

Merhaba arkadaşlar... Ben motorumu satıp onun yerine ER-5 almak istiyorum. Hiç kazam yok. (çizik bile yok) 2. el Motor piyasasında çok fazla bilgim de yok... :) amma yok kullanmışım yaw...Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Benim motorumun özellikleri aşağıdadır. Fiyat veremiyorum. Çünkü...

Yeni mesajlar